Kursusdage for par

Kvinde:

Jeg tager afsted med følelsen af ro indeni og troen på at vi kan træne de redskaber sammen vi har fået, jeg er overrasket over hvor stor betydning det ubevidste påvirker vores liv fra de gamle skuffer. Det var perfekt med en weekend. Dagene levede mere end bare op til mine forventninger. Vi er blevet set og hørt og har trænet, netop det der er vores udfordringer sammen og hver for sig.

Mand:

Jeg tager afsted med en rigtig god følelse, vi har fået rigtig gode redskaber at arbejde med. Det vigtigste for mig er, følelsen af de gode redskaber. dagene har fuldt ud levet op til mine forventninger jeg er glad for både form og indhold. Jeg synes vi er blevet klædt rigtig godt på til at arbejde med tingene. Du er dygtig og et godt menneske Laila.

Par

Opgradér nærvær og intimitet med en eller 2 kursusdage

At åbne for kærligheden i parforholdet indebærer, at I får kvalificeret hjælp til at få talt dybere ind i hvad det er I går og savner og at I får konkrete redkaber og teknikker til, hvordan I omsætter teori til praksis

Tag på weekendkursus eller hiv 2 hverdage ud af kalenderen i Haderslev

Med en kurusdag får du mulighed for at blive klogere på dig selv og din partner, på den måde vil I også komme tættere på hinanden.  Her har I god tid til fordybelse, til at se nærmere ind i de mønstre der udløser jeres konflikter, blive klogere på, hvorfor I går skævt af hinanden og hvordan I forbinder jer med hinanden igen. For at sikre jer det fulde udbytte, så har I mulighed for sparring så længe forløbet varer.    

Med 2 kursusdage i parkommunikation er for jer der ønsker at trække stikket helt. Med 2 sammenhængende dage vil I opleve en intensitet og tid til fordybelse der vil sætte skub i den proces i står og mangler. Det at overnatte sammen med sin kæreste / ægtefælle væk fra dagligdagens trummerum, børn og gøremål, giver de nye redskaber lov til at lagre sig på en helt særlig måde. Med god tid og muligheden for at arbejde med kommunikation og egne sår og udfordringer, skabes der større mulighed for at have succes i at vokse dybere sammen.

Et kursus for parforholdet kan feks se sådan ud:

  • introsamtale som video eller telefonmøde
  • uddybende samtale, hvor vi klarlægger jeres udfordringer, videomøde eller hos mig i Haderslev
  • i får tilsendt plan med indhold, dato og forberedende materiale
  • vi mødes kl. 10.00 på aftalt dato i Haderslev
  • vi er sammen i 4×4 timer første og anden dag i Haderslev
  • der laves aftaler til opfølgende samtale online eller i Haderslev

Undervisningen starter kl. 10.00 og slutter kl. 10.00 den efterfølgende dag og foregår i hyggelige rammer i Haderslev Sønderjylland. Begge dage indeholder konkrete redskaber ud fra jeres særlige tilrettelagt plan. Med 2×4 timers samtale og terapi hos professionel parterapeut, Laila Baltser og 2 opfølgende samtaler, får I noget af det bedste inden for parterapi.

5 kommunikationsnøgler til den tillidsopbyggende samtale

🔑 inddragelse frem for undvigelse og angreb

🔑 åbne spørgsmål frem for anvisninger og “gode råd”

🔑 begge parter tager ansvar for den gode stemning

🔑 accept af alle følelser frem for diskussion og løsningsforslag

🔑 anerkendelse frem for kritik og kærlighedssprog

Overnatning:

Jeg hjælper gerne med forslag til overnatningsmuligheder. Haderslev byder på skønne overnatningsmuligheder og en smuk natur og er virkelig et besøg værd.

Er I i tvivl om hvad der er bedst for jer, så book en GRATIS intro samtale direkte i min kalender. Her har vi en snak om hvilke muligheder der er bedst for jer og om jeg er den rette til at hjælpe jer.

Pris 5750 kr 1 dag

Pris 11.500 kr 2 dage

Du finder mere om mine forløb og hjælp til parforholdet her

kontakt Laila Baltser 

Psykologisk rådgivning for par & familier

Kontakt på telefon / sms 22 96 66 40