Om Laila Baltser

Lailas unikke historie.

Har du styr på dig selv og dit parforhold? Det er et af de spørgsmål jeg ofte bliver spillet. Og nej for pokker da, jeg laver fejl, jokker i spinaten og må indimellem sige undskyld, præcis som alle andre og heldigvis er det blevet meget nemmere igennem mit personlige arbejde at tilgive mig selv. Det har ikke altid været nemt for mig at indrømme mine fejltagelser – jeg prøvede jo hele tiden at leve op til andres forventninger, fordi det var det jeg havde lært. Jeg troede virkelig i rigtig lang tid, at jeg skulle være helt perfekt for at andre kunne lide mig.

Min mission har forandret sig – fra at ville være perfekt, er det nu ok at være mig med det jeg mærker.

Jeg voksede op med min kære mor og far i jylland. Min mor udviklede psykisk sygdom på baggrund af stressbelastniger – hun kæmpede hele tiden for at føle sig god nok. Hun søgte desværre ikke hjælp, ikke fordi hun ikke ville, men fordi hun ikke kunne – min mor havde lært det her med at kæmpe fra sin mor og hun havde lært det fra sin mor, “man” skulle virkelig bare bide tænderne sammen, kæmpe sig fremad til den sidste dråbe, uden at klynke.

Det min mor ikke vidste var, at hun havde rigtig vanskeligt ved at være nærværende, hun var heller ikke klar over, hvad det betød for os børn. Stemningen var ofte anspændt mellem min mor og far og som børn prøver man selvfølgelig så godt man kan, at navigere imellem alt det der ikke bliver sagt. Min far arbejdede rigtig meget og havde svært ved at være i sine følelser og troede som min mor, at “man” skulle kæmpe  uden at stoppe op for at kunne trives – med to kæmpere, var det selvfølgelig rigtig vanskeligt at finde et trygt barnligt sted, hvor der var plads til at være.

Jeg var helt ung, på vej i uddannelse og skulle føde mit første barn, da jeg mærkede forandringen fra et ubevidst sted. Jeg registredrede en voksende vulkan som jeg senere fandt frem til, var min vrede. En urkraft der skulle blive min redning til at forandre det jeg længes så dybt efter, nemlig friheden til at være mig. Jeg brugte min nysgrrighed, jeg undersøgte det ene og det andet, blev klogere på mig selv og andre, indtil jeg besluttede at ville hjælpe andre med slippe fri af fængslet. Det blev vildt vigtigt for mig at fortælle andre hvor særlige betydningsfulde de var. Ja det er set stadig. I takt med min udvikling mærkede jeg hele tiden at der manglede noget inden i mig. Det blev til en længere rejse der krævede mod, tålmodighed og ikke mindst accept. Det blev til et yderst vigtigt adskillelsesarbejde fra dem til mig. Jeg lærte at elske både mig selv og dem der har givet mig muligheden i at leve livet frit. En personlig rejse som jeg er så taknemmelig for at turde gå.   

Min personlige og faglige rejse betyder, at jeg i dag lever min lyst som før var baseret på ulykkelig ensomhed og bekymringstanker væk fra den enorme ressouce jeg ikke anede eksisterede inden i mig. I dag er mit liv fyldt med alt det jeg elsker og det bedste af det hele er, at jeg tør være den som jeg ønsker at være. Jeg har udviklet mit liv til at være lettere, sjovere og meget mere inspirerende og jeg vil gerne hjælpe dig til at gøre det samme.

Hvis du lader mig hjælpe dig , kan jeg vise dig, hvordan du navigerer i dit indre og ydre landskab. Vi vil sammen, se på det der blokere for din frihed til at være dig, så du også kan leve dit liv frit.

Personlig frihed er mit eventyr og jeg nyder vildt, at lade mig inspirerer og koncentrerer mig udelukkende om at vokse, leve og løfte – mig selv og derigennem andre. At inspirerer til egenkærlighed og personlig succes, er mit størte livsbudskab.

Jeg tror på et godt liv handler om:

Kærlighed:

Størst af alt er kærligheden og det begynder med kærligheden til os selv.

Tryghed:

Når vi føler os trygge, åbner sanserne sig automatisk

Tillid:

Skaber nærhed mellem relationer og forhindre ensomhed

Inspiration:

Bevægelse og flow gør, at vi altid kan vende tilbage uanset hva der sker.

Der findes mange misforståelser inden for psykoterapi …

Mange ved faktisk ikke hvad psykoterapi er og forveksler det med sådan noget hokus pokus hjernevask agtigt noget. I virkeligheden er psykoterapi det der sker i mellem to mennekser og hvordan vi håndtere kontakten bedst. Mange tror at psykoterapi er massage og at man ligger på en briks.

I gamle dage lå man faktsik på en briks og fortalte hvordan man havde det. I dag sidder man sammen i hver sin stol og samtaler og der er ikke fysisk kontakt, men øjenkontakt. Man taler sammen og får redskaber til at håndterer det der er svært.

Mange vælger i dag at samtale over video eller via telefon møder, det fungere faktisk rigtig godt og er en super god løsning hvor du både sparer tid og penge. Mange tror at psykologer arbejder anderles end psykoterapeuter.

Det gør de på måde også og på en måde ikke. Psykologer og psykoterapeuter arbejder forskelligt, fordi de har specialiseret sig forskelligt og er forskellige personligheder med forskellige interesser.

Ellers er der ikke den store forskel, psykologer og psykoterapeuter hjælper begge mennesker med at få det bedre igennem samtaleterapi.

Kontakt Laila Baltser

Udfyld kontaktformularen, du hører fra mig inden for 24 timer 😊

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?