Kære {{ user.first_name }} 💙

Vidste du at, fælles værdigrundlag og fælles retning styrker kærligheden, men at rigtig mange par slet ikke får gjort status på retningen.

Det fælles udgangspunkt kan sagtens ændre sig gennem årene, også uden at vi bider søderligt mærke i det. Det er det der er så pokkers ved det hele, selvom tiden går, så håber vi at det hele kører på skinner i samme retning, selvom retningen i virkeligheden hele tiden forandre sig.

Vi glemmer at gøre status på intentioner, drømme og  fælles værdier

Vi glemmer eller overser at gøre status på intentionerne, fordi vi håber det nok skal er det pludselig for sent at indhente det forsømte fordi tiden er gået.

Det er ikke fordi vi ikke vil eller fordi vi er ligeglade. Det er simplethen fordi, vi ved for lidt om hvad og hvordan vi skal give parforholdet kontinuerlig opmærksomhed.

Manglende status på retning skaber usikkerhed

Mange af de par der søger min hjælp er i tvivl om hvor de har hinanden, de får faktisk slet ikke spurgt til hinanden. De er frustrerede og usikre på hvor de har sig selv og deres partner og istedet for at få talt ordenlig sammen går de rundt om den varme grød i uvished.

Hvorfor ødelægger kritik parforholdet

Kritik i parforholdet er ofte det der kommer til at være  måden at kommunikere på, også selvom parret godt ved det er en dårlig ide, så kommer kritikken og det negative til at fylde mere end den vigtige samtale om intentionerne.

Det er ikke rart at føle sig kritiseret og gå i uvished, det skaber alt for mange bekymringstanker, dårlig samvittighed og afstand.

Summesumarum ...

Det er helt vildt stressende ikke at vide hvor man har hinanden, alt for mange kæmper alene for at forstå hvad de skal gøre.

Heldigvis er der mange der benyter sig af får hjælpen fra en tredje part der ved, hvordan det er at stå alene i dette smertefulde dilemma,

**********************************************

Parret fra vestjylland sagde i slutningen af intro samtalen:

Manden:

"Nu er jeg ikke i tvivl om hvad vores udfordringer er mere, det blev meget klart og tydeligt i samtalen. Jeg blev også klar over at jeg vil min kone, også selvom vi har det svært lige nu"  jeg glæder mig kun til at komme i gang med det nye og til at få hjælp"

Kvinden: 

"jeg var så meget i tvivl om hvad jeg ville, nu ved jeg at vi bygger på det samme, det føles trygt. Fordi det er svært at kommunikere om det der er svært, så tror jeg på vi kan lære det specielt nu hvor vi begge vil og ved vi har brug for hjælp. Jeg har allerede meget mere ro inden i ind inden vi talte sammen"

**********************************************

Er det tid til at gøre status ?

Har du eller din partner følelsen af at I bevæger jer i forskellige retninger

og -

Har I brug for hjælp til at blive skarpere på hvor I er på vej hen ?

Så er det muligt at reservere en Gratis intro samtale for at blive præcis på jeres retning.

Jeg ved hvor vigtigt det er at evaluere og gøre status på parforholdet, se indad i hvor har jeg mig selv, hvor har jeg dig, hvor har vi hinanden.

Det øger simpelthen sikkerheden i parforholdet for når følelsen af sikkerhed er hus så er det bare nemmere at at mærke kærligheden, glæden og sexlysten.

En afklaringssamtale er med til at præciserer hvordan I kommer videre og hvad der skal til for at kunne fokusere ud fra et fælles udgangspunkt 😍

Parterapien i Haderslev hjælper parforholdet med at afklare om der er fælles fodslag i at bygge på de samme værdigrundlag 💌

OBS!

Hvis det er svært at få din partner med på ideen om parterapi, så kan det være en god ide at få redskaber til at bygge på det der er vigtigt for dig.

Det at du tager dig selv alvorligt, er altid et trin på vejen til et bedre parforhold.

Uanset hvad du vælger, så er du velkommen til at reservere en ledig tid i min kalender.

Husk kærligheden, den har brug for et eftersyn nu og da 😍

Kærlig hilsen Laila Baltser 💜