Personligt lederskab gennem sang i Haderslev 

Farvel til tankemylder uro og stress –

Goddag til DIT eget personlige lederskab 

Et forskningsbaseret online kursus der gennem 5 trin guider dig til at stå ved den du ønsker at være, uden drålig samvittighed.

Pris: 1500 kr.

Få fat på kurset, kontakt Laila Baltser på Telefon: 22 96 66 40 eller gå til kontaktformular.

Psykoterapeut og stressbehandler Laila Baltser, har gjort det muligt for dig, at få fingrene i de redskaber, der hjælper mange kvinder og mænd med at stoppe tankemylder, uro og stress.

Redskaberne er super effektive, og så har du mulighed for at få hjælp af en danmarks dygtigste psykoterapeuter med speciale i stress og angst.

Det kræver mindre end 3 minutter at få ro på tankerne, – du skal selvfølgelig introduceres i at gøre det der skal til. Når først du har lært teknikkerne og trænet, vil du opleve, at det er dig der tager styring over dine tanker og ikke omvendt. Det handler ikke om hvad du tænker men om hvordan du tænker om dine tanker og følelser. Når først du kan det, vil dit selvværd blomstre og med det vil din søvn forbedre sig markant.

Kurset lærer dig at håndtere tanker som overtænkning, bekymringer, angst og svære følelser som b.la. jalousi, vrede, sorg, skyld, skam og taknemmelighed.

På online kurset, farvel til tankemylder, uro og stress, arbejder du selvstændigt med opgaverne. Du guides trin for trin med teknikker der hjælper dig med at finde ind til din kerne med ro og livsglæde. Med ro på tankerne, kan du blive super skarp til at træffe de beslutninger der er vigtige for dig, altså stå helt skarp i dig selv. Det er præcis det kurset handler om.

Online kurset er delt op i 5 moduler, du modtager et modul hver dag i 5 dage direkte i din mail box – her modtager du de teknikker, øvelser og masser af  inspiration, med vejleding til hver opgave som skal hjælpe dig i mål.

Kurset er ikke for dig der tror, at du når i mål uden at gå dybere ind i dig selv – at nå i mål kræver nysgerrighed på det nye, gentagelser og tålmodighed. kurset er bygget op omkring en veltilrettelagt plan og du modtager dine øvelser en dag ad gangen, – på den måde kan du meget bedre skabe dig overblik.

De fleste benytter sig af støtte og hjælp og mange oplever at gå i stå undervejs og miste motivationen, – hvis du ønsker min hjælp anbefaler jeg, at du kontakter mig, så vi sammen kan lægge en plan for dit forløb. Du er velkommen til at kontakte mig på: Telefon 22 96 66 40 eller sende mig en besked via min kontaktformular, så kontakter jeg dig inden for 24 timer.

Lad dig inspirerer og KOM GODT I GANG MED DET SAMME …

Kom i gang med det samme !  

Du kan få al den sparring og støtte du har brug for. 

Online kurset, farvel til tankemylder, uro og stress, er en rigtig god start til at hjælpe dig med at gøre noget godt for din mentale og følelsesmæssige trivsel, – måske har du tænkt, at du skulle gøre noget for din trivsel længe, men er bare ikke rigtig kommet i gang, – nu har du chancen.

Mange vælger at supplere forløbet med samtaler fordi det kan give så meget mere dybde og inspiration. Når du får spørgsmål som du ikke selv havde tænk over, kan det være nemmere for dig at forstå mening og sammenhæng i den proces du går ind i.

Du kan se mere om forløbet med sparring HER

Mathilde 43 år sagde sådan om kurset

“Det er det bedste kursus til selvhjælp jeg nogensinde har været på og min unikke historie er helt essentiel. Jeg har tidligere skrevet det meste af det ned, men her kom alt med – også det jeg ikke er stolt af men som er en del af min historie. Jeg oplevede at du havde den i baghovedet under hele forløbet, selvom vi ikke snakkede specielt meget om den. Mit specialdesignede mantra er stadig en god følgesvend. Jeg laver ikke så meget om på den mere.

Jeg kunne godt lide, at forløbet var kort og koncentreret og at det – selvom om der var en ramme – blev rettet til ud fra mine behov. Det gjorde samtalerne deres til, og jeg var glad for den opsamling jeg fik på mail efter hver samtale. Og også, at der var mulighed for at kommunikere undervejs – ja, der blev opfordret til det.

Jeg kan godt lide, når der bliver henvist til andet materiale – bøger, øvelser osv. Afspændingsøvlsen hvor man skiftevis spænder og afspænder er god for mig. Lotus Turrells bog er helt fantastisk – biografi og selvhjælpsbog i et. Hvis jeg ikke på forhånd havde kendt til de 5 kærlighedssprog, ville det også have været meget relevant og altid godt at repetere.

Se hvad andre siger om deres forløb HER

En behandler med mange års erfaringer

Psykoterapeut Laila Baltser tilbyder:

Mere end 15 års erfaringer inden for stress, angst og depression ✔ online terapi og online kurser ✔ undervisning i forskningsbaseret teori ✔ støtte og vejleding under HELE processen ✔ konkrete afprøvede redskaber ✔ mulighed for at starte op allerede i dag ✔ opgaver og øvelser direkte i din indbakke, perfekt til ferien

Få hjælp nu af en af Danmark mest erfarne psykoterapeuter, uanset hvor du bor.

Uanset hvad din udfordring er, er der hjælp at hente hos en dygtig psykoterapeut

Uanset om du vælger at gå til onlinekurset med eller uden min sparring, så er det oftest sådan, at du allerede efter de første trin vil føle dig bedre tilpas.

Det der hjælper dig er:

 1. At få sat navn på – og ramme omkring det der føles svært
 2. At få øje på, at det svære handler om dele af dit liv – ikke hele dit liv

Fordele ved online kurser hos psykoterapeut Laila Baltser

 • du sparer både tid og penge på transport
 • du kan komme i gang med det samme
 • du kan arbejde med modulerne hvor og når det passer dig
 • du kan vælge at kontakte Laila Baltser hvis du får brug for hjælp
 • du kan gå til dine øvelser helt i dit eget tempo

Farvel til tankemylder uro og stress, fordi du fortjener et godt liv 

Måske genkender du dig selv i nogen af de følgende sætninger

 • Jeg føler mig ikke god nok – det er vigtigt at andre kan li mig.
 • Jeg tager mere hensyn til andre end mig selv.
 • Jeg har svært ved at sige fra – jeg frygter at andre bliver sure.
 • Jeg har svært ved at kommunikere med dem jeg holder af – jeg føler mig ikke forstået af dem.
 • Jeg bliver ved med at gøre ting, jeg ikke burde – og det påvirker mine relationer negativt.
 • Jeg føler mig forkert hvis jeg er usikker, vred eller ked af det.
 • Jeg er kun noget værd, hvis jeg er dygtig og bidrager.
 • Jeg er utryg ved konflikter, og gør alt for at undgå dem.

Optimer dit selvværd med 5 moduler  

Online kurset sig farvel til tankemylder uro og stress, hjælper dig med at håndtere dine negative tanker og følelser, – når du kan det, så vokser du med dit selvværd.

Med effektive stresshåndteringsredskaber guider jeg dig trin for trin, og du kan arbejde med redskaberne og øvelserne fuldstændigt når og hvor det passer dig.

Det er vigtigt for mig, at kunne give dig de redskaber som har hjulpet mig og så mange andre, netop fordi, de virker så fantastisk effektivt – derfor har jeg gennem de sidste 6 år målrettet arbejdet på at gøre forløbet så enkelt og konkret som muligt. Jeg har simplethen valgt de bedste redskaber til dig.

Med dette forløb, får du:

 • sprit nye forskningsbaserede redskaber som hjælper dig til trivsel
 • konkrete redskaber til håndtering af angst, stress og depression
 • vigtig inspiration og viden til mental og følelsesmæssig pleje
 • ide boxes til et mentalt og følelsesmæssigt sundt liv
 • sammenhæng mellem fortid nutid og femtid

Sig farvel til tankemylder og goddag til DIT “nye” lederskab …

Er et psykodynamisk og metakognitivt terapi forløb, hvor du modtager 5 vigtige trin til at styrke dig og DIT personlige lederskab. 

Som en del af et 5 ugers program, arbejder du med F.O.K.U.S modellen, som er en dynamisk model, der skaber sammenhæng, bevægelse og indsigt.

Modellen vil lære dig at fokusere på dit personlige lederskab, kærligheden til dig selv og styrke din mentale og følelsesmæssige trivsel.

F.O.K.U.S modellen er en 5 trins model, der sikre dig sammenhæng mellem:

 • Fortiden og bevidstgørelse af mønstrenes fordele og ulemper – din unikke historie
 • Opmærksomhed på egenomsorg, din vejrtrækning, din kost, væskeindtag og din søvn
 • Krop og kærlighed til dine følelser og tanker, hjælper dig med at stå skarp på dine behov
 • Udvikling af dine værdier – fokus på dit mindset, nye vaner  og hvordan du får det godt med dig selv
 • Samspil, lærer dig at sætte grænser, bede om hjælp og italesætte dine behov i relation til andre, uden skyld og skam

Slip fri og vær den du ønsker at være 

Metoden indeholder træning af dit selvværd og er bygget op omkring:

Sammenhæng mellem:

 • Det fysiske
 • Det følelsesmæssige
 • Det mentale
 • Det relationelle

Mange mennesker oplever uro, tankemylder og stress og har svært ved at koble fra mentalt.

Det er der heldigvis noget at gøre ved.

Hjernen har brug for reelle pauser så kroppen kan følge med. Sådan fungerer vi mennesker nu bare bedst, – vi er nødt til at hvile indimellem, sikre os tankepauser for at kunne navigere i JA og NEJ – og for at kunne være autentisk tilstede. 

Det handler om at følge DIT eget personlige lederskab

Med dette grund  forløb er der fuld skrue på hvad det vil sige, at tage personligt lederskab – der sættes fokus på dig og din trivsel på alle planer, – uanset om du er kvinde, mand eller ung så kan du være med. Modulerne er sammensat ud fra en 5 trinsmodel, der er med til at give dig al den råstyrke du skal bruge for at leve nærværende og kærligt med dig selv.

Du får hjælp, til b.la. til at se kærligt på dig selv, stoppe negative tanker, styrke både din fysik og dine relationer og så får du alle de vigtigste øvelser, der hjælper dig med at skabe balance mellem dit sind og din krop.

Virker terapi ? se mere HER

Ønsker du at komme i gang med det samme, så kontakt mig og skriv hvilket kursus du er interesseret i. Du modtager dit kursus i din mailbox.

kontakt Laila Baltser 

Facilitator med speciale i kommunikation

Parterapi & psykologisk rådgivning (MPF)

Telefon: 22 96 66 40