Når jeg kan, så kan du selvfølgelig også 

gå selvstænding for kvinder

Sådan kommer du godt fra start.

Savner du:

 • Tid til dig og det du elsker
 • At kunne arbejde når og hvor det passer dig
 • At kunne sælge din specifikke viden med gevinst
 • Et arbejdliv der giver energi, glæde og lethed
 • Muligheden for at udvikle et produkt, der sælger godt, resten af dit liv

Hvad er mindfull business.

Program mindfull business, er et konkret, enkelt program for kvinder, der på en blid og omsorgsfuld måde, hjælper dig i mål med din drøm, om at blive selvstændig.

Programmet løber over 4 uger og er særligt tilrettelagt dine behov og ønsker. Der er indlagt 2 sparingssamtaler med mig. Du får løbende hjælp til overblik over din situation, så du kan følge vejen mod dit mål og opbygge din unikke selvstændig business der passer præcis til dig, uanset om det er på fuld tid eller på deltid.

Programmet lægger vægt på, at du kan følge med dig selv i processen.

Derfor indgår der:

 • Målspecifikation og afklaring af målgruppe
 • Træning i mindfull mindset
 • Afklaring af din mission og din vision
 • Din konkrete plan

Måske er du nervøs for, om du kan det der gør, at du får succes, om du overhovedet ved hvordan du skal gøre, eller om du kender dine unikke kompetencer godt nok.

Jeg hjælper dig med at blive skarp på:

 • Din spidskompetence og dit unikke budskab
 • Hvordan du strukturere din markedsføring og opnår salg
 • Hvordan du sælger din livsvision med hjertet, uden at knokle
 • Hvordan du passer på dig selv og holder fast i dine mål

Vidste du at hele 63 % af alle danskere, drømmer om at blive selvstændige, men kun 7 % gør deres drøm til virkelighed ? De synes det er for usikkert, viser nyeste undersøgelser. Usikkerheden inden for det at springe ud som selvstændig, er meget højere i Danmark end i andre lande.

Måske har du også en drøm i maven som træger til at se dagens lys.

Måske er du også bange for at tage de skridt der fører dig i mål.

Det kan jeg godt forstå. Jeg var også bange for at springe ud, men dengang jeg besluttede mig, var der noget inden i mig der sagde, at tiden var inde, til at gå efter den længsel jeg længe havde overhørt.

Jeg hedder Laila Baltser.

Jeg hjælper kvinder over 40, med at turde tage springet ud i friheden som selvstændig.

Med konkrete redskaber, sparring og træning i opmærksomhed, får du hjælp til at skabe overblik igennem målspecifikation, værdigrundlag og strategi fokusering.

Jeg hjælper dig nænsomt og præcist med at komme godt fra start.

Og selvfølgelig følger jeg dig hele vejen, hvis du ønsker det.

Men det vigtigste er at du kommer godt fra start.

Jeg ved hvad der skal til for at lykkes, fordi jeg har gået hele vejen. Jeg kender faldgruberne, gevinsterne og vigtigheden i at lytte til sit hjerte.

Jeg har været selvstændig i mere end 5 år. Jeg har fået fantastisk hjælp og sparring i processen, i at lykkes som selvstændig. Vejen til succes, har selvfølgelig ikke bare været en lige vej, uden forhindringer og udfordringer. Mine erfaringer i at nå målet som selvstændig har krævet, tålmodighed, vedholdenhed, finjusteringer, opmærksomhed, og beslutsomhed. De erfaringer vil jeg rigtig gerne dele med dig.

Der er nemlig nogle helt konkrete fundamentale elementer, der gør sig gældende for at lykkes.

Gå selvstænding for kvinder plus 40

Årsagen til jeg ikke gav op og hvad jeg gjorde for at lykkes:

Der var noget der drev mig. I starten vidste jeg slet ikke hvad det var. Jeg er nemlig vokset op med en far, der knoklede og opnåede at tjene rigtig mange penge før han blev 40. Hans misssion var at være rig og uafhængig. Han døde 2 år efter hans 50 års fødselsdag, kort tid efter han besluttede at gå på efterløn og nyde livet. Min mor og far blev skilt, da jeg var 13 år. Min mor havde slidt på arbejdmarkedet fra hun var ganske ung, indtil hun blev 50 år. Her måtte hun kapitulerer, fordi hun havde tænkt alt for lidt på sig selv og sine drømme, alt imens hun knoklede for at sørge for alle andre. Det blev hun desværre meget syg af.

Jeg mærkede særligt da jeg selv fik børn, både indre pres, frygt og rigtig mange bekymringstanker, om det at blive slidt og dø for tideligt. På den ene side havde jeg dette her brændende ønske om at gøre en forskel og selv bestemme, på den anden side, ville jeg også være en perfekt partner og mor. Jeg var enorm splittet, fordi jeg ville det hele bedre end min familie. Jeg ville opnå frihed.

Jeg troede længe, at jeg bare skulle knokle, gøre mig umage, tage mig sammen, præcis som jeg havde lært. Indtil jeg blev klar over, at det jeg i virkeligheden ønskede var, at  bestemme over min tid, min planlægning og mine opgaver. Jeg ville både kunne gøre en forskel og samtidig have tid til opladning, eftertanker og nydelse.

Det blev en indre rejse med hjælp og sparrig med de aller dygtigste inden for personlig udvikling. Hold nu op, hvor har jeg raset, været trodsig og grædt, fordi jeg ville alt selv. Men det fungerede jo ikke på den måde. Mit pres steg voldsomt hver gang jeg boksede med det jeg ikke brændte for og hver gang jeg prøvede at fixe alt alene.

Det var sindsygt hårdt at være i, indtil jeg forstod hvad det hele handlede om.

Jeg knækkede koden.

Jeg sluttede fred med min frygt og traf en vigtig beslutning.

Mine to aller vigtigste livslærlinger blev: 

 • Man bliver aldrig selvstændig, af at ville alting selv og når man kender sig selv fra det der driver værket, så træffer man klart de rigtige og mest betydningsfulde beslutninger
 • Man bliver en glad selvstændig, af at gøre det man elsker, når man slipper knoklerierne, slutter fred med frygten og kender de vigtigste steps der skal til.

Først da jeg forstod, hvad det var der gav mig vædi, kunne jeg stille helt skarpt på.

 • Mine kompetencer
 • Min vision
 • Min mission
 • Mine behov

Gå selvstænding for kvinder plus 40

Tilbyder:

Et særligt tilrettelagt program, der hjælper dig  med at komme godt fra start, trin for trin, uden at knokle alene. 

Du behøver ikke opfinde den dybe tallerken helt alene, det er der mange der har gjort uden at lykkes. Du skal gøre det du elsker og er bedst til og nej det handler heller ikke om, hvor mange uddannelser du har.

Skal jeg hjælpe dig med at komme godt fra start, så du undgår faldgruberne ?

Så er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi taler om dine muligheder.

Der er afsat ca. 30 min. til en snak om dine drømme, hvordan du gør den til virkelighed med det samme og om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Online business 9 kvindeliges bedste råd

Laila Baltser – mindfull business