Kære læser.

Krise i parforholdet handler ikke kun om det at miste en relation enten ved død eller fordi kontakten afbrydes.

Det kan sagtens handle om en personlig udviklingskrise, hvor det er vanskeligt at rumme de følelser der er forbundet med alt det nye der er ved at ske.

Når vi er pressede og er i gang med en omstillingsproces reagerer vi anderledes end når vi føler os trygge.

Det kan føles som om følelserne sidder uden på tøjet.

Mange oplever at tålmodigheden sættes på prøve i de perioder hvor der sker omstilling.

Reaktionerne kan virke voldsomme, vreden kan aktiveres af  selv de mindste ting.

Det er helt normalt for når vi omstiller os har vi brug for at være i kontakt med vores følelser, både kraften og sårbarheden er nødt til at få sin plads.

Men mange bliver bange for den voldsomhed der kommer til udtryk frem for at bruge den til at komme igennem nogle lag der er med til at flytte os i udviklingen.

I parterapien arbejder vi med at udtrykke alt det der er, uden at gøre nogen forkerte. Vi arbejder også med at at stoppe tankerne fordi det ofte er dem der forstyrrer vores naturlige flow i udviklingen.

Det mange par ikke ved er at det ikke er farligt at udtrykke kraftfulde følelser, tværtimod giver det en helt anden dynamik mellem parterne som er med til at bringe nærværet og intimiteten i spil.

Hvis I har brug for hjælp til at stå med alle jeres følelser, så I med ro kan møde hinanden nært og kærligt, så kan parterapien i Haderselv noget helt særligt i  forhold til det at at få kærligheden til at åbne sig igen.

Parterapi i Haderslev modtager gerne par fra nærområderne, Sønderborg, Aabenraa, Esbjerg, Kolding, Tønder, - og fra hele Danmark hvis I ønsker en workshop eller et weekendforløb.

Du finder mere om hjælp til parforholdet HER

Husk at tale med hinanden om hvad der rører sig, det vil helt sikkert bringe jer tættere.

Kærlig hilsen Laila Baltser 💜