Tilmeld nyhedsbrev

Det gode liv.

Sådan slipper du fri af stress og angst og får succes med dine nye livsmål og drømme. Med den sidste nye forskningsbaseret viden, inden for meta kognitiv terapi og psykodynamiske processer, får du hjælp til at slippe det der spærre for din livsglæde.

Se mere om, hvad er psykoterapi og metakognitiv terapi og virker det HER

Jeg hedder Laila Baltser. Jeg hjælper børn og unge, mænd og kvinder og par til at genfinde styrken og tilliden til egne værdier og ressourcer. Jeg tror på, at det er muligt at forfølge de livsmål der giver mening for den enkelte, uden stress og psykisk overlast, når presset sænkes og tankerne fokuserer på det mulige frem for det umulige.

Jeg er stifter af guiden “luk livsglæden ind – fokus på dig”

Her henter du guiden som hjælper dig til at opnå livsglæde. Guiden er lavet til dig der ønsker hjælp og inspiration til, hvordan du får mere ro på tankerne og kontakt til kroppens naturlige navigations system. Du skriver dig samtidig op til mit nyhedsbrev, som giver dig masser inspiration og vigtig viden, til, hvordan du styrker kærligheden til dig selv og dem du elsker.

Du kan til en hver tid, framelde dig nyhedsbrevet og jeg lover dig, ikke at spamme dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du kan altid afmelde dig igen, og jeg lover ikke at spamme dig 😉

Navn:
E-mail:

Luk livsglæden ind – fokus på dig.

handler om at turde slippe frygten og gå efter det der giver mening for dig, bruge din medfødte intuition og fine fornemmelse for, hvad der gør dig godt. Når vi lytter for meget efter andres råd, mister vi nemt kontakten til vores dømmekraft og styringssystem. Det er selvfølgelig ikke så godt, men vi kan med få enkle teknikker, lære at finde tilbage til det der virker. Når vi lærer at stoppe ovetænkning og unødvendige bekymringstanker, lære vi samtidig at mærke behovenes sprog, det er livsnødvendigt for at opnå følelsen af ægte kærlighed til os selv og andre. Mit motto er – alle fortjener at føle sig elsket.

Længes du efter:

  • Overlik og retning
  • Ro og bedre selvværd
  • Kærlighed og tillid til det du mærker
  • Et liv der giver mening for dig
  • Inspiration til det gode liv

Er du i tvivl om, hvordan du får det liv du længes efter og har du brug for skarp og kærlig eksperthjælp, der giver dig det skub der skal til, for at du flytter dig i den rigtige retning ?

Hør mere om dine muligheder BOOK gratis intro samtale

Udfyld kontaktformularen så hører du fra mig inden 24 timer. Eller kontakt mig direkte på telefon / sms: 22 96 66 40

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?