Jeg har ikke sovet så godt de sidste 15 år, som jeg gør nu.

Kære Læser.

Føles januar mere anstrengende, kold og kontaktløs end godt er ?

Forventningernes glæde var på sit højeste i julemånederne og toppede da ferie tiden satte ind.

Det er desværre langt fra unormalt at gå ind i det nye år med pres, irritation, utilfredhed og lammende træthed, fordi der har været for lidt tid til at hvile og være i den periode hvor du egentlig skulle hvile ud, men alligevel sagde ja og drev med strømmen og det “vi plejer”

Det har været ret tydeligt for mig, med de par og individuelle samtaler jeg har haft op til jul. Det er som om det er svært at sige højt, hvad vi virkelig gerne vil og hvordan vi har det, uden at skamme os.

Men hvorfor sørger vi ikke for at at få en tilfredsstillende jul / ferie, hvor alle er glade ?

Mit bedste bud er …

DU trænger til at komme ud af din bobbel.

fordi …

Vi nemt FORVENTER at alt går godt, at alle er glade, at vi ved hvad hinanden vil og har behov for, uden at gøre det der skal til og uden at tale sammen om det der fylder.

På den måde mister vi fokus på det vi allerinderst inde bliver glade og tilfredse af.

Egentlig bruger vi en masse tid og penge på at være utilfredse, typisk fordi vi ikke ønsker at såre eller skuffe nogen.

Det er da noget skørt ! tænk hvis vi var meget bedre til at lytte noget mere, lade batteriene op, tro på det vi mærker og så bare … “go get it” uden bekymringer og dårlig samvittighed.

Vi siger simpelthen ikke hvad vi gerne vil, i skræk for at blive dømt ude.

**

Du kender det sikkert godt.

Det er ikke en rar følelse, hvis du prøver at sige hvad du gerne vil, men alligevel fornemmer at det ikke er ok, så holder du dig tilbage og tænker “nårhh ja, det går jo også nok det hele, det er bare mig der er lidt sart” og tilpasser dig situatioenen og det der forventes.

Selvom vi inderst inde godt ved, at vi for længst skulle have sagt STOP! så fortsætter vi ofte bare med at følge strømmen, som om strømmen ved hvad der er godt for alle.

****

Vi har brug for hvile og være !
Det er ikke for sjov eller en trendy smart replik der står i lærebøgerne …

Vi har brug for en kvalitets pause, hvor vi kan tale lige ud af posen, inderst inde fra, for at kunne vælge den rette vej. 

Kroppen skriger på det og det er vigtigt vi tør lytte efter.

Fordi …

Vi genetablere vores energi og overblik til at træffe gode valg, når vi lytter og reagere på kroppens signaler.

Det er hverken raketvidenskab eller ny viden, men det er sandt og alt for mange giver op og mister modet, uden at få den rette hjælp, fordi frygten styrer og fordi vi bekymrer os for meget.

Lone havde i en lang periode haft det anspændt og inderst inde var hun udkørt, træt og ved at give op, selvom hun har så meget at byde på.

Hun har altid været der for alle andre og hun har et hjerte af guld, fordi hun ved hvor vigtig kontakten og nærværet er.

Men hun havde glemt sig selv over lang tid. Hun have fulgt strømmen, tænkt mest på andre og var på vej til at give op. Derfor besluttede hun, at kontakte mig, for at få noget hjælp til sig selv.

Lone sagde i samtale tre. 

“Når du forklarer, hvordan noget hænger sammen, giver det så meget mening. Det giver mig ro, når jeg oplever, at der ikke er noget i vejen med mig. 

Tidligerer tænkte jeg ofte, at jeg var ved at blive skør. Jeg har fået meget mere ro nu og jeg sover bedre end jeg har gjort de sidste 15 år.

Min mand mærker tydelig forandring på mit humør, det har han sagt flere gange. Det er som om der er kommet meget mere ro inden i mig.

Hun sagde også og jeg blev helt rørt …

Laila du er så nærværende og interesseret, det føles rigtig godt, at jeg føler mig set og hørt. Det bedste af det hele er, at jeg kan sige hvordan jeg vil ha det nu, uden at føle mig forkert og så kan jeg sove om natten det giver mig overskud til at mærke hvad jeg vil fokusere på.

Det er så godt at få sagt alt det jeg har holdt inde længe, uden at føle mig forkert”

****

Har du brug for at få fokus på dig og din trivsel eller kender du en der har brug for hjælp ?

Et forløb kan også hjælpe dig med at få retning på dine drømme, så du kan føle dig fri, til at gøre det der betyder mest for dig.

Et samtale forløb over messenger / skype, eller hos mig.

Er for dig der ønsker, at få redskaber til at stoppe, at kører med strømmen og istedet finde ind i det der føles godt og virker bedst for dig.

Det kræver mod, åbenhed og vilje, at finde retning, når meningen og målet er blevet for tåget og sløret.

Det kræver kun, at du indser du ikke er alene og tør tage det næste skrit mod retningen af det du drømmer om og vælger at investerer i DIT LIV og din fremtid.

Forløbet gør dig i stand til at afklare og stå skarp med, hvor du ønsker at nå hen med:

  • Dit parforhold

  • Din karriere

  • Din job situation

Samtalerne giver dig:

  • Mindre stress og angst

  • Overblik

  • Nærvær og tillid

  • Handlekraft

  • Troen på, at du kan

Pris: 2800,- 

Du booker først en GRATIS afklarende samtale direkte i min kalender. Jeg ringer dig op på det valgte tidspunkt og vi snakker om det du ønsker at have fokus på, så du kan få, præcis den hjælp du ønsker.

Læs mere HER

Du er altid velkomme til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Tusind tak fodi du læser med.

Kærlig hilsen Laila

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *