Hvorfor terapeut

Hvorfor er du blevet terapeut Laila ?

Har du styr på dig selv og dit parforhold? Det er et af de spørgsmål jeg ofte bliver spillet. Og nej for pokker, jeg laver fejl, jokker i spinaten og må indimellem sige undskyld præcis som alle andre. Jeg kan egentlig godt forstå at folk er nysgerrige på, hvorfor jeg lige præcis tog sådan en uddannelse. Det meste af det jeg laver med par og andre i min psykologiske praksis handler om kærligheden og relationen til dem vi elsker.

Det handler om at:

  1. Få kærligheden tilbage
  2. Få styr på den gode indre dialog
  3. Få hverdagen til at blive endnu bedre

Og en gang imellem dukker der selvfølgelig også andre problematikker op.

Min terapeutiske uddannelse var mit første skridt ind i denne verden af parforhold, kærlighed, stress og parterapi. Og jeg er rigtig glad for at jeg OGSÅ kan tilbyde dette til mine klienter.

I 1999 var jeg sikker på at jeg ville arbejde med familier, men der var ventetid på den uddannelse jeg gerne ville i gang med. På det tidspunkt var det en kærkommet mulighed at opdage en psykodynamisk uddannelse som havde fokus på den individuelle, parforhold og familien. TOTAL win win for mig.

Der findes mange misforståelser inden for psykoterapi …

Mange ved faktisk ikke hvad psykoterapi er og forveksler det med sådan noget hokus pokus hjernevask agtigt noget. I virkeligheden er psykoterapi det der sker i mellem to mennekser og hvordan vi håndtere kontakten bedst. Mange tror at psykoterapi er massage og at man ligger på en briks.

I gamle dage lå man faktsik på en briks og fortalte hvordan man havde det. I dag sidder man sammen i hver sin stol og samtaler og der er ikke fysisk kontakt men øjenkontakt. Man taler sammen og får redskaber til at håndterer det der er svært.

Mange vælger i dag at samtale over video eller via telefon møder, det fungere faktisk rigtig godt og er en super god løsning hvor du både sparer tid og penge. Mange tror at psykologer arbejder anderles end psykoterapeuter.

Det gør de på måde også og på en måde ikke. Psykologer og psykoterapeuter arbejder forskelligt fordi de har specialiseret sig forskelligt og er forskellige personligheder.

Ellers er der ikke den store forskel, psykologer og psykoterapeuter hjælper begge mennesker med at få det bedre igennem samtaleterapi.

Interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig. Det er ganske uforpligtende 🙂

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?