Dine inderste drømme

Har du svært ved at huske dine drømme, eller bliver du nogen gange helt forskrækket over en drøm der står SOLE klart ?

Måske er dine drømme fyldt med frygt og rædsel, kærlighed og varme eller noget helt andet ?

Uanset hvad du drømmer, så er du ikke alene om at drømme.

Men først, hvad er egentlig drømme ?

Drømme er konstruktive, metafore og billeder, der fortæller, hvor du er nu og hvad du skal gøre eller give slip på. En slags ubevidst intelligens.

Som voksne har vi hver nat 4-6 drømme, der fylder op til 2 timer af vores samlede nattesøvn.

Der ligger en skattekiste fuld af vigtigt selverkendelse i vores drømme, I  den virkelige verden, kan vi glemme at mærke efter, men drømme er hudløse ærlige. Vores underbevidsthed kender det ægte, sande svar.

Hvad er det ubevidste ?

Rigtig mange lægger slet ikke mærke til de drømme der naturligt er i gang i det ubevidste når vi sover. Det er fordi, det ubevidste har sit helt eget liv og arbejder på sin specielle måde, imens vi skal hvile. Når vi sover er vi i restitution, det har vi brug for, fordi vi skal være klar, til de næste udfodringer vi møder efter hvileperioden.

Når vi har svært ved at huske vores drømme, så er det fordi vi ikke lægger mærke til dem, fordi de bare er der agtigt, eller fordi vi glemmer dem lynhurtigt. Faktisk går der kun et par sekunder, fra vi vågner, til drømmen igen splittes og deles på hylder i det ubevidste. Sådan er det med vores underbevidste.

Vores underbevidte fylder den største del af vores personlighed, det er ret smart, at vi har sådan et slags lager, hvor vi kan opbevare tanker, følelser og det vi ikke lige har brug for at beskæftige os med, eller kan rumme.

Dine inderste drømme

Det er faktisk ret smart og brugbart at lægge mærke til vores drømme. Drømmene fortæller os noget meget vigtigt som vi kan bruge til at bevidstgøre vores handlinger  – og så kan de hjælpe os med, at få det vi har brug for.

Måske er du en af dem, der husker nogle af dine drømme, måske kender du det her med at du vågner brat, efter at have drømt noget rart eller noget ubehageligt, eller du bare har en underlig forvirrende fornemmelse i kroppen når du vågner.

Måske tænker du, at det er skørt det du drømmer og synes det er ret underligt usammenhængende.

Uanset hvad du tænker, så er DU ikke spor underlig.

Dine inderste drømme

Vores drømme er som et spejl til at få det vi gerne vil ha.

Alle dele i drømmen siger noget om dig.

OG …

dine drømme fortæller dig præcis, hvad du skal gøre, hvis du er opmærksom og det er ret genialt.

Når vi oplever frygt, angst eller vi føler os stressede over ting i vores hverdag, sker der en bearbejdning af input når vi sover. Det er godt, for vi har brug for at få sorteret tingene så vi kan kassere det vi ikke skal bruge og tage det vi har brug for.

Når vi lytter efter vores drømme og ved noget om hvad de forskellige dele betyder, kan vi omsætte det nye input til nye handlinger.

Derfor er det smart, at gå dyberer ind i  hvad drømmen vil fortælle os.

Hvis du feks drømmer, at du bor i en kuffert, kan det betyde, at du dybest set trænger til at slippe fri for nogle indre blokeringer der spærre for, at du tør gøre det du i virkeligheden har lyst til.

At tolke sine drømme og at det giver mening, kommer helt an på, hvordan du oplever din drøm. Det er nemlig helt afgørende, at det er det DU oplever og at det giver mening for DIG, når man vil vide hvad man skal gøre, for at få gavn af sin drøm.

Det kan være svært selv at tolke sine drømme, og her kan en drømmeterapeut hjælpe. Drømme vil ofte afsløre problemstillinger og mønstre, som vi har med os fra barndommen, som vi nu er klar til at gøre noget ved, og det kan terapeuten hjælpe med.

Nu kan du få hjælp til at få gavn af dine drømme, så du kan få retning og vide hvad du skal ændre i dit liv.

Vil du vide hvad din drøm kan gøre for dig ?

Din drømme session:

Jeg hjælper kvinder og mænd med at tolke den drøm du husker og som du synes kan være interessant at få gavn af. Det foregår på den måde, at du kontakter mig via min kontaktformular, hvor du bestiller en tid til din drømme session.

Du finder min kontaktformular HER

De kærligste hilsner fra Laila.