Dit nye livsmål

Dit nye vigtige livsmål

Er et online kursus program, med sparring og konkrete redskaber til kvinder og mænd som ønsker hjælp til at finde tilbage til kernen af det der giver mening og værdi, der hvor du befinder dig i livet lige nu.

Mange oplever at miste livsgnisten og retningen alt for tideligt, også selvom der ligger så mange ubevidste ressorcer gemt på lager inde bag det sårede, som trænger til at blive set og komme frem i lyset.

Dette kursus program lærer dig, det du har behov for, når du ønsker at finde retningen til det der giver dig værdi, livsglæde og mening i livet. Er kontakten til dit fundament sat ud af spil og føler du dig ofte alene og udenfor ? – ønsker du at være knivskarp i kontakten til dig selv og følelsernes powerfulde navigationssystem, så du kan vælge præcis det der giver mening for dig? Så er du velkommen ombord, vi glæder os til at møde dig præcis der hvor du er.

Vi hjælper dig med at finde tilbage til dit grundfundament på et højt fagligt og menneskeligt niveau, der hvor kroppens naturlige sansessystem guider dig i den rigtige retning. Du vil få stor glæde, af nye vinkler inden for det sanselige og powerfulde kontaktfelt med effekter som de færreste kender til – og vi går ikke i kompromis med at dele ud af vores viden. Kurset er anonymt og dit personlige program mod livsglæde og tilfredshed med dig selv og dine fremtidige valg – Kursus materialet er dit for altid, derfor kan du til hver en tid gå tilbage og fordybe dig i det du evt mangler. 

Pris: 3995,-

Dit nye livsmål

Velkommen til –

Danmarks eneste kursus program, der gennem 6 moduler lærer dig, hvordan du får kontakt til dit vigtige uundværlige powerfulde navigationssystem. Det naturlige, ofte glemte powersystem som du skal bruge til at sætte dine grænser og opnå det du længes efter.

Dit nye livsmål

Lise Skole, sygeplejerske og psykoterapeut og Laila Baltser pædagog, stress behandler og psykoterapeut, deler ud af deres mange års erfaringer inden for personlig udvikling. De guider dig igennem en sanselig proces, så du bliver i stand til at tage alle de powerfulde følelser til dig som hjælper dig med at navigere mod det du drømmer om lige nu. Igennem mere end 15 års arbejde med kvinder og mænd, samt undersøgelser i hvad der er det vigtigste ifht livsglæde og tilfredshed, øser de ud af de bedste guldkorn de har. Med erfaring i undervisning og samtaleterapi, inden for personlig udvikling, har Lise og Laila samlet den vigtigste viden og de skarpeste redskaber du bør have, for at få kontakt til dit følelsesliv igen.

Programmet er for mænd og kvinder plus 40, der befinder sig i en ny spændende livsfase og som ønsker at fokusere på egen trivsel på et højt plan.

 • Oplever du tristhed, vrede, sorg eller frygt og ved du ikke hvordan du skal navigere
 • Har du glemt dig selv over tid, fordi andre eller andet har fyldt dit liv
 • Vil du gerne kunne mærke, hvornår du skal sige ja og nej
 • Orker du ikke længere at knokle for accept men du er stadig utilfreds
 • Er du rigtig træt af, at være ked af det frusteret og gå rundt i flere dage med dårlig samvittighed og skam i kroppen
 • Reagerer du udadrettet eller trækker du dig tilbage, når du føler dig presset
 • Er du ked af at du ikke tager de beslutninger som er gode for dig

Dit nye livsmål

Måske er du en af dem, der ikke når de mål du sætter dig, fordi du tænker at du ikke kan ?

Hemmeligheden bag at lykkes, består i at sætte mål – se frygten i øjnene og samtidig bevæge sig fremad.

De fleste der kommer i vores praksis, oplever manglende overskud, negative tanker, lavt selvværd og nedsat kontakt til følelserne. Både de mænd og kvinder der kommer hos os, ønsker hjælp til at kunne mærke sig selv bedre, for at kunne kommunikerer, sige til og fra og træffe de beslutninger der føles rigtige, men ved simpelthen ikke hvad der skal til, for at lykkes med det.

Mange har prøvet det meste inden for personlig udvikling, lige fra healing, massage, coaching, hypnoterapi og psykologhjælp, men oplever stadig at sidde fast i gamle mønstre. De fleste beskriver det som en følelse af, at der mangler noget bestemt, uden helt at vide hvad det er.

Vi mener at kontakten til vores mest powerfulde livskraft går gennem vores følelser. For de fleste er følelserne et uberørt område. Der ligger så meget power  i at kunne mærke vores følelser og navigerer hensigtsmæssigt.

Vi har specialiseret os i følelsernes powerfulde kræfter og ved præcis hvordan du får fat, der hvor det er nødvendigt for at du når i mål med din livsdrøm.

Vi synes alle fortjener at lykkes med de livsmål der er vigtige for dem, og fordi vi kender vejen og processen i hvad der skal til for at nå i mål, deler vi nu vores viden og erfaringer med så mange som muligt. Vi er super stolte og vi kan slet ikke vente med at sætte dig i gang med vores nye program.

Du kan benytte dig af din gratis intro samtale, hvor vi hjælper dig med at afklare om dette program er noget for dig.

Udfyld kontaktformularen her til højre.

Dit nye livsmål

Hjælper dig med at navigere efter dit powerfulde, fintfølende fundament. Det første skridt på din personlige rejse, er ikke at påbegynde selve turen, men at forstå hvad der skal til, for at nå destinationen. Uden et klart mål eller kendskab til vejen derhen, hvordan flytter vi os så overhovedet ud af stedet? Når vores frygt spærrer for vejen til at åbne op, kæmper vi en kamp der fører til træthed, opgivelse, dårlig selvopfattelse og negativ tænkning.

Når vi bekymrer os er det i virkeligheden, fordi vi har mistet kontakten til vores naturlige navigationssystem. Vi kommer ofte i tvivl om vores egne kompetencer og styrke til at træffe de valg, vi grundlæggende ved er sunde og gode for os. For at finde vejen ud af fastlåsheden og de negative lydbølger  som fastholde de gamle tillærte mønstre skal vi tilbage og mærke vores følelser.

At opnå varig forandring kræver, indsigt, indre guide, opmærksomhed, fokusering og vedholdenhed. Ingen har gjort forandringer uden indsigt, vedholdenhed og opbakning, medmindre man har lært det fra begyndelsen af livet. Vi  har selv gået vejen og fordi vi møder rigtig mange der kæmper, har vi lavet dette program, som skal hjælpe dig med finde ind i styrken af de kræfter du allerede har i dig.

Din indre kraft og styrke venter på dig.

Sådan foregår det trin for trin, når du har tilmeldt dig:

Når du har tilmeldt dig, modtager du med det samme en mail med dit login til programmet. Du kan gå i gang med det samme.

Programmet få kontakten til dine følelser tilbage, er ikke for alle kvinder og mænd.

Programmet er for dig der er plus 40 og vitterligt ønsker at gøre en forskel for dig selv. For dig som er træt af at lægge al din energi på andre og glemme dig selv. Du vil noget andet og noget mere nu.

Programmet er anonymt og helt personligt, hvor du har fokus på dig og din udvilking. Og dit for altid.

Program og indhold:

Efter din gratis afklarende samtale, hvis du siger ja til et forløb, så er du i gang.

 • Modul 1) kropsopmærksomhed og din unikke historie – video omkring håndtering af konflikttrekanten og vores personlighedstruktur – målsætningskort, hvad skal forandres jvf. din målsætning fra din intro samtale.
 • Modul 2) dit indre barn – grundlæggende behov – video omkring behovsopfyldelse og de 5 kærlighedssprog – indre ressource og balance fokus.
 • Modul 3) opfølgende samtale 45 min. Hvad er du optaget af nu, hvilke udfordringer står du med nu? Hvad virker for dig og hvad er svært?
 • Modul 4) video om hvordan du bliver herre i eget hus og tager personligt lederskab, med konkrete redskaber og værktøjer. Hvordan du “banker” dig selv i vatter, med teknikker fra tankefeltsterapi og emotionel frihedsteknik.
 • Modul 5) hæv din frekvens og vibrationsskala, hvordan gør man det – den ordløse terapi,  terapiens kærlighedshormoner, back to basics.
 • Modul 6) afsluttende samtale 45 min. – dit målsætningskort – hvad var det vigtigste for dig – dit mindset nu, din vision, din mission og hvorfor det – hvor ser du dig selv om et år og hvordan føles det.

I programmet er der indlagt 2 samtaler som foregår enten hos Laila Baltser i Haderslev eller Varnæs eller Lise i Ribe – eller som video samtaler på zoom.

Dit nye livsmål

Tanja sagde om sit forløb:

“Jeg føler at det jeg har fået er en mere langtidsholdbar hjælp til selvhjælp end jeg har fået andre steder. Kh Tanja”

Frank sagde:

“Laila, jeg er dig utrolig meget taknemmelig for de ting du har hjulpet mig med, og du skal vide det har gjort en kæmpe forskel. På alle måder har de ting jeg har taget med fra dig hjulpet mig utrolig meget på alle fronter”.

Susanne sagde:

“Jeg fik hjælp til at lære mine egne følelser at kende. Fandt ud af at det er okay at føle sig ked af det eller sur, men også hvad forskellen på sur og ked af det er. Jeg har lært at det er okay at være mig, jeg er god som jeg er, og har lært at sige min mening højt uden at skamme mig over den”

Programmet er bygget op omkring 6 moduler, som forløber over 6 uger med en uges interval

Du har adgang til alt dit materiale for evigt. Du kan altid hente det frem når det passer dig, og når du har brug for at genopfriske dit powerfulde følelsesfundament.

Lyder det som noget for dig ? Så send en besked via kontaktformularen og hør hvordan du når dine næste livsmål med det samme. Herefter aftaler vi en tid til din intro samtale. I din intro samtale som er gratis, har vi en snak om dine udfordringer, dine ønsker og drømme, dine muligheder og hvordan du konkret kommer i mål.

Kursus programmet guider dig hele vejen.

Pris: 3995,-

Ønsker du at komme i gang med det samme, så sender du os bare en besked via kontaktformularen.

Virker terapi ?

Hvad er et livsmål se mere HER

Er det noget for dig ?

Udfyld formularen her, book en samtale og lad os finde ud af om vi kan hjælpe dig og hvis vi kan, så hvordan det fungerer i praksis.

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?