Styrk dit barns selvfølelse

– og få færre bekymringer  

Få hjælp til at styrke dit barns selvværd   

At føle sig forkert og ikke hørt, medfører ofte mange bekymringstanker som kan ende i den onde cirkel, hvor tankerne er gået i hårdknude ind i negative retninger. Ensomheden og savnet i at blive set præcis som den man er, kan nemt komme til at forstyrre koncentrationen og selvfølelsen i at være god nok.

Men det kan I få hjælp til 🧡

Hos familie og børneterapeut Laila Baltser, får du og dit barn b.la. hjælp til at håndtere tanker, følelser, angst, OCD, adhd/add, stress, mobning, ensomhed, særlig sensitivitet, præstationsangst, alkohol eller  hash afhængighed, skilsmisse, vrede og sorg

Med forskningsbaserede og konkrete redskaber, får dit barn hjælp til at tackle det der er svært. Jeg tilbyder korte basis forløb hvor der indgår undervisning i håndtering af tanker og følelser

Når børn er i terapi hos mig foregår det altid i børnehøjde og på barnets præmisser

Det er vigtigt at dit barn føler sig set og hørt og tager hjem med en følelse af at være i orden, uanset hvad der er blevet sagt.

I kan være sikre på, at terapien sker med en uddannet proffessionel terapeut, der har mange års erfaringer med terapeutisk kontakt med børn.

Udover samtaleterapi bruges metakognitiv terapi, mindfulness, musikterapi og tegneterapi som redskaber til at håndtere tanker og følelser.
For at dit barn kan omsætte det nye, vurderer jeg løbende, hvilke redskaber dit barn har brug for.

Tillid er det vigtigste og bedste udgangspunkt for at få det bedre

Jeg er meget opmærksom på hvordan dit barn har det i processen og om der opstår et sundt tillidsforhold. Det er vigtigt at dit barn føler sig tryg og at det vi taler om giver mening for at der sker en positiv udvikling. Nogle gange opstår tilliden ret hurtigt andre gange tager det lidt tid, uanset hvad er det ok.

Hvad en mor sagde om sin søns forløb (13 år)

Vores søn har haft et skønt, udviklende og berigende forløb.
Han har arbejdet kognitivt med håndtering af svære følelser, hvor afmagt tidligere kunne blive til en form for aggressioner i affekt, kan han nu “træde” ud af situationen, holde tænkepauser og agere mere hensigtsmæssig. Han har været glad for at komme hos Laila og vi har fra dag 1 kunnet mærke en udvikling.
Vi har fået en dreng der har lært meget om sig selv, og hvordan han kan møde og håndtere verden omkring ham.
Kan varmt anbefales.

Dit personlige lederskab
Familie terapi
Par terapi

Kontakt Laila Baltser på telefon: 22 96 66 40

kontakt Laila Baltser 

Certificeret Par og Familieterapeut – Speciale i Stress – Angst og Kommunikation

Send besked via kontaktformular

=

Som forældre (eller andre tillidspersoner) deltager du i den første samtale

Når vi har talt sammen og aftalt tidspunktet for en opstartssamtale, så er det en god ide at du som forældre deltager i samtalen. Det at du er med, øger trygheden hos dit barn og på den måde kan du hjælpe med at sætte ord på det du oplever som vanskeligt og udfordrende.

I slutningen af opstartssamtalen aftaler vi, om det er en god ide at fortsætte i et forløb hos mig og om det føles rigtigt.

Laila Baltser

vægter høj faglighed og har mange års erfaringer, hun støtter og vejleder nænsomt og kærligt igennem hele processen

I mere end 15 år har Laila Baltser hjulpet børn og unge par og familier fra bla. Sønderborg, Tønder, Gråsten, Aabenraa, Flensborg, Haderslev, Kolding, Ribe, Esbjerg, Sjælland og Schweiz. Jeg har både personligt og fagligt stået i stormfulde udfordringer af alle mulige slags og ved om nogen, hvor svært det kan være, når livet slår knuder og hvor dejligt kærligheden kan føles når den spiller.

Som uddannet individuel, par og familieterapeut i at hjælpe børn og unge, kvinder og mænd, par og familier, herunder forløb i personlig udvikling og kærlig kommunikation,- er der ikke mange udfordringer og problemstillinger, som jeg ikke har set og hjulpet med.

Jeg har siden jeg startede som selvstændig, undervist alle aldre på forskellige niveauer i, hvorfor vi som mennesker fungere som vi gør. Jeg har delt rundhåndet ud af alle de redskaber jeg selv har lært og som jeg ved virker på et liv, der fremmer det personlige lederskab på et højt fagligt niveau.

Det er vigtigt for mig at ny læring giver mening, derfor får I undervisning i små intervaller så det er muligt for jer at følge med og at forandre det der er vigtigt. Jeg tilbyder grundforløb for at sikre, at I får den vigtigste basisviden og de værktøjer I har brug for, sådan at I bedre kan føle jer rustet i jeres udviklingsproces.

Jeg tror på at vi mennesker lærer bedst når vi oplever tillid til processen, – ud over at bruge mig selv som redskab, bruger jeg teknikker fra metakognitiv terapi, imago parterapi, de 5 kærlighedssprog, musik og naturterapi, som tilsammen hjælper med at stabilliserer nervesyetmet og tilliden til det der er lige nu.

Jeg er selv passioneret musik og natur elsker og bruger hver dag både musikken og naturen til at støtte mig i at finde indre ro og balance, – dette fordi det er så tydeligt hvad disse grundelementer betyder for os mennesker, noget naturligt som vi fik foræret fra begyndelsen af vores liv.

MIT MOTTO: vi er alle smukke og unikke både indeni og udenpå, vi fortjener kærlighed, accept og forståelse.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

kontakt Laila Baltser 

Telefon: 22 96 66 40

Certificeret par og familieterapeut med speciale i stress, angst og kommunikation

Bliv kontaktet inden for 24 timer

=
Terapi og parterapi i Haderslev, Sønderjylland og online v. parterapeut Laila Baltser

Ring direkte til terapeut / facilitator / parterapeut Laila Baltser på

22 96 66 40 

Eller …

send en mail og bliv kontaktet inden 24 timer 👇

lailabaltser@protonmail.com

eller book en tid der passer dig / jer i min kalender 👇