Når jeg kan, kan du selvfølgelig også !

Drømmer du om at være selvstændig?

Vidste du at hele 63 % af alle danskere, drømmer om at blive selvstændige, men kun 7 % gør deres drøm til virkelighed ? De synes det er for usikkert, viser nyeste undersøgelser. Usikkerheden inden for det at springe ud som selvstændig er meget højere i Danmark end i andre lande.

Er du også bange for at tage skridet ?

har du en drøm inde i maven der ønsker at komme frem i lyset ? 

Det kan jeg godt forstå, jeg var også, faktisk ret længe, mega bange for ikke at lykkes, bekymret for nederlag, bange for at gå på R…. bange for at lykkes, bange for at fejle, bange for hvad min familie og mine nærmeste tænkte og ville sige …

Modtag min guide “stop pres, undgå depression og overlast” og samtidig helt uforpligtende gratis at være en del af mine mest virkningsfulde erfaringer med, hvordan man bliver selvstændig uden at knokle R…. ud af bukserne.

Årsagen til, hvorfor jeg ikke gav op og hvad jeg gjorde for at lykkes uden at knokle:

Der var noget der drev mig, i starten vidste jeg slet ikke hvad det var. Jeg er vokset op med en far der knoklede og opnåede at blive millionær inden han blev 50. Hans misssion var at være en rig og uafhængig. Han døde 2 år efter hans 50 års fødselsdag, kort tid efter vi alle ( børn, børnebørn og svigerbørn ) havde været på Barbados i sydamerika i 14 dage. Min mor var slidt på arbejdmarkedet som 50 årig, hun måtte kapitulerer, fordi hun havde tænkt alt for lidt på sig selv og sine drømme, alt imens hun knoklede for at sørge for alle andre, hun blev meget syg af det. I dag nyder hun at gøre mest godt for sig selv og tage det hele mere roligt. Det gør mig så glad at se. Det lå ligesom i kortene for mig at skulle knokle på alle parametre. Jeg så virkelig igennem hele min opvækt, hvordan man skulle knokle for at opnå det man drømte om.

Jeg mærkede særligt da jeg fik børn, både indre pres, frygt og rigtig mange bekymringstanker om det at blive slidt og dø alt for tideligt. Det meste foregik på et ubevidst plan. På den ene side havde jeg dette her brændende ønske om at gøre en forskel og selv bestemme, på den anden side, ville jeg også være en perfekt partner og mor.

Hvordan kunne det så lade sig gøre, tænker du måske nu og det var præcis det spørgsmål jeg stillede mig selv i årevis.

Det blev en langsommelig opvågning for mig, for jeg troede længe, at jeg skulle knokle og tjene mange penge som jeg havde lært, indtil jeg blev klar over, at jeg ønskede at bestemme over min tid min planlægning og mine opgaver. Jeg ville både kunne gøre en forskel og have tid til mig og nydelse, uden at knokle.

Det blev rejsen hen mod en hjælp og sparrig med de bedste PLUS en masse selvindsigt. Hold nu op, hvor har jeg raset, været trodsig og grædt, fordi jeg ville alt selv. Men det holdt ikke i byretten. Mit pres steg voldsomt hver gang jeg boksede med det jeg ikke brændte for og hver gang jeg prøvede at fixe alt selv.

Det var sindsygt hårdt at være i fordi … 

Det første jeg gjorde var at få børn og mand, 21 år gammel, det næste var at uddanne mig, ja faktisk gennemgik jeg 3 uddannelser hvor jeg selv betalte for de 2. Jeg arbejdede indimellem på højtryk. I min 3. uddannelse betalte jeg kassen for egenterapi og supervision og tænkte at jeg hellere ville ha det godt med mig selv end køre rundt i en lækker sportsvogn. Derfra arbejdede jeg til det jeg kalder en lavsi timeløn som pædagog, Da jeg var mest utilfreds, presset og ulidelig for min familie og dem jeg elsker besluttede jeg at blive selvstændig. Her investerede jeg kassen i markedføring, hjælp til strategier og målspecifiseringer, seo optimering, teksnisk hjælp og jeg skal komme efter dig. Pyhh ! jeg var så træt og drænet – fordi jeg også blev enorm bange for om økonomien rækkede, skøjtede jeg ud og ind af vikarjobs, gode lønnede jobs som alligvel drænede min energi.

Indtil jeg forstod hvad det hele handlede om …

Det blev til:

Mine to aller vigtigste livslærlinger blev: 

  • Man bliver aldrig selvstændig af at ville alting selv men når man kender sig selv fra top til tå og det der driver værket, så træffer man klart de rigtige og mest betydningsfulde beslutninger
  • Man bliver en glad selvstændig af at gøre det man elsker når man man slipper knoklerierne

Først da jeg forstod hvad det var jeg skulle fokuser på, lærte jeg at slippe frygten.

Og stille helt skarp på.

  • Min penge historie
  • Min unikke historie
  • Mine kompetencer
  • Mit knokler gen
  • Min Frygt
  • Mine blokeringer
  • Min lyst
  • Mine behov

Drømmer du om at være selvstændig ?

Tilbyder:

Et strategi forløb der hjælper dig i gang som selvstændig, uden at knokle unødvendigt og med ro i maven.   

Jeg hedder Laila Baltser, jeg arbejder som Mindfull Busisness Coach og holder til i Aabenraa og Haderslev.

Jeg hjælper kvinder og mænd med at slippe det der spærre for at blive selvstændig eller skifte karriere, uden unødvendige knoklerier og pres.

Med konkrete redskaber og træning i opmærksomhed, får du hjælp til at skabe overblik igennem målspecifikation, værdigrundlag og strategi fokusering.

Jeg hjælper dig nænsomt og præcist med at komme godt fra start.

Jeg hjælper dig gerne videre i din proces og slipper dig, når du føler dig tryg.

Jeg ved hvad der skal til for at du kan lykkes, uden knoklerier og prisen både økonomisk, følelsesmæssigt og mentalt 🎁

Skal det være dig der tager springet og ønsker du at komme godt fra start ?

Læs mere om “Ønsker du også at være selvstændig HER ?

Jeg hjælper dig nænsomt og præcist med at sætte din drøm fri.

Book en Gratis uforpligtende samtale direkte i min kalender.

Der er afsat 30 min. til en snak om dine drøm hvordan du gør den til virkelighed og om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Laila Baltser – psykoterapeut, parforholdsspecialist og Mentor.