Mixforløbet for par

Opgradér nærvær og intimitet med et mixforløb

Mixforløbet til par er blevet til ud fra ønsker om at udvide basisforløbet for at have mere tid til processen. Med mere tid og muligheden for at arbejde med egne sår og udfordringer, skabes der større mulighed for at have succes i at vokse dybere sammen.

Mixforløbet indeholder konkrete redskaber og mailsparring mellem sessionerne efter behov. Med 10 timers samtale og terapi hos professionel parterapeut, Laila Baltser får I noget af det bedste inden for parterapi.

Når I vælger mixforløbet har I mulighed for at tilrettelægge timerne på den måde der passer ind i jeres dagligdag. Mange har stor gavn af at mixe samtalerne mellem enkelt samtaler og samtaler sammen og mixe mellem onlinesamtaler og fysiske samtaler. I princippet kan I tage på en kærestetur, bruge 2 – 3 timer sammen i terapi og vende tilbage når I har brug for at få fyldt mere på kærligheden.

I mixforløbet kan I også frit vælge enetimer og timer sammen eller kun timer sammen, hvad I vælger afhænger kun af hvordan det hele fungerer bedst for jer. For at gøre det nemt for jer at beslutte hvad der er bedst for jer, har vi løbende en snak om hvad der giver bedst mening for jer.

Tag på kærestetur med parterapi

Hvis I ønsker et sammenhængende forløb, så anbefaler jeg varmt et ophold med overnatning og med parterapi i dagtimerne. Jeg er gerne behjælpelig med en liste over overnatningsmuligheder.

Mixforløbet til parforholdet

Terapien kan enten foregå hos Laila Baltser, – online eller begge dele

Pris 11.500 kr

kontakt Laila Baltser 

Facilitator med speciale i kommunikation

Parterapi & psykologisk rådgivning (MPF)

Telefon: 22 96 66 40