Personligt samtale forløb

 

Et godt liv uden stress og angst

Back to basics.   

Kæmper du alene med dig selv, dine tanker og følelser.

De fleste der kommer hos mig, oplever at hænge fast i negative tankebaner, hvor bekymringer og spekulationer bremser det at forfølge glæden, kærligheden og drømmene. Måske er du dybest set utilfreds uden at tale om det. Måske påvirker det kærligheden til dig selv og dem du elsker. Måske ved du det godt hvad det handler om, men ved ikke hvordan du skal ændre din situation. Har du brug for hjælp, til at genetablere kontakten, så du kan leve dit liv i tillid til, at det du mærker er vejen til at være den du ønsker at være, uden dårlig samvittighed, skyld og skam?  Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig derhen, hvor du finder ro og opmærksomhed til at gå efter det du fortjener, drømmer om og dybest set længes efter.

Et godt liv uden stress og angst

Hos mig kan du forvente:

 • Terapi i trygge rammer
 • Anerkenende og autentisk kontakt
 • En terapeut med stor faglig ekspertise inden for stress, angst og depression
 • En behandling der hjælper dig, til at stille skarpt og fokusere på det der virker for dig
 • Central beliggenhed i Haderslev og tæt på Aabenraa og Sønderborg
 • Sammenhæng og meningsfuld terapi

Min erfaring er, at du allerede efter få samtaler føler dig bedre tilpas, det der hjælper er, at få sat navn på og ramme omkring det der er svært og få øje på at det svære handler om om dele af dit liv– ikke hele dit liv.

Et godt liv uden stress.

Dit personlige forløb starter med en afklarende samtale. Her præciserer og kortlægger vi årsagen til dine udfordringer og vejen til at nå i mål, med det du ønsker at forandre.

Grundighed og tillid, er det primære for mig og jeg ønsker at du når i mål så hurtig som muligt. Derfor vurderer jeg præcist hvilke redskaber du har brug for. Du skal afsætte 2 timer den første gang vi ses. Vi holder selvfølgelig en kort pause og trækker vejret ca. midtvejs.

I din første samtale taler vi om:

 • Årsagen til dine udfodringer
 • Hvordan du åbner op og slipper frygten for at fejle
 • Hvad du dybest set drømmer om
 • Om du ønsker den hjælp jeg vurderer, du har brug for

Efter din første samtale, fokuserer vi på de 5 trin, der skal hjælpe dig i mål.

 1. Forskningsbaseret viden om, hvorfor du sidder fast i dine gamle mønstre, hvad du skal gøre for at ændre det der ikke virker
 2. Relevante redskaber, via guidede mediationer, metakognitiv terapi og andre helende terapeutiske input
 3. Træning i kontakt, hvorfor du skal stå ved dig selv og slippe frygten for at fejle 
 4. Tankestop og redskaber der hjælper dig til at pause tanker, der spærre for dit overblik
 5.  Opsamling, reflektion, træning i kontakt og nærvær 

At nå dertil, hvor du føler dig grundlæggende tilfreds, kræver at du: 

 • Tør slippe frygten for at fejle og indstiller dig på noget nyt
 • Bevæger dig i det tempo der passer til dig
 • Åbner op for dine drømme og længsler og tager ind 

Inden du siger Ja til noget som helst:

Du er velkommen til at booke din gratis intro samtale direkte i min kalender og høre nærmere.

Du booker din samtale direkte i min kalender HER 👇

Et godt liv uden stress og angst 

Mange der kontakter mig, oplever flovhed, forvirring og dårlig samvittighed over, ikke at være tilfreds.

Faktisk har den dårlige samvittighed det med at spærre for, om vi når de livsmål vi drømmer om. Den udløser nemt stress, tankemylder, angst eller depression og det kan være svært, selv at finde vejen ud af hamsterhjulet, når den onde cirkel har taget styring. 

Derfor søger rigtig mange min hjælp.   

Er du ofte i tvivl om, hvordan du bliver tilfreds ? tænker du mere på andre end dig selv? føler du dig ofte anspændt og drænet for energi? 

Måske kender du til:

 • Spekulationer
 • Bekymringstanker
 • Stress
 • Angst
 • Koncentrationsbesvær
 • Søvnløse nætter
 • Uro
 • Muskelspændinger
 • Restløshed
 • Tristhed
 • Ensomhed
 • Indad eller udadrettet vrede
 • Tristhed 

Hvis du som så mange andre trænger til at blive klogere på dig selv og savner at få et kærligt skub i den rigtige retning, så du kan gøre det du elsker, uden dårlig samvittighed og uden at tænke så meget over hvad andre tænker. Så er dette forløb helt sikkert noget for dig.

Det er et særligt tilrettelagt tilbud til dig, der trænger til at komme hjem til dig selv, så du kan vælge det der giver mening og værdi.

Med effektive konkrete øvelser, lærer du at:

 • Forstå hvorfor du kæmper imod dig selv og hvorfor det er en god ide at sætte ind med noget nyt
 • Skrue på dine tanker og følelser, så du kan navigere i din nye retning og gå med det der virker nu
 • Justere dit nervesytem, hen mod mere ro, velvære og afslappethed
 • Skabe fokus, nærvær og overblik, uden dårlig samvittighed skyld og skam

Du vil opnå bedre:

 • Koncentration og fokusering
 • Selvværd og selvtillid
 • Livskvalitet og velvære
 • Søvn og indre ro
 • Tillid til det du mærker 

Et godt liv uden stress og angst

Hvad er terapi 

Virker psykoterapi og metakognitiv terapi?

Psykiatrifonden skriver på deres hjemmeside: Meta kognitiv terapi

Det vigtigste for mig er tillid, derfor starter et forløb hos mig altid med en afklarende samtale. Her afklarer vi hvad du ønsker hjælp til, du høre mere om hvordan jeg hjælper dig og om jeg er den rette til at hjælpe og guide dig i din proces. Jeg ved, det kan være svært at komme over den første hurtel i at træffe en beslutning om at få hjælp. Heldigvis oplever de fleste lettelse, når den første barriere og frygt for at tage de første skridt er overvundet. For at afklare, om jeg er den rette til at hjælpe, tager vi en snak inden du beslutter dig.

Giver dig brugbare redskaber og sparring i hele processen. Som psykoterapeut og stress behandler, hjælper jeg dig med, er at finde dine bedste sider frem, dem som du ikke er som ligger i bagrunden og har brug for at blive hentet frem i lyset. Man kan sige, at jeg hjælper dig til et nyt og større perspektiv. Efter et forløb hos mig vil du opleve, at du har har mere klarhed over dit liv. Du vil opleve, at du står stærkere, blot ved at være den, du er. Du ved, hvad du indeholder, og du ved, at livets udfordringer gør dig endnu mere stærk og hel… fordi du har fået hjælp, til at se dig selv i det rette perspektiv.

Hvis du har en fornemmelse af, at jeg er den rette til at hjælpe dig, så er jeg klar til at høre fra dig.

Pernille skrev til mig under sit forløb:

” Jeg har igennem de sidste 10-12 år besøgt psykologer, coaches, osv., men hver gang vi nåede ind til det der gjorde ondt, stoppede jeg, og jeg følte mig aldrig 100% set og hørt, men Laila gav hun mig modet til at fortsætte og var med mig hele vejen, på den mest ærlige, hjertevarme, omsorgsfulde og ligetil måde. Hun støttede mig, gav mig en masse redskaber og sidst, men ikke mindst, gav hun mig den ro og tro der skulle til, for at jeg turde se de ting i øjnene jeg skulle, for at komme videre, og se fremad i stedet for at hænge i fortiden. Det har uden tvivl været den tro Laila har haft på, at jeg godt kunne komme ud på den anden side og se fremad. Selv når det så mest sort ud og jeg havde det mest hårdt, så var hun der og gav mig virkelig en følelse og et håb om at jeg var på rette vej. Derudover har det betydet meget for mig, at Laila gav sig tid til mig, hun sad ikke efter en time og sagde, så nu er tiden gået! Hun har aldrig ladet mig tage derfra, uden at hun var sikker på at jeg var klar til det.”

Tanja sagde om sit forløb:

“Jeg føler at det jeg har fået hos dig er en mere langtidsholdbar hjælp ( til selvhjælp) end jeg har fået andre steder. Kh Tanja”.

Nina skrev til mig 4 måneder efter sit forløb:

Hej Laila.

Jeg vil ønske dig glædelig jul og godt nytår. Og takke for dig hjælpen, som jeg nyder godt af hver dag.

Først og fremmest er jeg blevet så TYDELIG som jeg ønsker at være og tager mig selv og mine behov og følelser alvorligt. Ikke at jeg ikke kan komme i tvivl, om jeg har ret til at føle og gøre det, jeg gør – men jeg lever (godt) med de valg, jeg tager og de konsekvenser, det har.

Karina sagde:

Jeg har været hos psykolog 2 gange tidligere, din hjælp har klart været anderledes, fordi jeg oplever at jeg har fået konkrete redskaber som jeg kan bruge, det har ikke kun været mig der har talt, jeg oplever du har udfordret mig og stillet spørgsmål, der får mig til at reflektere og mærke efter.

Hør mere om dine muligheder BOOK gratis intro samtale

Udfyld kontaktformularen så hører du fra mig inden 24 timer. Eller kontakt mig direkte på telefon / sms: 22 96 66 40

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?