Det er frygten for at blive glemt, der skaber hele balladen.

 

Kære Læser. 

Når vi peger fingre ad hinanden og skyder med skarpt og det gør vi jo alle indimellem, så er det frygten der larmer … ( ofte lammer den os og vi ved ikke engang hvad vi skal sige, medmindre der altså vælter en masse ord som jo bare er ord, ud af munden )

Ordene forsvinder nemt og drukner ind i frygten …

I frygtens navn … tror krybdyrhjernen i virkeligheden, at der er hungersnød og vi kan nemt overbevises om, at der ikke er nok (kærlighed) når vi er lige der i alt skyderiet.

Det er sådan med kærlighed som det er med mad …

Når vi ikke får nok af det vi har brug for, begynder vi at kæmpe og kampen indeholder altid FRYGT ! 

frygten for at blive glemt, dømt ude !

Det er helt naturligt levn fra gamle dage, helt tilbage til urtiden …

Ofte kæmper vi om, at få noget af det vi rent faktisk har rigeligt af og fordi vi er to der kæmper, kæmper vi om hvem der skal have mest eller gå.

PYHHA ! det er altså hårdt arbejde i længden med al den ballade – kamp.

Vi er på forunderlig vis blevet narret med, at der ikke er nok, selvom der i virkeligheden er nok.

Og det er faktisk noget vrøvl, at der ikke er nok, der er nok til alle, vi kan bare ikke helt få øje på det.

Vi står ligesom og stamper på kærligheden, alt imens kampen går løs.

Ofte har vi brug for hjælp, til at få øje på hvor det der nok ( Kærlighed ) er ?

En tredje part, der har pudset sine briller og kan se klart og som er i stand til at adskille skidt fra snot og forstå hvad det er der sker.

En der kan sætte sig i begge parters sted, så kærligheden kan komme frem igen.

En der kan tale bestemt, nænsomt og opmærksomt til frygten, om ikke at styre.

“Jamen Laila det lyder da såre simpelt, det gør vi da bare lige” tænker du måske nu ?

UPS ! Jeg mangler at sige … at det selvfølgelig kræver gentagelser, skarp opmærksomhed, indsigt og øvelser, at lære hvordan man kommer tilbage til kærligheden.

Når kampen, uanset om den er indre eller ydre styret, har raset over længere tid, kræver det tålmodighed og vilje at gøre noget nyt.

Vaner og gamle uhensigtsmæssige mønstre, kræver opmærksomhed for at kunne ændre sig og komme i forgrunden, men kærligheden er der, det er godt at vide, den ligger nemlig gemt og glemt der inde og vil gerne ud.

****

Er du træt af og er din bedre halvdel måske også træt af, at kæmpe om det der er nok af og har I talt om, at det er er en god ide at få gjort noget ved det, der ikke virker ordenligt for jer.

Måske er i endda enige om, at være trætte af at kører i samme rille og uhensigtsmæssige mønstre.

Måske tror I, tradetionel parterapi er det eneste der findes og I er måske usikre på, om det er noget for jer …

og måske får I af den grund eller andre, ikke gjort det der skal til, for at I kan tage stilling til at gøre noget ved fastlåstheden.

Prøv at læse med her, for at se om turbo eller kursus dage er noget for jer eller andre du kender.

“Per og ida kæmpede efter år med at finde tilbage til kærligheden til hinanden. Hverdagen bar præg af praktiske gøremål, hvor alting var blevet en sur pligt og de gled længere og længere væk fra hinanden, uden de selv havde lagt mærke til omfanget af afstanden.

Det gik ud over hele familien, Per og Ida troede ikke, deres måde at leve på påvirkede børnene, jo, efter vi talte om det, var de alligevel godt klar over, at de havde kloge opmærksomme børn og at de vidste mor og far havde det skidt men de kunne ikke se det imes det stod på.

Da Ida havde fået nok og ville skilles, fordi hun ikke vidste hvad hun ellers skulle gribe i, skete den første store forandring.

Per og ida havde tidligere været i parterapi som hjalp dem godt på vej dengang. Nu var det som om der skulle ske noget nyt, fordi de var et helt andet sted, det fik de talt om.

De valgte derfor, at investere i deres parforhold med et intensivt parforløb, turbodage for par” som strakte sig over 2 dage.

I evalueringen fortalte de begge, at det havde været super givtigt for dem med sammenhængende dage, fordi det gav så meget mening, at kunne fordybe sig og arbejde med det der var svært, uden at føle sig ladt alene.

De blev klar over, at den tid de investerede i hinanden med tredjepart, blev til et vigtigt element i deres måde at være sammen på derhjemme også for børnene.

Efter et år kontaktede jeg Per og Ida som fortalte, at de havde det mest godt sammen, at de hver dag bruger de redskaber de fik og er super glade for det de har lært, fordi det virker”

At de var blevet klar over, at det krævede stor opmærksomhed fra dem begge og at de nu kan få hjælp, når de har behov og ryger ind i blindgyder, uden at føle flovhed over ikke at kunne.

****

Kursus dage med wellness på Marina Fiske næs i Gråsten.

kursus dage med wellness, sammen med max 3 andre par …

Til og med 1 juli sparer I op til 40 % på et 2 dages kursus på Marina Fiskenæs i Gråsten.

Kontakt mig gerne for yderliger info på Telefon: 22 96 66 40  eller mail:lailabaltser@gmail.com

Kærlig hilsen Laila Baltser www.lailabaltser.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *