Musik 

– skaber levende mennesker 

Velkommen til Musikcafeen i Haderslev 

Du kan glæde dig til:

  • levende musik temaaftener i Haderslev
  • musikundervisning til børn, unge og voksne i Haderslev
  • musik til fest, dit arrangement eller andre begivenheder
  • musik på plejehjemmet og i kirken

Musikcafeen i Haderslev  

Er du til kærlighed, fællessang og musik så følg med på siden her, der er altid musiktilbud til dig og jer, der ønsker at styrke kærligheden gennem musik, fællessang og åbne snakke omkring livet. Der bliver tid til masser af nydelse og ny inspiration. Gennem b.la. musikkens påvirkning og temaer om, hvordan du skaber indre ro og balance, får du tilført din kærlighedsbeholder masser af lykkebobler.

Levende musiktemaaftener i Haderslev 

Levende musiktemaaftener i Haderslev handler om, hvordan du lever et liv i mental og følelsesmæssig trivsel.

Du finder programmet med de forskellige temaer nederst på denne side.

Det er en kæmpe fornøjelse at kunne byde velkommen til relevant input til kærligheden, – til en aften med inspiration til hvordan vi styrker kærligheden, nærværet og livsglæden. Med temaer omkring sundhed, krop og parforhold, lover jeg dig, – det bliver aldrig kedeligt. Det bliver både nærværende, sjovt og interessant.,

Musikundervisning til børn og voksne

Drømmer du om at lære at spille på guitar og/eller synge, så er det måske nu du skal starte. Kontakt Laila for nærmere info på telefon: 22 96 66 40

Musik til arrangementer, andre begivenheder, plejehjemmet og kirken

Mangler du eller I musik til en særlig lejlighed, så er det muligt at booke et enkelt musikstykke eller 1 – 3 times intimkoncert.

Kontakt Laila på telefon: 22 96 66 40

Mit MOTTO …  når først tankerne får lov at flyve, når musikken spiller og vi tør være med det der er, så åbner kærligheden sig.

GLÆD dig til at mødes i

Musikcafeen i Haderslev

(Der er altid kaffe på kanden)

Mandagsmøder, workshops, levende musiktemaaftener, book musik til dit arrangement

Efterårsprogram er på vej.

Kommennde workshops:

“De 5 kærlighedssprog og 5 kærlighedssange” – lørdag d. 2 september kl. 11.00 – 14.00 – 250 kr. reserver din plads HER

Hvem er Laila Baltser

Jeg hedder Laila Baltser jeg har i mere end 20 år beskæftiget med mental og følelsesmæssig trivsel og hvordan vi sørger for at opnå den dybereliggende kærlighed og livsglæde som vi alle fortjener og har brug for.

Jeg har siden jeg var 6 år gammel brugt musikken og ladet mig påvirke, facinere, drage med og inspirere. Musikken har bragt mig så meget godt. Musikken har på alle mulige måder, været med til at forme den person jeg er i dag, det er jeg dybt taknemmelig for.

Mine erfaringer gennem årene med bla. musikkens påvirkning og hvordan vi sørger for at undgå at blive hængende i stress, angst eller depression har givet mig lysten og ideen til at sætte dette musik projekt i søen. Det betyder rigtig meget for mig, at kunne viderebringe mine erfaringer og viden, derfor har jeg udviklet musikcafeen i Haderslev.

Jeg glæder mig til at se dig på Årøsundvej 36,1 6100 Haderslev

kærlig hilsen fra Laila.

kontakt Laila Baltser 

Parterapeut & Psykoterapeut MPF

Facilitator med speciale i kommunikation

Telefon: 22 96 66 40