Kære læser.

Ved du hvad der skal til for at skabe et modent og givende kærlighedsforhold, det vi alle sammen drømmer om, hvad enten det er til en partner, ven eller en ny kæreste ?

Man venter på der sker noget af sig selv!

Nix.

Bestemt ikke ...

Det kommer desværre ikke af sig selv, kærligheden falder ikke ned fra himmelen og lander i din turban, bare sådan.

Læs med her, måske bliver du klogere og lader dig inspirere.

Et modent parforhold kræver styrke

Et modent nærværende parforhold kræver to stærke hjerter der tør åbne sig sammen, også selvom man indimellem er bange.

Det er normalt at vi indimellem bliver bange og usikre på at tabe ansigt, fejle, græde, sige sårende ting, eller miste.

Men vi er alligevel nødt til at turde åbne op, for ellers misser vi kærlighedens dybde og det er der ingen af os der har lyst til.

Vi har brug for kærlighed, det går rigtig skidt uden, jeg ser det dagligt når par kommer for at få min hjælp.

Jeg har brug for at fortælle dig noget vigtigt og det er virkeligt vigtigt

Kærligheden er aldrig overfladisk, kærligheden er dyb og nærværende, altså når vi tør se ind i den og alligevel er det ofte det stik modsatte der foregår i parforholdet.

Mange kæmper med misforståelser og afstand og overser de vigtigste spotpoints, det helt fundamentale som at sørge for følelsen af at blive prioriteret og respekteret.

Det modne parforhold føles nært, tillidfuldt, givende og trygt.

Ja du læste rigtigt, et modent parforhold føles trygt. Uden tryghed og tillid kan vi ikke være den vi ønsker at være, vi kan ikke føle os frie samtidig med at vi er bange, det er fuldstændig umuligt at praktisere.

Når vi er utrygge og når tilliden er usikker, så vil vi prøve at flygte, kæmpe eller holde os væk fra kærligheden, det er klart vi ikke giver os hen i utryghed.

Vi giver os hen når vi føler os trygge.

Når vi har bokset med at finde os selv og hinanden efter forelskelsens første fase, kan vi begynde at gå ind i fase to, der hvor længslerne efter dybere kærlighed bor. Det er præcis her det er vigtigt at holde tungen lige i munden, finde tålmodigheden frem og lægge egoet lidt til side.

Det er vigtigt at du ved at du kan tåle dine følelser ... 

Dit hjerte ER stærkt nok til at du kan bære alle dine følelser, store som små, også selvom det ikke helt føles sådan, det er frygten der sætter en kæp i hjulet for om den dybe og modne kærlighed tør tage sin plads.

Når og hvis vi tør gå ind i fase 2 som slutter fred med frygt og mistillid, så er det vi kan føle os trygge og frie til at gå dybere ind i kærligheden.

Det kræver tre vigtige tjekpoints ...

LYT med her, hvis du har lyst til at høre min første nye selvskrevne sang "store stærke hjerte" og blive klogere på hvordan du skaber et modent kærlighedsforhold.

Se videoen om store stærke hjerte HER 

Har du eller I brug for hjælp til at komme godt ind i fase 2 i jeres parforhold, der hvor I finder mere ro, overkud og kærlighed, så er du velkommen til at reservere en GRATIS intro samtale i min kalender.

I samtalen taler vi om hvad der skal til for at skabe og holde fast i et mere modent parforhold.

Husk kærligheden føles nært, trygt og givende.

Kærligts fra Laila.

Har du eller I brug for hjælp til at komme ind i fase 2 i jeres parforhold, der hvor I finder mere ro, overkud og kærlighed så er du velkommen til at reservere en intro samtale i min kalender. I samtalen taler vi om hvad der skal til for at skabe et modent parforhold.

Laila Baltser tilbyder onlineterapi for par samt særligt tilrettelagte forløb og har hjulpet tusinder af par fra bla. Vejle, Århus, Sønderborg, Aabenraa, København, Esbjerg og Kolding.

Du kan også læse "krise i parforholdet ?" HER