Kære Læser.

Grundig afklaring skaber resultater

Her er historien om, hvorfor du skal sige nej tak til samtaler, hvor fundamentet ikke er på plads.

Hver eneste dag spørger folk mig om, hvordan jeg kan give dem opskriften på et godt liv og hvordan de nemmest og billigts kan nå i mål, med den livsdrøm de har i maven.

Men jeg hverken kan eller vil, give dig samtaler, uden grundig afklaring, træning, opfølgning.

Du vil nemlig aldrig blive tilfreds på den måde.

Det svarer til, at køre din forholdsvis nye bil på værksted, hvor mekanikeren flygtigt ser på bilens overflade og siger, du skal bare kører lidt mere i den, gi den gas og presse den derud, hvor den ikke kan mere.

I længden bliver det en ret dyr spøg, samtidig med at du mister tilliden til det der skal give dig det overblik, der skal hjælpe dig med at opnå et stabilt bæredygtigt fundament.

Du får nemlig kun en grundig vurdering af hvad du har brug for hjælp til når kontakten er etableret.

Det kræver tid og en der er skarp i at stille de rigtige spørgsmål.

Jeg har prøvet det et hav af gange, det her med lige i skyndingen, booke en samtale i panik, fordi det helst skulle have været i går, blive spurgt lidt til overfladen, sige ja i en fart for at være smart, for efter noget tid, igen mærke utilfredsheden overskygge det jeg egentlig havde brug for.

Nej tak til hurtige quick – fix.

Fordelene ved at komme godt fra start:

 • Du opbygger tillid og dermed selvtillid
 • Du får en præcis vurdering af hvor du sidder fast
 • Du ender med at vide hvad der skal til for at nå dit mål
 • Du har mulighed for at gennemskue om et forløb er noget for dig –
 • Med det kan du bedre vurdere om du skal sige ja eller nej
 • Du sparer penge på den lange bane
 • Du har dig selv med fordi målet hele tiden står skarpt

Grundig afklaring skaber gode resultater

Sådan oplevede Sofie sit forløb:

“Det hjalp mig at få åbnet op for min historie og have god tid. 2 timer i den første samtale er virkelig godt givet ud. Det var så godt at få sat ord på noget jeg ikke havde sagt før og det gav så god mening med de spørgsmål Laila Stillede undervejs. Hun sad ikke bare og lyttede.

Jeg følte mig enorm lettet allerede efter min første samtale, jeg følte mig hørt og forstået og det var en fantastisk rar følelse.

Jeg har været til psykolog før, faktisk flere gange over længere tid, hos Laila oplevede jeg at jeg fik så meget mere med allerede i første samtale end jeg turde håbe, særligt, fordi hun underviste mig ved at illustrerer det vi talte om på en tavle. Det gav så god mening”  

Grundig afklaring skaber gode resultater

Dem der søger min hjælp, uanset om det er par eller andre med behov for at genfinde tilliden til egen dømmekraft, er ofte max pressede og inden de kontakter mig, har de været presset over en længere periode.

Det er mennesker som dig og mig, der bekymrer sig og kæmper med at få hverdagen til at fungerer, samtidig med en optagethed om at få et liv der giver indhold og glæde. For de fleste handler det dybest set om at finde friheden til at gå efter det der føles godt i maven, uden dårlig samvittighed.

Fordi presset i opstartsfasen ofte er større end vi regner med og fordi presset skal falde for at genskabe overblik og koncentration, er det super vigtigt at starte langsomt op.

Jeg ved hvad jeg snakker om, jeg har været hele møllen igennem selv. Det er så sårbart og pinefuldt at opleve tiden knap, når man har allermest brug for et sted hvor der er tid og rum til at blive hørt.

Grundighed lønner sig på den lange bane.

Det er grunden til, at jeg altid starter et forløb med en grundig afklarende samtale, hvor vi sammen klarlægger årsagen til det der spærre for friheden, til at gå efter det der føles godt.

Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ikke vil hjælpe og støtte dig igennem hele din proces og lære dig hvordan du håndtere dine tanker og følelser, det betyder bare at jeg vil være ekstra grundig i afklaringsfasen, så du kan få de redskaber du skal bruge til at få det godt, hurtigst muligt.

Jeg har undersøgt hvad der virker godt over de sidste 15 år, jeg har prøvet lidt af hvert, alle mine erfaringer viser, at god tid i afklaringsfasen er fantastisk godt givet ud på den lange bane.

Når tilliden til os selv er svækket, har vi brug for en der lytter, en der har god tid og en der forstår.

Bag bekymringer ligger der ofte en stor grad af usikkerhed som svækker vores tro på vores værd. For nogle er den tilstand en kort og midlertidigt oplevelse, for andre er det en længerevarende oplevelse, for mange har bekymringstankerne og usikkerheden, været en fast følgesvend gennem det meste af livet.

Det er ikke spor rart, faktisk er det frygtelig ubehageligt at bære rundt på alt for meget usikkerhed alene.

og fordi vi med årene er blevet sådan nogle underlige væsner, der nemt snupper “jeg har styr på det” facaden på, så opdager vi det måske slet ikke selv hvad der sker.

Men man ved at det skaber modstand og pres at opretholde facaden, når vi lader som om at alt er godt, når det ikke er det. Vi kæmper ufortrødent videre, tager os sammen.

Selv når vi VED det ikke er godt så fortsætter vi.

Når vi lider inden i og ingen kan se det, kræver det tid at blive opdaget

For uden at blive opdaget, ender det ofte med:

 • Søvnløse nætter med træthed til følge
 • En anstrengt og overfladisk vejrtrækning
 • Unødvendig overtækning og bekymringsangst
 • Følelsen af ensomhed og fravær af følelsesmæssig kontakt
 • Stress, angst eller depression

Grundig afklaring skaber gode resultater

Uanset om du ønsker en afklaringssamtale, hvor du og din partner deltager eller om fokus skal være på dig, skal du vide, at du vil føle dig langt mere sikker på din retning allerede i din første samtale.

Grunden er:

i takt med at du bliver mere bevidst, kommer du tættere på livsglæden og det du drømmer om.

din tillid til dig selv og andre styrkes, så snart du stopper med at gøre dig alene

OG –

Heldigvis har vi muliged for at gøre noget inden det er for sent, ikke med decideret trylleri og fix fakserier, men med god tid og nogle få vigtige steps, der guider dig i den rigtige retning – hen mod livsglæde og friheden til at vælge det liv du drømmer om.

Som mentor og terapeut tilbyder jeg et skrædersyet forløb med ekstra god tid, der lære dig hvordan du:

1. Mærker dine behov og handler på det du reelt har brug for

2. Bruger dine drømme til at nå dine livsmål

3. Etablere og fastholder sunde bæredygtige relationer

Lad mig høre om du har brug for min hjælp og om du ønsker en afklarende samtale.

Du kontakter mig HER