Kære Læser.

Vrede er et helt kapitel for sig selv og stammer fra vores grundlæggende natur, faktisk er vreden vores aller vigtigste energi kilde, når vi skal gøre en præstation, vi født med den og sikke en energi det kræver at komme til verden.

Men mange er kommet væk fra vredens kraft og bliver bange når den sådan popper op her og der. Faktisk popper vreden op ret ofte. Men mest i det ubevidste.

Det gør den nemlig hver gang, vi feks overskrider vores grænser og bliver udsat for noget vi ikke kan li. Så er vi nødt til at lytte indad og finde retning.

Har du at lagt mærke til, hvad det er der sker med dig, når der er noget du ikke kan li og spørger du dig selv om hvordan du har det med din vrede.

Tænk engang  tilbage til urtidens tid, hvor mange kræfter folket skulle bruge på at overleve. Dengang brugte vi vredens kraft og alle de andre følelser til at navigere efter, helt uden at tænke nærmere over det.

Og det er smart nok … fordi vi bliver mere modige og levende af det.

Jeg ved det om nogen , det er ikke bare for sjov, jeg mener det så alvorligt … Jeg har nemlig knoklet hårdt med at komme til at elske min energi, den er stor kan jeg love dig og den hjælper mig med at holde depressionen fra døren.

Men sådan er det ikke for de fleste og det er fordi:

Adrenalinet skal hjælpe os til at præsterer og det er også adrenalin der produceres, når der er noget vi vil.

Men når vi modsat fokuserer for meget på vores tanker og undlader at følge vores intuition og instinkt, kan vi nemt komme i gang med at bekymre os over noget som måske ikke er helt så nødvendigt at bekymre sig over og så går vi nemt i stå.

Vi går i hi, i dvale og tænker dårlige tanker om os selv. og det slider og æder på selvværdskontoen, så det batter.

Der er masse af gode grunde til at vi er indrettet med vores følelses register og det bør vi lytte meget mere til, hvis vi vil undgå at ha det ad H……. til.

Nej det betyder ikke, at nu skal du til at udleve alle dine følelser, råbe højt, eller slå hverken nogen eller dig selv oven i hovedet med en kølle, selv om du har nok så meget lyst til det, det betyder heller ikke, du skal snakke et døvt øre af og argumenterer stolpe op og stolpe ned, bare fyre den af uden hensyn til andre.

Det betyder, at du skal  kunne registrerer vreden, tåle den og ikke mindst benytte dig af dens enorme ressourser … Blive skarp.

Jeg får sådan lyst til at spørge dig lige ud om hvordan du har det med din vrede nu ?

Hvis du svarer “fantastisk den bringer mig så meget godt and I love it” så er du en af de få heldige, der ikke er blevet bange for den og det skal du være glad for.

Langt de fleste der kommer hos mig, har det nemlig ikke så godt med vreden og det er så sørgerligt og uretfærdigt. Vi har nemlig fået den foræret helt gratis, for at bruge den fornuftigt.

Det kan Simon snakke med om, han kom til mig, lidt duknakket og flov over at have vanskelig ved at styre sin vrede, han anede ikke hvad han skulle stille op, helst ville han slippe fri af den, hvis jeg da lige kunne fjerne den.

Men det var slet slet ikke det det handlede om. Det handlede nemlig om noget helt andet som han blev så lykkelig over at få hjælp til i terapien.

Synes han det var nemt ? hell not ! Fik han lyst til at give op undrvejs ? hell yes ! men han indså det var nødvendigt, for ikke at gøre sig selv eller andre fortræd og det endte med at han fik så god kontakt til sin vrede at han løftede panden og var stolt som en pave.

Og det var så fedt  ?

Hvis du har brug for at få det bedre med din vrede, så der også kan blive plads til dine kærlige, glade følelser, så er du så velkommen til at bestille en afklaredne samtale og høre om dine muligheder og om jeg er den rette til at hjælpe dig den vej.

Det vil jeg gerne.

Hvis du har lyst til at følge med på min facebook side, hvor du dagligt modtager små fif til dit følelsesliv, så kig ind HER

Du kontakter mig og bestiller en afklarende samtale via min kontaktformular HER

Pas godt på dig selv og fold nu din vrede ud, uden at såre andre.

Kærlig hilsen Laila