Mix – forløb til par

mere end 15 års erfaringer aften og lørdags tider kort ventetid gratis parkering nærværende og skarp eksperthjælp i parterapi gratis intro samtale

Få kærligheden tilbage hos dygtig parterapeut

Program mix – forløb til par. Lærer jer, at kommunikerer åbent og indlevende, uden lange opslidende diskussioner. Effektiv parterapi handler om, at sænke pres og accepterer det der foregår inden i jer. Når først, I kan tale sammen under forhold og rammer der sikre jer tryghed, så kan I det hele.

Mit navn er Laila Baltser. Jeg hjælper par med at balancerer mellem konflikt og kærlig dialog. Igennem et særligt tilrettelagt program, guider jeg jer trin for trin, til succes med den vigtige og ofte vanskelige samtale. Programmet er bygget op omkring 4 timers live eller video samtaler og inkluderer en træningsplan der guider jer i mål med kærligheden.

Timerne er tilrettelagt sådan:

 • I taler med mig hver især 2 gange af 1 times varighed
 • I taler med mig sammen 2 gange af 1 times varighed

Kærlighed handler om lydhørhed, accept og teamwork. Hør hvad par terapi kan hjælpe jer med.

Er I trætte af opslidende konflikter, eller vigtige ting der ikke bliver sagt ? har I svært ved at sætte ord på det der fylder, fordi følelserne forvirre ? føler I jer nemt forkerte og oversete, når I skal finde løsninger ? Misforstår I hinanden, uden helt at finde vejen igen ? Ønsker I at kunne tale sammen på en ny og mere indlevende måde så, forståelsen og de kærlige følelser vækkes til live igen? Vil I gerne have hjælp men er i tvivl om hvor og hvordan I skal starte.

Hos mig har I mulighed for en gratis intro samtale, hvor I hører om jeres muligheder og om jeg er den rette til at hjælpe jer. Samtalen varer ca. 30 min. Få løst op for det der blokere i jeres parforhold nu og fremover – med vægt på jeres kommunikation og jeres forståelse af hinanden, uden at stå alene, med de nye input. Parforholdshjælpen er for par, der gerne vil blive bedre til at kunne forstå og imødekomme hinanden, på en indlevende og åben måde.

For når åbenhed modtages som kritik og afstand, så er reaktionen for de fleste at lukke ned. Det gør vi aldrig med vilje eller for at såre nogen bevidst, det er fordi vi har nogle mønstre, der har lagt sig på lager i det ubevidste. Men nedsmeltning og kamp resulterer ofte i lavt selvværd og frustrationer som har det med at vokse, når det hele kører i ring. Derfor virker det rigtig godt at træne åbenheden med særlige spilleregler og teknikker, så nedsmeltningen ikke ender med, at blive til fastlåsthed.

Jeg betragter os som dynamiske mennesker hvor hverisær altid gør sit bedste, der hele tiden er i udviklingsproces med oceaner af muligheder og potentiale og når vi sidder fast og mister tilliden, er det en mulighed, at en tredje part hjælper med at åbne op til nye spor. Tror I på, at åben, tillidsfuld, levende interesse og opbakning er vejen til at styrke kærligheden og at det er vigtigt med sparring, når det hele føles svært og op ad bakke? Så er parterapi måske noget for jer.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe jer i jeres proces. Det kræver indsigt, vilje og tålmodighed at åbne op for kærligheden, når den har lukket sig. Men med samtaler og støtte, i at få hul på det der føles svært, bliver det nemmere at modtage ærligheden og åbenheden uden personlig kritik. Og selvfølgelig kræver det tillid. De par der kommer her hos mig, føler sig ofte forkerte, udmattede og stressede og det eneste der holder dem oppe, er børnene eller jobbet.

Men det behøver ikke være sådan, inderst inde, så ved vi det godt, for det har ikke altid været sådan. Hvis I er interesseret i at generobre interessen i hinanden, kunne føre nærværende, dybe samtaler og undgå skilsmisse. Så er det måske nu, I skal i gang med at gøre noget andet end I plejer.

Få oplevelsen af at I står sammen som et team.

Måske kender I det …

 • Vi har svært ved at tale sammen, løse konflikter og blive enige.
 • Vi skændes rigtig meget og der skal ingenting til, før den ene af os ryger op i det røde felt.
 • Når jeg siger noget, så bliver min partner tavs og så sker der ingenting.
 • Jeg føler ikke, min partner elsker mig, selv om han/ hun siger det
 • Den ene eller begge har mistet sex lysten og gnisten er helt forvundet
 • Der er gået småbørnsfamilie i den og vi har fuldstændig glemt “os” hvad det vil sige at være kærester og nu overvejer vi at blive skilt.
 • Vi taler overhovedet ikke sammen, når vi har en konflikt går der lang tid, før vi taler sammen igen
 • Min kæreste har været mig utro og det fylder helt vildt meget
 • Vi er gledet stille og roligt fra hinanden og det kommer helt bag på os

Et mix – forløb, hjælper jer med at genfinde rolige, nærværende stunder, hvor følelsen af respekt og nærvær fylder mere end pres, konflikter og afstand ?

Ægte interesse kommer ikke ud af ingenting. Nærvær kræver, at du kan lytte opmærksomt og accepterer dig selv, din partner og ikke mindst, det der sker imellem jer. Det har de fleste faktisk rigtig svært ved.

Jeg arbejder udfra ideen om, at kommunikation er vejen til et godt og sundt parforhold, jeg opfordre jer derfor til at bruge god tid til at lære at kommunikerer, og lytte til hinanden, sådan virkelig lytte, at være nærværende og så problemløse. Jeg tror på at alle mennesker i bund og grund længes efter, at blive rørt og mærket dybt i hjertet. Vi vil alle gerne mærke, at vi er elsket og helt specielle for vores partner og at vi står sammen. Ofte stjæler den ene dag den anden, imens vi savner den dybe følelse af samhørighed vi havde i starten og som netop gjorde at vi valge hianden.

Mit motto er: at hvis du vil have andre resultater end du plejer at få, så må du gøre noget andet end du plejer”. Derfor er dette forløb, netop bygget op omkring et særligt tilrettelagt indhold, hvor I får konkret træning og øvelser som hjælper jer med, at holde fast og opleve at I faktisk bliver bedre. Når I vælger parterapi, er engagement et vigtigt element i processen. Jeg giver jer redskaberne og øver f.eks. kommunikationsredskaber med jer. Jo mere i selv træner og øver og gør brug af det jeg giver jer, jo billigere slipper I i længden.

En af de ting jeg ofte oplever er at mange familier og par mangler struktur, som giver dagen ro og rytme og mange par bliver overasket over hvor små indgreb og faste aftaler, der faktisk skal til, for at der kommer mere overkud og energi ind i en travel og stresset hverdag, uanset om det er et par med børn eller uden børn.

Mix – forløb er til par der ønsker et forløb over en periode med sammenhæng og min sparing undervejs i processen, hvor det er muligt at kombinere samtalerne sammen og hver for sig, sådan at I både får hjælp til jeres personlige udfodringer og til jeres samarbejde. Forløbet indeholder:

 1. Træningsredskaber til usikkerhed og pres
 2. Håndtering af den vigtige samtale
 3. Træning i konflikthåndtering
 4. kærlighedssprog, behov og intimitetsredskaber
 5. struktur, dagligdag og stjernestunder

I lærer at kommunikerer åbent og ærligt inde fra jer selv, med træning og specifikke konkrete redskaber fra den sidste nye viden inden for parterapi og metakognitiv psykologi. Doris og Jeppe sagde hverisær i slutningen af deres forløb, at de var meget imponeret over at føle sig hørt begge to. Følelsen af at ingen er forkerte, at det handler om at føle sig lyttet til, slippe kampen og turde stå ved sig selv.

Er I klar til investerer i jeres parforhold? Styrke jeres fundament og finde nye veje ind i kærligheden? Få hjælp en gang for alle og få taget hul på og fat om roden på det der spærre for at I kan samarbejde som et team og genfinde den dybere liggende kærlighed på en ny, tryg og tillidvækkende måde. Bonus: fri mailsparring under hele jeres forløb.

Overvejer I par terapi?

Jeg vil gerne sikre mig, at jeg er den rette til at hjælpe jer. Derfor kan I sende en besked om jeres ønske til en GRATIS intro samtale. Her taler vi om, hvad I har behov for hjælp til, hvordan I ønsker hjælp og om jeg er den rette til at hjælpe jer videre. Intro samtalen foregår på telefon eller over video.

Interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig. Det er ganske uforpligtende 🙂

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?