Bruger du for meget tid på bekymringer ?

Bruger du også lige nu for meget energi på at bekymre dig og påvirker det dit humør, dine børn og dem du elsker ? Måske går du endda indimellem i panik, uden du helt selv er klar over det.

Det kan jeg virkelig godt forstå, det er sådan en mærkelig og skræmmende situation vi er er havnet I i øjeblikket og det påvirker os alle, både børn, unge, midaldrende og gamle på alle mulige forskellige måder.

Vi er jo slet ikke vant til at opleve så drastiske omvæltninger på så kort tid og så på verdens plan så selvfølgelig påvirker det os. Det skal det gøre. Vi er jo mennesker med tanker og følelser.

Her hos mig går det sådan her  ?

Jeg har nemlig været en mega dårlig kærste på det sidste, egentlig går vi begge normalt rundt, altså manden og mig og sukker efter mere tid med hinanden og pups, så har vi tiden, serveret på et sølvfad, men der skete altså noget helt andet end det vi gik og drømte om. faktisk skete det stil modsatte.

Der skete nemlig det, at mit lokale hvor jeg plejer at arbejde og hjælpe mennesker, blev tomt sådan “pang” som i tomt i en fart 1, 2, 3. Det påvirkede mig mere end jeg troede, for jeg har haft rigtig travlt i lang tid og det at gå fra travlt til næsten ingenting, til tænk nyt Laila, stressede mig rigtig meget.

Og gæt hvad der så skete ?

Mine frustrationer og min frygt for ikke at kunne klare mig eller navigere rundt i noget nyt, gik totalt ud over min søde, omsorgsfulde, elskede mand som vil mig det aller bedste.

Jeg fnyste som en tyr, bandede som en tyrker, græd som en baby, sorry for at lyde diskriminerende eller nedladende, det er ikke personligt ment, det bare sådan noget vi siger)

Reagerede pinligt, barnligt sort hvid og jeg glemte alt om, alt det jeg har lært at håndtere under pres.

Og jeg som har stået i ret meget vildt og urimeligt pres.

Jeg var gået i panik var jeg, lige som så mange andre og nej, hvis du tænker at sådan en som mig der hjælper andre med at stoppe panikken og bekymringstankerne har styr på det hele, så er det altså slet ikke sandt.

Det er jeg klart et levende bevis på.

Men en virkelig virkelig vigtig ting har jeg da lært og fået integreret i mit såbare system, men kun fordi jeg har trænet og trænet, lært og lært, øvet og øvet, spurgt og spurgt, grædt og grædt, raset og raset, opgivet og kommet op igen videre, klogere …

Og det er –

Jeg ved hvordan jeg hurtigt kommer tilbage til min ro og mit overblik. Jeg ved hvordan jeg skal stoppe, yde førstehjælp på mig selv og sige undskyld når jeg er tilbage i mig selv igen. Jeg har lært at det er naturligt at reagere, så jeg ikke behøver blame mig selv, hamre mig selv oven i hovedet eller bide tingene i mig …

Og så har jeg lært hvad min frygt handler om og det er så godt

?

Derfor fandt jeg mig også hurtig til rette igen, lavede en strategi, fik hjælp fra proffessionelle, så fordelene og gik i gang med video og telefon samtaler. Det er så det jeg gør nu. Det virker super fint og så er det nemt, sikkert og tilgængeligt og jeg er så glad for det kan lade sig gøre.

Faktisk kan jeg ret godt li det.

Min kære mand har heldigvis tilgivet mig min panik reaktion selvom de stod skilsmisse i øjenen på os begge og faktisk har vi fået talt om flere væsentlige ting end vi har gjort længe og det har fået kærligheden og respekten til at vokse ? Så klarede vi også det sammen ?

Faktisk sparer folk lige nu tid og penge på transport, barnepige og tabt arbejdsfortjeneste. Det er jo mega smart i en tid hvor alting drosler ned og indimelem konflikter og frustartion vækkes kimen til kærlighed, hvis vi tør se det komme.

Så er det godt for noget ?
Hell yes !

I bund og grund søger vi alle det samme uanset om vi er kvinder, mænd, børn eller gamle, men når vi er pressede og gåt i den gale retning så går alarmberedskabet i gang og det er der vi reagerer ud af os selv og bagefter får dårlig samvittighed, skyld og skam over ikke at være ordenlige.

Og det kan vi ikke når vi ryger ud af tangenten, men vi kan lære at komme tilbage igen, ind i kontakten der hvor vores følelser og navigations system ligger. Det sted hvor vi skal tage styring og ansvar fra.

Troels sagde noget ret vigtigt midt inde i hans forløb og det vil jeg gerne dele med dig her i dag …

“Jeg ved ikke præcist hvad det er der gør forskellen, de psykologer der har hjulpet mig tidligere, har ikke gået så dybt, vi berørte lige et såbart emne og så gik vi videre til noget nyt. Det virker så godt det vi har gang i, jeg kan så godt bruge de redskaber du giver mig og det føles rigtigt og giver mening og så bekymre jeg mig meget mindre og lever meget mere nu” 

_________________________________

Vi skal hjælpe hinanden med at komme tilbage til overblik og nærvær når vi går i panik eller ud af en tangent, heldigvis har jeg de redskaber der skal til.

Jeg vil gerne dele dem med dig.

Lige nu kan du eller din partner få samtaler via zoom som er et sikkert og enkelt kommunikationsmedie.
Du behøver ikke installere en app, jeg sender dig en invitation til dig som du logger dig direkte på via din mail.

Jeg tilbyder:
Børnesamtaler
Par samtaler
1 – 1 samtaler  

Mit sprit nye online kursus “undgå depression – stop unødvendige bekymringstanker og overtænkning” …

er tilgængeligt fra i dag, endelig fik jeg tid tik at sætte det op og du kan tro det er godt og du kan roligt glæde dig til det. Det er et lynkursus på 2 dage, enkelt, konkret og fuld at læring og redskaber til din personlige udvikling.

Prisen er bare 250,-  og det bliver hverken billigere eller dyrer uanset krise eller ej. Du finder det HER

Jeg har samlet de allervigtigste redskaber til dig der ønsker at få ro på dine bekymringstanker for at kunne leve dit liv godt og nu, i et lille lettilgængeligt kursus.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på min mail ?  lailabaltser@gmail.com eller telefon/ sms ?  22 96 66 40

Pas godt på dig selv og dem du elsker og alle de andre.
Sig endelig til hvis noget driller.

Kærlig hilsen Laila.