Hvorfor terapeut

Hvorfor er du blevet terapeut Laila ?

Har du styr på dig selv og dit parforhold? Det er et af de spørgsmål jeg ofte bliver spillet. Og nej for pokker, jeg laver fejl, jokker i spinaten og må indimellem sige undskyld, præcis som alle andre. Jeg kan egentlig godt forstå at folk er nysgerrige på, hvorfor jeg lige præcis tog sådan en uddannelse. Min personlige og faglige rejse betyder, at jeg i dag lever min lyst som før var baseret på pligt. Mit liv er fyldt med alt det jeg elsker. jeg har udviklet mit liv til at være let, sjovt og inspirerende og jeg kan hjælpe dig til at gøre det samme.

Hvis du lader mig hjælpe dig , kan jeg vise dig, hvordan du navigerer i dit indre og ydre landskab. Vi vil sammen, se på dit naturlige fundament og ændre alt det der som spærre for din frihed, til at gøre det du elsker.

Verden er mit eventyr og jeg nyder vildt, at lade mig inspirerer og koncentrerer mig udelukkende om at vokse, leve og løfte – mig selv og derigennem andre. At inspirerer til egenkærlighed og personlig succes, er mit størte livsbudskab.

Jeg tror på et godt liv handler om:

Kærlighed:

Størst af alt er kærligheden og det begynder med kærligheden til os selv.

Tryghed:

Når vi føler os trygge, åbner sanserne sig automatisk

Tillid:

Skaber nærhed mellem relationer og forhindre ensomhed

Inspiration:

Bevægelse og flow gør, at vi altid kan vende tilbage uanset

Der findes mange misforståelser inden for psykoterapi …

Mange ved faktisk ikke hvad psykoterapi er og forveksler det med sådan noget hokus pokus hjernevask agtigt noget. I virkeligheden er psykoterapi det der sker i mellem to mennekser og hvordan vi håndtere kontakten bedst. Mange tror at psykoterapi er massage og at man ligger på en briks.

I gamle dage lå man faktsik på en briks og fortalte hvordan man havde det. I dag sidder man sammen i hver sin stol og samtaler og der er ikke fysisk kontakt, men øjenkontakt. Man taler sammen og får redskaber til at håndterer det der er svært.

Mange vælger i dag at samtale over video eller via telefon møder, det fungere faktisk rigtig godt og er en super god løsning hvor du både sparer tid og penge. Mange tror at psykologer arbejder anderles end psykoterapeuter.

Det gør de på måde også og på en måde ikke. Psykologer og psykoterapeuter arbejder forskelligt, fordi de har specialiseret sig forskelligt og er forskellige personligheder med forskellige interesser.

Ellers er der ikke den store forskel, psykologer og psykoterapeuter hjælper begge mennesker med at få det bedre igennem samtaleterapi.

Hør mere om dine muligheder BOOK gratis intro samtale

Udfyld kontaktformularen så hører du fra mig inden 24 timer. Eller kontakt mig direkte på telefon / sms: 22 96 66 40

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?