Familiebehandling i sønderjylland

Til familier der savner konkrete redskaber til at kommunikere uden kritik

Laila Baltser har i mange år hjulpet børn og unge, par og familier fra bla. Sønderborg, Gråsten, Kruså, Flensborg, Aabenraa og Hadeslev.

Familesamtaler lærer jer b.la., at det er normalt at være uenige uden følelsen af at være forkert. Det at kunne lytte opmærksomt, styrker forståelsen og indlevelsen, så glæden og kærligheden kan få lov at udfolde sig.

Når der skabes et rum, hvor der bliver lyttet opmærksomt uden vurderinger og kritik, så er det nemmere at lægge facaden fra sig og turde være sig selv.

Laila Baltser tilbyder: 

✔ mere end 15 års erfaringer i samtaleterapi, kommunikation og undervisning til børn og familier ✔ GRATIS intro samtale ✔ skarp og nænsom eksperthjælp ✔ weekend tider ✔ konkrete børnevenlige værktøjer og redskaber ✔ undervisnig i forskningsbaseret teorier ✔

Pris intro samtale 0 kr. – afklarende samtale 1500. 2 timer – 1 time og 30 min. 1400 kr. – 2 timer 1900 kr.

Det er ikke altid nemt at kunne rumme sine egne følelser når frustrationerne hober sig op i en presset hverdag. Ofte ender det med at vi skælder ud og reagerer uhensigtsmæssigt med efterfølgende dårlig samvittighed, skyld og skam. Det er normalt at reagere når noget føles forkert, – det er en måde at sige fra på, men mange oplever at de samme konflikter gentager sig og fører til afmagt og dårlig stemning. Det er aldrig rart for nogen at være i den dårlige stemning i alt for lang tid. Det værste r at det skaber dårlig samvittighed skyld og skam. Spændingerne aftager når vi føler at vi er elsket og forstår og når vi kan finde gode løsninger hvor alle i sidste ende føler sig tilfredse.

Det er heldigvis aldrig for sent at lære, at genskabe den gode stemning – det gør man bedst ved at være åben for nye muligheder, også selvom det kan føles svært og gøre ondt.

At kommunikere åbent og kærligt, betyder selvfølgelig ikke, at man aldrig mere har konflikter, mere at alle har en oplevelse af at konflikterne bliver håndteret og at kærligheden vender tilbage.

Når vi føler os forstået og mødt, sænkes frygten for at være forkert, – det i sig selv gør, at vi får lyst til at samarbejde og være sammen med hinanden på en nærværende og indlevende måde. Når vi forstår os selv, er det nemmere at løse de konflikter der uundgåeligt vil komme fremadrettet.

Hvem kan bruge familieterapien børn fra 7 år og deres forældre og bonusforældre, søskende og bonus søskende – max 5 personer.

Sådan foregår det igennem åben, styret dialog, får I hjælp og støtte til at sætte ord på det der fylder og som er svært – jeg er tovholder og sørger for at ingen føler sig glemt eller oversete. Vi slutter sessionen af med øvelser, viden og nye indsigter , hvad I kan gøre, når i vender tilbage til jeres dagligdag.

Hvor mødes vi vi mødes i Gråsten som ligger mellem Aabenraa og Sønderborg, Toldbodgade 3 2. sal nr. 2 den store hvide bygning (det gamle gigthospital)

I er velkommen til at kontakte mig og høre nærmere om familiesamtaler er noget for jer. Gå til kontaktformular HER

Parterapi
Psykologisk forløb
Tema aftener i Gråsten

kontakt Laila Baltser

Certificeret Anerkendt Par og Psykoterapeut, Stressbehandler og FamilieCoach

Telefon 22 96 66 40

=

Det skal være sjovt, lærerigt og trygt at åbne op

Når vi føler os respekteret, set og hørt, så er det meget nemmere at lære nyt og finde ind til kærligheden i os selv og til andre, – og det er helt naturligt at lukke ned for input når vi føler os forkerte og pressede. Derfor er det en god ide at lære at sænke presset og lytte mere opmærksomt.

Med friske, venlige øjne og hjælp fra familieterapeuten, får I hjælp til at omsætte det nye, – på den måde kan I kommunikere på en ny og mere kontaktfuld måde. I får hjælp til sætte ord på det der føles svært, så I bedre kan forstå hvad det er der sker og samtidig opbygge tilliden omkring samarbejdet mellem jer.

I terapien bruger vi redskaber som anerkendende dialog, musik terapi, tegneterapi og metakognitiv terapi, – alle er tilgange der hjælper med at styrke tilliden, nysgerrigheden og troen på at alle er lige meget værd.

Med en proffesionel tilgang, møder Laila Baltser jer der hvor I er.

Familiesamtaler styrker:

 • relationen mellem dig og dit barn
 • selvtilliden følelsen af at kunne selv
 • følelsen af at være elsket som den jeg er
 • accepten af jeres forskelligheder
 • forståelsen af hvorfor I reagere som I gør
 • tilliden mellem jer
 • identitetsdannelsen
 • løsrivelsesfasen

Et familiesamtaleforløb er for jer, der ønsker at arbejde med jeres kontakt 

Måske oplever I som familie udfordringer med:

 • diagnoser som Adhd/Add eller andre personlighedsforstyrrelser
 • usikkerhed
 • angst
 • lavt selvværd
 • søvnforstyrrelser
 • fysisk handicap
 • særlig sensitivitet
 • vredesudbrud
 • traumer
 • stress
 • alkohol eller stof afhængighed

Når vi fokuserer for meget på negative tanker, mister vi evnen til at samarbejde

konsekvenserne af for meget fokusering på negative tanker er indre pres og uro. Uro og tankemylder kan nemt udløse skældud, forkerthesfølelse, lavt selvværd og tilbagetrækning. Derfor er det en rigtig god ide at få redskaber til at håndtere tanker og følelser og skabe et tillidsfuldt rum hvor dialogen kan flyde åben og respektfuld.

Det kan være vanskeligt, at turde være sig selv, når frygten for at være forkert er i fokus

Flere og flere børn og voksne oplever ensomhed omkring det at føle sig forkerte. Heldigvis kan denne onde spiral brydes og terapien er et virkelig godt suplement til at få fokus på den opmærksomme og kærlige kontaktform.

I får støtte og hjælp til at finde vejen på en ny måde

I får støtte og hjælp til at finde vejen til at kunne lytte og udtrykke jer kærligt og opmærksomt under hele jeres forløb, – når først I har lært teknikkerne, så bygges der bro mellem jer og tilliden vil vokse.

Et følsomt nervesystem kræver tillid, mildhed, tålmodighed, interesse og forståelse, – det er præcis det vi arbejder med.

Igennem terapi og samtale får I forskningsbaserede redskaber til at håndtere:

 • uro, tankemylder og pres
 • følelser
 • tanker
 • traumer
 • konflikter
 • den svære samtale

Ønsker I redskaber og hjælp til at sætte ord på tanker og føleser i et trygt og tillidsfuldt rum, så er I velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Kærlig hilsen Laila.

kontakt Laila Baltser 

Bliv kontaktet inden 24 timer

=

Kontakt Laila Baltser

Certificeret Anerkendt Par og Familieterapeut. Speciale i Stess og Angst