Handelsbetingelser Handels og abonnementsbetingelser:

Produkter og tjenester udbydes af:
Laila Baltser,
Varnæsvigvej 22,
6200 Aabenraa
cvr. Nr. 28946740

Kontakt mig på: lailabaltser@gmail.com

Alle priser er i danske kroner inkl. moms medmindre andet er angivet.

Ophavsretten til alt materiale på laila@lailabaltser.dk, tilhører Laila Baltser i henhold til gældende dansk lovgivning.

Personoplysninger:

Der videregives ikke personoplysninger om kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale. Laila Baltser forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

 

Brugsaftale af det købte:

Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig og din husstand. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet/produkterne. Dette gælder også gratis produkter, som E-bøger, video, og audio filer. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger.

 

Som kunde er det dit ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part. Køb af et online produkt ved © Laila Baltser inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Alle online produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og udgivet af © Laila Baltser.

Du er velkommen til at bruge online produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må bruge dem privat, udskrive opgaver, downloade lydfiler og ebøger, men du må derimod ikke, hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive © Laila Baltsers online produkter. Det er heller ikke tilladt at anvende online produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

Materialet må ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Laila Baltsers virksomhed. Kopiering af visuelt look eller brandet tillades ikke, ligesom Laila Baltsers navn ikke må anvendes i reklame eller reference øjemed, uden skriftlig tilladelse.

Laila Baltser kan med en måneds varsel lukke adgangen til et onlineforløb. På denne måde har du tid til at hente materialet ned inden, at adgangen lukkes. Levering af online produkter sker som oftest i løbet af få minutter i enkelte tilfælde kan der gå op til 3 hverdage.

 

Betalingsbetingelser vedrørende Kurser, Onlineforløb og 1:1 samtaler.

Kurser, onlineforløb og 1:1 samtaler afvikles på de angivne og aftalte tidspunkter. Skulle det ske, at jeg bliver forhindret i at gennemføre en aftalt opgave, kan det være på grund af: Sygdom eller død i familien.
Hvis dette sker vil der til enhver tid blive forsøgt at finde en erstatning i form af en ny aftale, der er passende for begge parter.

Bestilling af 1:1 samtaler er bindende. Ved udeblivelse eller aflysning fra dig, mindre end 24 timer inden afholdelse af samtalen, kræves fuld betaling.

Samtale pakker og forløb:
Vælger du at afbryde et forløb på en pakke med 1:1 samtaler, inden afholdelse af det fulde antal sessioner, returneres beløbet ikke. Bliver jeg nødsaget til at afslutte forløbet før tid, så afregnes de resterende samtaler.

Onlineforløb/ kurser:
Vælger du at betale dit valgte onlineforløb i rater binder din tilmelding, når du har betalt 1. rate. Du forpligter dig hermed til at betale de resterende antal valgte rater. Pengene gives ikke retur, når du først er tilmeldt et onlineforløb.

Generelle betingelser:
På Laila Baltsers digitale produkter, er der ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven. Dette gælder alle digitale produkter (onlineforløb, e-bøger, lydfiler). Digitale produkter dækker over alle online og download produkter i webshoppen. Levering af online produkter sker umiddelbart efter betaling. Dette sker ved download via link, du får tilsendt i e-mail.

Workshops, kurser og foredrag: Ved tilmelding til “workshops, kurser, foredrag” er tilmeldingen bindende. Ved afbud mindre end 8 dage før afholdelse, gives der ikke betaling retur. 1) Kurser, workshops, og foredrag kan blive aflyst i tilfælde af sygdom, eller anden uforudset personlig begivenhed. Laila Baltser er forpligtet til at finde en alternativ dato for afholdelse. 2) Afbestilling mere end 14 dage før arrangementets afholdelse kan ske ved betaling af 50 % af det aftalte honorar. Afbestilling mindre end 14 dage før kan kun ske ved betaling af det fulde honorar.

Pakkesessioner samt andre forudbetalte sessioner, skal være afviklet inden for et år efter købsdato. Ubenyttede/betalte sessioner refunderes ikke efter et år efter købsdatoen. Du accepterer at benyttelse af materialet sker under eget ansvar. Du har altid 14 dages fuld fortrydelsesret. Aflysning skal ske senest 24 timer inden ellers opkræves det fulde beløb.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger
Behandling af personoplysninger – samtykke
Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at du må kontakts pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Laila Baltser behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør Laila Baltser opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af e-mails eller ved at kontakte Laila Baltser på laila@lailabaltser.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt I forbindelse med dit køb hos Laila Baltser Cvr. 28946740, har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt
• Dit navn
• Din adresse
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer
• Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandles i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at Laila Baltser kan opfylde sin del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering af fysiske produkter, vil oplysningerne om dit navn, adresse, blive udleveret til PostNord med henblik på levering af dine indkøb.

Datasikkerhed
Uanset om Laila Baltser behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en købskontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil Laila Baltser altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Der anvendes tredjeparter til behandling af: – dine betalingsoplysninger —Stripe / Mobilpay – dine køb — og EasyMe – håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Mailchimp – håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og ventelister — Facebook – håndtering af spørgeskemaer samt annoncering— Google Analytics

Laila Baltser har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning Du kan altid kontakte Laila Baltser for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger Laila Baltser ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til: Laila Baltser – Din ekspert i kommunikation og personligt lederskab, laila@lailabaltser.dk