Lær at kommunikere indlevende    

– og genskab den kærlige forbindelse

Hjælp til problemer i parforholdet

Det føles hårdt, slidsomt og ofte også ganske ensomt, når konflikter afstand og misforståelser i parforholdet spærre for kærlighed og nærvær. Manglende forståelse, dårlig samvittighed og frustration, kan nemt komme til at styre jeres kommunikation og parforhold i negativ retning.

Men det findes der råd for ❤️

Online parterapi har mange fordele

Med forskningsbaserede værktøjer og skarpe kommunikationsredskaber inden for parterapi, kan du får I hjælp til at genskabe den kærlige forbindelse i parforholdet.

Med online parterapi får I hjælp til at bygge jeres grundfundament for indlevende kommunikation, sådan at I står stærk som det team I ønsker at være.

Når I ønsker en dygtig erfaren parterapeut som jeres sparringspartner

Det er vigtigt for mig at I føler jer set og hørt i processen, at det I lærer, giver mening for jer og at I kan omsætte det nye i praksis.

På denne side, kan du læse mere om kurus – dagens indhold og hvorfor en det er en god ide at hive en hel dag ud af kalenderen. 

Book en GRATIS intro samtale direkte i min kalender. Her har vi en fælles snak om jeres udfordringer og om jeg er den rette til at hjælpe jer.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig på telefon: 22 96 66 40 

Se med her, hvor jeg fortæller mere om problemer i parforhold, og hvordan de kan løses. Du kan også læse videre under videoen:

“Jeg tager afsted med følelsen af ro indeni og troen på at vi kan træne de redskaber sammen vi har fået, jeg er overrasket over hvor stor betydning det ubevidste påvirker vores liv fra de gamle skuffer. Det var perfekt med en dag. Dagen levede mere end bare op til mine forventninger. Vi er blevet set og hørt og har trænet, netop det der er vores udfordringer sammen og hver for sig”

Anonym kvinde

Hvad er vigtigt i et parforhold – og hvordan (gen) finder I forbindelsen ? 💞

I skal vælge online parterapi hvis I ønsker at undgå skilsmisse og samtidig ønsker at styrke nærheden og intimiteten mellem jer. Jeg skaber et rum til jer med varme og tid til fordybelse i det, der er vigtigt for jer begge. Jeg hjælper jer med at fjerne den støj, der opstår mellem jer, når noget bliver svært. På den måde og med øget bevidsthed, kan I bedre se tingene mere klart og genfinde den tillid og ømhed, som er så vigtig i et godt parforhold.

Med en anderledes ramme kan du forvente at blive klogere på dig selv OG din partner end ved traditionel parterapi. Det, der adskiller terapi hos mig fra den traditionelle terapi er, at I fordyber jer i konkrete redskaber og værktøjer i en sammenhængende proces. Mange oplever nemlig ret hurtigt at falde tilbage til de gamle vaner, men med denne workshop hvor I har god tid til at fordybe jer i de kommunikationsteknikker der hjælper jer med at finde tilbage til kærligheden, sikrer I jer at holde fast i det der virker, frem for at holde fast i det der ikke længere virker.

Jeg hjælper jer, når samarbejdet er gået i hårdknude og I har brug for hjælp til temaer som …

 • Vi vil lære at kommunikere åbent, indlevende og kærligt
 • Vi vil have tilliden tilbage efter svigt og utroskab
 • Vi vil være bedre til at samarbejde og have færre konflikter
 • Vi vil turde åbne op og kunne tale også om det der er svært
 • Vi vil have redskaber og værktøjer der styrker vores nærvær og intimitet

Udfordringen med problemer i parforholdet er, at problemerne vokser …

At undertrykke følelser gør os ikke stærkere. Det gør os derimod mere sårbare, når vi står overfor modgang

Både i forhold, der lige er begyndt, og i langvarige forhold er det meget normalt, at der er en frygt for at udtrykke følelser. En frygt, der specielt kommer frem, når en af parterne i forholdet begynder at være bange for at være sårbar. I stedet for at åbne op for det, der er, opstår der konflikt eller tilbagetrækning.

9 ud af 10 par, der kommer hos mig, har svært ved at udtrykke deres behov og følelser klart – selv når de gør sig umage og prøver at tale om tingene, kan det ende i misforståelser, konflikt, frustration, vredesudbrud eller tavshed. Andre oplever afmagt, jalousi, utroskab eller mistillid.

Det værste er, at de ikke selv ved, hvordan de skal få løst det, der er gået i hårdknude. Med mange bekymringstanker og søvnløse nætter, og uden professionel hjælp kan parforholdet lide så meget overlast, at det ender med skilsmisse, stress, angst eller depression.

Mange prøver at løser problemerne i parforholdet ved at erstatte de primære behov med f.eks. alkohol, hash, stoffer, være utro, overdreven skærmtid eller ved på anden måde dulme det, der er svært at sætte ord på. Få det til at gå væk.

Men at flygte fra problemerne er selvfølgelig ikke den bedste løsning. Det er dog en naturlig reaktion på, at parforholdet er i nød og inde i en usund fase.

Men heldigvis behøver det ikke at være sådan . og det behøver ikke at ende med et parforhold, der går i stykker, Hvis I får den rette hjælp undervejs, kan de usunde mønstre brydes, og I kan genfinde jeres kærlighed. Måske endda dybere og stærkere end nogensinde.

“Jeg tager afsted med en rigtig god følelse, vi har fået rigtig gode redskaber at arbejde med. Det vigtigste for mig er, følelsen af de gode redskaber. dagene har fuldt ud levet op til mine forventninger jeg er glad for både form og indhold. Jeg synes vi er blevet klædt rigtig godt på til at arbejde med tingene. Du er dygtig og et godt menneske Laila”

Anonym mand

Sådan kan jeg hjælpe jer, hvis I ønsker at stå sammen som et team i jeres parforhold

Mange par kæmper med de sammme tilbagevendende konflikter uden at få dem løst

At opleve at de samme konflikter gentager sig igen og igen, uden der sker en forandring, er frustrerende. Det tærer på kræfterne og stjæler både kærligheden og den gode energi. Heldigvis er der hjælp at få, og det er muligt at bryde de fastlåste mønstre.

Med online parterapi får I hjælp til selvhjælp

Med et basis forløb får I de grundlæggende teknikker i hvordan I kommunikerer respektfuldt og indlevende. Med en professionel tredjepart, får I hjælp til at se bagom jeres mønstre og forstå jeres parforhold fra nye vinkler:

5 nøgler til nærhed og kærlighed 

I jeres forløb implementeres konkrete redskaber og værktøjer til …

 • jeres mønstre og unikke kærlighedshistorier
 • nærværende indlevende kommunikation
 • håndtering af stress og pres
 • jeres primære kærlighedssprog og teamsamarbejde
 • anerkendelse, feedback og prioritering af tid til jer

 

Forløbet tager udgangspunkt i …

 • forskningsbaseret viden og nye vigtige indsigter omkring parforhold
 • konkrete redskaber der hjælper jer med at styrke og pleje jeres samarbejde
 • værktøjer og undervisning der gør jer stærkere hver for sig og sammen
 • fif og inspiration til et gladere og mere levende parforhold
 • forberedelse inden vi mødes

Når I har haft jeres første afklarende samtale og hvis I kan se jer i et samarbejde med mig, sammensætter jeg et forløb tilpasset jeres behov, med forslag til mødedatoer og sparring. Senest dagen efter modtager I jeres tilbud på mail.

Hos mig får I:

 • GRATIS intro samtale (telefon eller videomøde)

 • kort ventetid / weekendtider

 • forløb med sammenhæng og konkrete afprøvede redskaber

 • mere end 15 års erfaringer inden for parterapi

 • undervisning i forskningsbaseret teori

 • sparring og vejledning mellem sessionerne

“Du rammer godt nok spot on på det, vi har det svært med. Du håndterer vores sårbarheder så professionelt, og jeg synes, du er mega god til at holde overblikket, selv når noget virker rodet.”

Anonym mand

Sådan kommer I nemt i gang:

Sådan kommer I nemt i gang:

BOOK jeres GRATIS intro samtale. Samtalen foregår enten som et videomøde eller som et telefon møde og varer ca. 30 min. I samtalen har I mulighed for at stille spørgsmål. Vi taler om jeres udfordringer og ønsker til forandring, og I vil hurtigt få en fornemmelse af, om jeg er den rette til at hjælpe jer.

Jeres første afklarende samtale foregår hos mig eller som videomøde. her får I en fornemmelse af, hvordan det er at være i parterapi, og hvordan jeg arbejder med jer i processen. Samtalen varer 2 timer og koster 1500 kr. Efter samtalen sender jeg jer overblik med indhold og forslag til møde datoer. Hvis I synes, det ser fornuftig ud, så er I i gang med nye veje til nærhed og intimitet.

Online parterapi gør det nemmere for jer i hverdagen

Med online parterapi, slipper I for at skulle bruge tid på kørsel. I sparer både tid og penge og samtidig kan I føle jer trygge i jeres vante rammer.

Vi arbejder med:

 • jeres fælles værdier
 • jeres kommunikationsvaner og kærlighedsmønstre
 • jeres vigtigste kærlighedssprog
 • nye konkrete kommunikationsteknikker
 • anekendelse og fokus på det der virker

Tidsramme 

Efter intro samtalen mødes vi online, her dykker vi ned i nogle af de reskaber I skal træne for at komme i mål med det I øsnker at forandre. Hvis I vælger at gå dybere ind i jeres relation og samarbejde, så sender jeg et forslag på mail til en plan med indhold, tider hvor vi mødes, samt anbefalet litteratur / træning.

Hvordan kommer vi nemmest igang med at genopdage kærligheden?

Når I har kontaktet mig og vi har talt sammen på telefon eller over et videomøde til en intro snak, og hvis det føles rigtigt for jer, så aftaler vi at mødes til en uddybende samtale. Her introduceres I for teknikkerne og teorien omkring jeres forløb og om I kan se jer selv i et samarbejde med mig.

Hvornår kan vi starte vores forløb?

De fleste par synes det er rart, at have talt med den person der skal hjælpe, inden den endelige beslutning træffes. I intro samtalen er det nemmere for jer at vurderer, om det føles godt for jer at tage de næste skridt mod bedre kommunikation og mere kærlighed.

Typisk vil I være i gang med jeres forløb, inden for en uge eller 14 dage. Husk jeg har weekend åbent i lige uger og aftentider.

Om mig

Mit navn er Laila Baltser 

Jeg tror på, at vi mennesker lærer bedst, når vi oplever tillid til processen

Ud over at bruge mig selv som redskab, bruger jeg forskningsbaserede kommunikationsteknikker fra metakognitiv terapi, imago parterapi, de 5 kærlighedssprog og musikterapien som tilsammen hjælper med styrke kærligheden på et højt plan.

MIT MOTTO ER:Når først vi  tør kommunikerer ærligt, kærligt og åbent og når vi ved, hvor vi skal sætte ind, så vækkes kærligheden langsomt og sikkert, ikke ligesom før, men på et langt dybere plan.”

Min baggrund for at hjælpe

Jeg har mere end 20 års erfaringer i arbejdet med parforhold.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne parforhold, familie og spædbørn, psykiatri, misbrug og afhængighed, undervisning af anden etnisk herkomst, børn og unge, autisme og adhd, ledelse og supervision.

Siden 2015 har jeg haft parterapien i Haderslev (Sønderjylland)

Se mere om Laila Baltser HER

Her kan du læse blogindlægget “min kæreste bliver sur over ingenting”

Forskningsbaseret parterapi hvad er det  💥

kontakt Laila Baltser 

Parterapeut – Master i kommunikation MPF

telefon: 22 96 66 40

mail: lailabaltser@gmail.com