Lær at kommunikere kærligt   

– og få færre konflikter i hverdagen

Hjælp til kommunikation for hele familien

Selvom alle familiemedlemmer gør sig umage og prøver at samarbejde, sker ofte det modsatte. Ved stress og pres udløses hurtigt vrede, frustration og afmagt som er med til at bremse den gode stemning. Det værste er, at alle imens det står på, inderst inde godt ved situatione kunne være håndteret anderledes, men de har ikke redskaberne til at sætte tydelige grænser og komme tilbage til kærligheden.

9 ud af 10 familier, der kontakter mig kæmper med pres og konflikter i dagligdagen. Ofte er der slet ikke tid eller overskud til at få italesat det der fylder og grænserne flyder. Med det opstår der nemt misforståelser, konflikter og tilbagetrækning.

Men det findes der råd for.

Med forskningsbaseret samtaleteknik inden for familiesamtaleterapi, kan I nemlig få hjælp til familie samarbejdet. Jeg tilbyder både kortere og længere forløb.

På denne side kan du læse mere om jeres muligheder.

Mange savner at blive set og hørt på den nærværende måde

De fleste familiemedlemmer der opsøger min hjælp savner at blive hørt og set uden at blive gjort forkert. Følelser som vrede, sårethed, glæde, kærlighed og seksualitet er områder de prøver at undgå, fordi frygten for afvisning ofte er større end tilliden til at udtrykke sig autentisk går kommunikationen i hårdknude. I virkeligheden er det fordi de ikke har lært hvordan de skal komme tilbage til nærvær og kærlighed.

Nogle familiemedlemmer gemme sig bag alkohol eller skærmen, hvor andre blive vrede og frustreret og prøver på den måde at få kontrol over situationen. Ligegyldigt hvordan de prøver at løse det der er svært ender det ofte i afmagt og opgivelse.

Heldigvis kan I som familie, få hjælp til at håndtere det der er svært, på en mere kærlig og imødekommende måde.

Laila Baltser tilbyder: 

✔ GRATIS introsamtale ✔ mere end 15 års erfaringer i arbejdet med børn og familier  ✔ weekend tider ✔ konkrete værktøjer og redskaber ✔ undervisning i forskningsbaseret teori ✔ hjælp til håndtering af stress, angst og depression gratis parkering mail kommunikation mellem sessionerne

Find priser HER 

kontakt Laila Baltser

Certificeret Anerkendt Par og Familieterapeut – speciale i Stress, Angst og Kommunikation

Telefon 22 96 66 40

=

Laila Baltser tilbyder et et trygt og tillidsfuldt rum, hvor I  får hjælp til at sætte ord på det der fylder. Jeg har i mere end 15 år hjulpet børn og unge, par og familier fra b.la. Haderslev, kolding, Esbjerg og Aabenraa.

Det kræver tryghed og tillid at turde være sig selv 

Familesamtaler lærer jer at accepterer og anerkende hinandens forskelligheder. Det at kunne lytte opmærksomt og forstå følelserne, styrker tilliden til at turde sige sin mening og sætte ord på egne tanker og følelser, uden at skulle lave sig om.

Mit Motto er: “når først der er skabt et rum hvor der bliver lyttet opmærksomt med accept, uden vurderinger og kritik, så tør man godt være ægte, – det gør livet så meget sjovere”

Det skal være sjovt, lærerigt og trygt at åbne op

Når vi føler os respekteret, set og hørt, så er det meget nemmere at lære nyt og finde ind til kærligheden i os selv og til andre, – og det er helt naturligt at lukke ned for input når vi føler os forkerte og pressede. Derfor er det en god ide at lære at sænke presset og lytte mere opmærksomt.

Med friske, venlige øjne og hjælp fra familieterapeuten, får I hjælp til at omsætte det nye, – på den måde kan I kommunikere på en ny og mere kontaktfuld måde. I får hjælp til sætte ord på det der føles svært, så I bedre kan forstå hvad det er der sker og samtidig opbygge tilliden omkring samarbejdet mellem jer.

I terapien bruger vi redskaber som anerkendende dialog, musik terapi, tegneterapi og metakognitiv terapi, – alle er tilgange der hjælper med at styrke tilliden, nysgerrigheden og troen på at alle er lige meget værd.

Med en proffesionel tilgang, møder Laila Baltser jer der hvor I er.

Familiesamtaler styrker:

 • relationen mellem dig og dit barn
 • selvtilliden følelsen af at kunne selv
 • følelsen af at være elsket som den jeg er
 • accepten af jeres forskelligheder
 • forståelsen af hvorfor I reagere som I gør
 • tilliden mellem jer
 • identitetsdannelsen
 • løsrivelsesfasen

Det er ikke altid nemt at kunne rumme sine følelser når frustrationerne hober sig op i en presset hverdag. Ofte ender det med at vi skælder ud og reagerer uhensigtsmæssigt med efterfølgende dårlig samvittighed, skyld og skam.

Det er normalt at reagere når noget føles forkert, – det er en måde at sige fra på, men mange oplever at de samme konflikter gentager sig og fører til afmagt og dårlig stemning. Det er aldrig rart for nogen at være i den dårlige stemning.

Det værste ved at føle sig forkert

Det skaber dårlig samvittighed, skyld og skam at føle sig forkert. Spændingerne aftager heldigvis når vi føler os elsket og respekteret og  når det sker, så er det meget nemmere at finde gode løsninger hvor alle føler sig tilfredse.

Det er heldigvis aldrig for sent at lære, at genskabe den gode stemning – det gør man bedst ved at være åben for nye muligheder, også selvom det kan føles svært og gøre ondt.

At kommunikere åbent og kærligt, betyder selvfølgelig ikke, at man aldrig mere har konflikter, mere at alle har en oplevelse af at konflikterne bliver håndteret og at kærligheden vender tilbage.

Når vi føler os forstået, set og mødt, sænkes frygten for at være forkert, – det i sig selv gør, at vi får lyst til at samarbejde og være sammen med hinanden på en nærværende og indlevende måde. Når vi forstår os selv, er det nemmere at løse de konflikter der uundgåeligt vil komme fremadrettet.

Hvem kan bruge familiebehandling børn fra 7 år og deres forældre og bonusforældre, søskende og bonus søskende – max 5 personer pr. samtale.

Sådan foregår det igennem åben, styret dialog, får I hjælp og støtte til at sætte ord på det der fylder og som er svært – jeg er tovholder og sørger for at ingen føler sig glemt eller oversete. Vi slutter sessionen af med øvelser, viden og nye indsigter , hvad I kan gøre, når i vender tilbage til jeres dagligdag.

Hvor mødes vi, vi mødes i Haderslev hvor jeg har min praksis

I er velkommen til at kontakte mig og høre nærmere om familiesamtaler er noget for jer. Gå til min kontaktformular HER

Familiesamtaler er for jer, der ønsker at arbejde med jeres nærvær og kontakt 

Måske oplever I som familie udfordringer med:

 • diagnoser som Adhd/Add eller andre personlighedsforstyrrelser
 • samarbejde
 • usikkerhed
 • angst
 • lavt selvværd
 • fysisk handicap
 • særlig sensitivitet
 • vredesudbrud
 • traumer
 • stress
 • alkohol, hash eller stof afhængighed
 • usikkerhed omkring grividitet og fødsel
 • Fødselsdepression

Når vi fokuserer for meget på negative tanker, mister vi evnen til at samarbejde

konsekvenserne af for meget fokusering på negative tanker er indre pres og uro. Uro og tankemylder kan nemt udløse skældud, forkerthesfølelse, lavt selvværd og tilbagetrækning. Derfor er det en rigtig god ide at få redskaber til at håndtere tanker og følelser og skabe et tillidsfuldt rum hvor dialogen kan flyde åben og respektfuld.

Det kan være vanskeligt, at turde være sig selv, når frygten for at være forkert er i fokus

Flere og flere børn og voksne oplever ensomhed omkring det at føle sig forkerte. Heldigvis kan denne onde spiral brydes og terapien er et virkelig godt suplement til at få fokus på den opmærksomme og kærlige kontaktform.

I får støtte og hjælp til at finde vejen på en ny måde

I får støtte og hjælp til at finde vejen til at kunne lytte og udtrykke jer kærligt og opmærksomt under hele jeres forløb, – når først I har lært teknikkerne, så bygges der bro mellem jer og tilliden vil vokse.

Et følsomt nervesystem kræver tillid, mildhed, tålmodighed, interesse og forståelse, – det er præcis det vi arbejder med.

Igennem samtaleterapi får I forskningsbaserede redskaber til at håndtere:

 • uro og pres
 • følelser
 • tanker
 • traumer
 • konflikter
 • psykisk sygdom
 • stress
 • misbrug
 • den svære samtale

Min baggrund for at hjælpe

Jeg hedder Laila Baltser, jeg har mere end 25 års erfaringer i arbejdet med især børn, unge, familier, par, kvinder og mænd som havde brug for støtte og hjælp til et liv i mental og følelsesmæssig trivsel.

Jeg bruger både musikken og forskellige psykodynamiske redskaber til at skabe et rum hvor der er rart at være. Jeg har brugt musik som pædagogisk redskab i over 20 år og har bekæftiget mig med musikken siden jeg var 6 år gammel.

Derudover er jeg certificeret socialpædagog og psykoterapeut med speciale i stress, angst og parterapi. Jeg har gennem utallige kurser, videreuddannelse og personlig udvikling, specialiseret mig i familiens og parforholdets trivsel og kommunikation.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne familie og spædbørn, psykiatrien, misbrug og afhængighed, undervisning af anden etnisk herkomst, børn og unge, autisme og ADHD, ledelse og supervison.

Siden 2015 har jeg haft par og familieterapien v. Laila Baltser i Haderslev (Sønderjylland) hvor jeg hjælper hele familien tilbage i trivsel.

For yderligere information kontakt Laila Baltser på:

Telefon: 22 96 66 40

Ønsker I redskaber og hjælp til jeres kommunikation, så er I velkommen til at kontakte mig for en GRATIS intro samtale.

kontakt Laila Baltser 

Parterapeut & familieterapeut med speciale i stress, angst og kommunikation

Telefon: 22 96 66 40

Bliv kontaktet inden 24 timer

=
Terapi og parterapi i Haderslev, Sønderjylland og online v. parterapeut Laila Baltser

Ring direkte til Laila Baltser

Parterapeut & familieterapeut med speciale i kommunikation

på telefon

22 96 66 40 

Eller …

send en mail og bliv kontaktet inden 24 timer 👇

lailabaltser@gmail.com

eller book en tid der passer dig eller jer i min kalender 👇