styrk det personlige lederskab     

– og få kærlig kontakt til den du ønsker at være

Hjælp til at håndtere stress, angst og depression

Det føles hårdt, slidsomt og ofte også ganske ensomt, når man kæmper med stress, angst eller depression, ofte går det ud over nattesøvnen, humøret og tren på at være god nok.  

Men det findes der råd for ❤️

Med forskningsbaserede værktøjer og skarpe redskaber inden for musikterapien, kan du få hjælp til at genskabe den kærlige kontakt til den du i virkeligheden ønsker at være.

I musikterapien arbejder vi med de blokeringer du oplever spærrer for din frihed til at være den du ønsker at være.

Når du ønsker en dygtig erfaren musikterapeut som din sparringspartner

Med et særligt tilrettelagt forløb får du de mest relevante redskaber der hjælper dig i mål med dit personlige lederskab, så du kan stå styrket i den person du ønsker at være.

Her kan du læse mere om hvordan et forløb er sammensat og hvorfor det er en god ide at investere i din personlige udvikling.

Book en GRATIS intro samtale direkte i min kalender. Her har vi en fælles snak om dine udfordringer og om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig på telefon: 22 96 66 40 

Se med her, hvor jeg fortæller mere om problemer i det personlige lederskab og hvordan de kan løses. Du kan også læse videre under videoen:

Jeg har haft 3 måneders sangundervisning hos Laila. Jeg havde forskellige problemstillinger. En af dem var angst på forskellige niveauer. Dette gjorde jeg blokerede og havde svært ved at tro på jeg kunne synge. Musik har altid betydet meget i mit liv. Da angsten satte sig, forsvandt min stemme, min glæde ved musikken og mit selvværd. Da jeg havde hørt rigtig meget godt om Laila og hendes kunnen, besluttede jeg mig for, at prøve at tage timer ved hende. Jeg blev bestemt ikke skuffet.

Jeg lærte tværtimod rigtig meget om mig selv. Min krop, min stemme og anderledes teknikker som jeg har kunne tage med mig og bruge i mit videre forløb. Laila gav mig glæden til musikken igen og ikke mindst min stemme. De 3 måneders forløb endte ud med jeg stillede mig op på en Scene og sang for min mand til kobberbryllup. Efterfølgende er jeg stadig aktiv ved musikken og gemmer mig ikke længere, nu tør jeg bruge mig selv og min stemme. Jeg giver Laila de bedste anbefalinger og er kun ærgerlig over jeg ikke gjorde det noget før.

Susan

Hvad er vigtigt i et parforhold – og hvordan (gen) finder I forbindelsen ? 💞

I skal vælge parterapi hvis I ønsker at undgå skilsmisse og samtidig ønsker at styrke nærheden og intimiteten mellem jer. Jeg skaber et rum til jer med varme og tid til fordybelse i det, der er vigtigt for jer begge. Jeg hjælper jer med at fjerne den støj, der opstår mellem jer, når noget bliver svært. På den måde og med øget bevidsthed, kan I bedre se tingene mere klart og genfinde den tillid og ømhed, som er så vigtig i et godt parforhold.

Med en anderledes ramme kan du forvente at blive klogere på dig selv OG din partner end ved traditionel parterapi. Det, der adskiller terapi hos mig fra den traditionelle terapi er, at I fordyber jer i konkrete redskaber og værktøjer i en sammenhængende proces, hvor jeg støtter og guider jer hele vejen. Mange oplever nemlig ret hurtigt at falde tilbage til de gamle vaner, men med et sammenhængende forløb, hvor I bliver holdt kærligt i hånden, sikrer I jer at holde fast i det der virker, frem for at holde fast i det der ikke længere virker.

Jeg hjælper jer, når samarbejdet er gået i hårdknude og I har brug for hjælp til temaer som …

 • Vi vil lære at kommunikere åbent, indlevende og kærligt
 • Vi vil have tilliden tilbage efter svigt og utroskab
 • Vi vil være bedre til at samarbejde og have færre konflikter
 • Vi vil turde åbne op og kunne tale også om det der er svært
 • Vi vil have redskaber og værktøjer der styrker vores nærvær og intimitet

Udfordringen med problemer i parforholdet er, at problemerne vokser …

At undertrykke følelser gør os ikke stærkere. Det gør os derimod mere sårbare, når vi står overfor modgang

Både i forhold, der lige er begyndt, og i langvarige forhold er det meget normalt, at der er en frygt for at udtrykke følelser. En frygt, der specielt kommer frem, når en af parterne i forholdet begynder at være bange for at være sårbar. I stedet for at åbne op for det, der er, opstår der konflikt eller tilbagetrækning.

9 ud af 10 par, der kommer hos mig, har svært ved at udtrykke deres behov og følelser klart – selv når de gør sig umage og prøver at tale om tingene, kan det ende i misforståelser, konflikt, frustration, vredesudbrud eller tavshed. Andre oplever afmagt, jalousi, utroskab eller mistillid.

Det værste er, at de ikke selv ved, hvordan de skal få løst det, der er gået i hårdknude. Med mange bekymringstanker og søvnløse nætter, og uden professionel hjælp kan parforholdet lide så meget overlast, at det ender med skilsmisse, stress, angst eller depression.

Mange prøver at løser problemerne i parforholdet ved at erstatte de primære behov med f.eks. alkohol, hash, stoffer, være utro, overdreven skærmtid eller ved på anden måde dulme det, der er svært at sætte ord på. Få det til at gå væk.

Men at flygte fra problemerne er selvfølgelig ikke den bedste løsning. Det er dog en naturlig reaktion på, at parforholdet er i nød og inde i en usund fase.

Men heldigvis behøver det ikke at være sådan . og det behøver ikke at ende med et parforhold, der går i stykker, Hvis I får den rette hjælp undervejs, kan de usunde mønstre brydes, og I kan genfinde jeres kærlighed. Måske endda dybere og stærkere end nogensinde.

“Jeg er overrasket over, hvor stor betydning det ubevidste påvirker vores liv fra de gamle skuffer.

Forløbet levede mere end bare op til mine forventninger. Vi er blevet set og hørt og har trænet netop det, der er vores udfordringer sammen og hver for sig.”

Anonym kvinde

Sådan kan jeg hjælpe jer, hvis I ønsker at stå sammen som et team i jeres parforhold

Mange par kæmper med de sammme tilbagevendende konflikter uden at få dem løst

At opleve at de samme konflikter gentager sig igen og igen, uden der sker en forandring, er frustrerende. Det tærer på kræfterne og stjæler både kærligheden og den gode energi. Heldigvis er der hjælp at få, og det er muligt at bryde de fastlåste mønstre.

Med et weekend forløb får I hjælp til selvhjælp

I et weekendforløb til par, får I en pause væk fra dagligdagens gøremål med fokus på jer. En pause er med til at genskabe overblik og med en professionel tredjepart, får I hjælp til at se bagom jeres mønstre og forstå jeres parforhold fra nye vinkler:

5 nøgler til nærhed, kærlighed og intimitet

I jeres forløb implementeres konkrete redskaber og værktøjer til …

 • jeres mønstre og unikke kærlighedshistorier
 • nærværende kommunikation og stress reducering
 • jeres primære kærlighedssprog og samarbejde
 • anerkendelse, feedback og prioritering af tid til jer
 • kærlighed, nærvær og intimitet og hvordan I sætter jer selv i spil

 

Forløbet tager udgangspunkt i …

 • forskningsbaseret viden og nye vigtige indsigter omkring parforhold
 • konkrete redskaber der hjælper jer med at styrke og styrke jeres samarbejde
 • værktøjer og undervisning der gør jer stærkere hver for sig og sammen
 • fif og inspiration til et gladere og mere levende parforhold
 • forberedelse konkrete øvelser inden vi mødes

Når I har haft jeres første afklarende samtale og hvis I kan se jer i et samarbejde med mig, sammensætter jeg et forløb tilpasset jeres behov, med forslag til mødedatoer og sparring. Senest dagen efter modtager I jeres tilbud på mail.

Hos mig får I:

 • GRATIS intro samtale (telefon eller videomøde)

 • kort ventetid / weekendtider

 • forløb med sammenhæng og konkrete afprøvede redskaber

 • mere end 15 års erfaringer inden for parterapi

 • undervisning i forskningsbaseret teori

 • sparring og vejledning mellem sessionerne

 • Intensivt 2 dages forløb

 • fri parkering ved praksis

“Du rammer godt nok spot on på det, vi har det svært med. Du håndterer vores sårbarheder så professionelt, og jeg synes, du er mega god til at holde overblikket, selv når noget virker rodet.”

Anonym mand

Sådan kommer I nemt i gang:

Sådan kommer I nemt i gang:

BOOK jeres GRATIS intro samtale. Samtalen foregår enten som et videomøde eller som et telefon møde og varer ca. 30 min. I samtalen har I mulighed for at stille spørgsmål. Vi taler om jeres udfordringer og ønsker til forandring, og I vil hurtigt få en fornemmelse af, om jeg er den rette til at hjælpe jer.

Jeres første afklarende samtale foregår hos mig eller som videomøde. her får I en fornemmelse af, hvordan det er at være i parterapi, og hvordan jeg arbejder med jer i processen. Samtalen varer 2 timer og koster 1500 kr. Efter samtalen sender jeg jer overblik med indhold og forslag til møde datoer. Hvis I synes, det ser fornuftig ud, så er I i gang med nye veje til nærhed og intimitet.

Hiv 2 dage ud af kalenderen

Med et weekend forløb arbejder I med forskningsbaserede redskaber som hvis I var på kursus. I får mulighed for at fordybe jer og være sammen uden forstyrrelser fra hverdagens gøremål. I hiver simpelthen 2 dage ud af jeres kalender, prioriterer kærestetid og får på samme tid alle de redskaber, I har brug for, til at styrke jeres kærlighedsfundament. Det er muligt at tilrettelægge forløbet i hverdage og weekender.

Hvis I ønsker at overnatte finder I selv det sted der passer jer bedst. Jeg er gerne behjælpelig med en liste over overnatningsmuligheder.

Hvordan kommer vi nemmest igang med at genopdage kærligheden?

Når I har kontaktet mig og vi har talt sammen på telefon eller over et videomøde til en intro snak, og hvis det føles rigtigt for jer, så aftaler vi at mødes til en uddybende samtale. Her introduceres I for teknikkerne og teorien omkring jeres forløb og om I kan se jer selv i et samarbejde med mig.

Hvornår kan vi starte vores forløb?

De fleste par synes det er rart, at have talt med den person der skal hjælpe, inden den endelige beslutning træffes. I intro samtalen er det nemmere for jer at vurderer, om det føles godt for jer at tage de næste skridt mod bedre kommunikation og mere kærlighed.

Typisk vil I være i gang med jeres forløb, inden for en uge eller 14 dage. Husk jeg har weekend åbent i lige uger og aftentider.

Om mig

Mit navn er Laila Baltser 

Jeg tror på, at vi mennesker lærer bedst, når vi oplever tillid til processen

Ud over at bruge mig selv som redskab, bruger jeg forskningsbaserede kommunikationsteknikker fra metakognitiv terapi, imago parterapi, de 5 kærlighedssprog og musikterapien som tilsammen hjælper med styrke kærligheden på et højt plan.

MIT MOTTO ER:Når først vi  tør kommunikerer ærligt, kærligt og åbent og når vi ved, hvor vi skal sætte ind, så vækkes kærligheden langsomt og sikkert, ikke ligesom før, men på et langt dybere plan.”

Min baggrund for at hjælpe

Jeg har mere end 20 års erfaringer i arbejdet med parforhold.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne parforhold, familie og spædbørn, psykiatri, misbrug og afhængighed, undervisning af anden etnisk herkomst, børn og unge, autisme og adhd, ledelse og supervision.

Siden 2015 har jeg haft parterapien i Haderslev (Sønderjylland)

Se mere om Laila Baltser HER

Her kan du læse blogindlægget “min kæreste bliver sur over ingenting”

Forskningsbaseret parterapi hvad er det  💥

kontakt Laila Baltser 

Parterapeut & psykoterapeut  MPF

telefon: 22 96 66 40

mail: lailabaltser@gmail.com