Angst behandling uanset hvor du bor.

Jeg hedder Laila Baltser.

Jeg har praksis i Haderslev og Aabenraa.

Jeg er uddannet anerkendt psykoterapeut og medlem af psykoterapeutforeningen med speciale i stress og angst.

Jeg tilbyder:

Særligt tilrettelagte 1:1 forløb som hjælper dig med at slippe angst, pres og stress.

Klik her hvis du ønsker at læse mere om mit 4 ugers “stop angst – udgå depression”

Se mere HER hvis du har et barn der skal have hjælp til angst

Igennem konkrete redskaber, samtaler og mailsparring, hjælper jeg dig med at blive klogere på dig selv, så du kan slippe det der spærre for din frihed til at være dig.

De fleste der kommer hos mig, er bange for egne tanker og de signaler kroppen sender.

Kæmper du som så mange andre, med angst og ønsker du hjælp til at få det godt ?

Ønsker du også at kunne vælge det der føles godt for dig uden dårlig samvittihed og fokus på hvad andre tænker om dig ?

Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig og hvad du skal vælge ?

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig.

Hos mig kan du booke en Gratis afklarende samle som varer i 30 min.

Her taler vi om hvad dine udfordringer er, hvad du ønsker at forandre og om jeg er den rette til hjælpe dig.

Du Booker din GRATIS afklarende samtale HER:

Det kan altid betale sig at få hjælp, når angst blokerer for, om du må leve frit på din måde.

Oplever du symptomer som:

  • Anspændthed og svært ved at slappe af
  • Forstyrret søvn og for lidt søvn
  • Hvertrækningsproblemer
  • Uro i kroppen og hjertebanken
  • Tanker der kører i ring og vanskeligt ved at fokusere  
  • Oplever du tomhed som at du lukker af for kontakten til din krop
  • Dårlig samvittighed, skyld og skam

Mange oplever også symptomer som trykken i hovedet, tanker om at nu er jeg ved at blive syg eller sindsyg, susen for ørene, svimmelhed, og andre sanse forstyrrelser.

Angst er en ubehagelig følelse af at der er fare på færde, uden at der behøver at være det, og ofte uden at man ved hvorfor man er angst. Man kan ofte ikke se på mennesker at de er angste.

Frygt er derimod en følelse, man får, når man kender grunden til den og vurderer at der reelt kan ske noget farligt.Nervøsitet er en følelse af usikkerhed, mindreværd og angst eller frygt for at man ikke kan leve op til sine egne eller andres forventninger.
Udtalt angst eller nervøsitet er sygdomme, mens frygt er en hensigtsmæssig reaktion som skal forhindre at man kommer til skade.

Hver femte – eller 22 procent af alle mennesker – får på et tidspunkt angst som er så udtalt at der er tale om en sygdom.

Angst kan også være en del af andre psykiske sygdomme, f.eks. stress eller depression.

Agorafobi: Angst for at være på steder med mange mennesker, hvor man ikke kan komme væk, f.eks. i en bus, i toget eller en kø i supermarkedet.

Socialfobi: Angst for at føle sig observeret eller kritiseret, hvis man spiser sammen med andre, siger noget når man er flere sammen eller går ud med en ny kæreste.

Enkelfobi: Angst i specielle situationer, f. eks. i mørke, tordenvejr eller i lukkede rum eller ved synet af blod, edderkopper eller slanger.

Panikangst: Anfald af angst som er så uudholdelige at man forsøger at undgå situationer, hvor man tidligere har haft panikanfald.Generaliseret angst: Konstant angst hvor man er nervøs, får hjertebanken, bliver svimmel, sveder, ryster og spænder i musklerne.

Blandet angst – depressionstilstand: Blanding af angst og depression i så høj en grad at der er tale om en sygdom, men ikke så udtalt at man har en angst tilstand eller en depression.

Angstbehandling uanset hvor du bor.

Årsager til din angst …

Fordi en vis angst eller frygt er nødvendig i farlige situationer, har alle mennesker et større eller mindre angst beredskab.

Sårbarheden over for at blive angst er til dels medfødt. Det har dog også stor betydning, om man er vokset op i rammer, hvor man har haft grund til at føle sig utryg og angst.

Alle mennesker bliver udsat for forskellige former for stress. Enten i form af  daglige nederlag eller i form af større psykiske knæk. Hvis man har et højt angst beredskab, har man større risiko for at få en eller flere angst sygdomme i forbindelse med det stress, man udsættes for gennem livet.

Noget tyder på at mennesker som er generte, hæmmede og let får hjertebanken, eller som let kommer til at svede, ryste på hænderne og får ”nervøs” mave, har en højere risiko for at få en angst sygdom end andre.

Mange mennesker, der lider af angst, begynder at drikke for meget alkohol for at dæmpe angsten. Og undersøgelser tyder på at omkring tyve procent af dem, der bliver indlagt på grund af alkoholmisbrug, er mennesker der drikker alkohol for at modvirke angst.

Man kan også risikere at havne i et medicinmisbrug, hvis man tager vanedannende nervemedicin for at dæmpe angsten.

Angst behandling uanset hvor du bor.

Hvis man får behandling for sin angst, er der gode muligheder for at man enten bliver helt rask eller får det væsentligt bedre.
Angst er en af de sygdomme hvor psykoterapi virker bedst.

Du kan læse mere om angst på psykiatrifondens hjemmeside HER

Baltser – Connecting – anerkendt Psykoterapeut & Parterapeut