Fra overtænkning

– til friheden i at være sig selv  

Musikterapi for børn og voksne   

At føle sig forkert, medfører ofte både bekymringstanker og overtænkning. Det at havne inde i en ond cirkel, hvor tankerne går i hårdknude og ledes ind i negative baner forstyrrer nattesøvnen. Det er ikke spor rart at gå rundt med uro og overspændthed i kroppen det meste af tiden. Ensomheden i at holde tanker og følelser tilbage og savnet i at blive set og hørt indefra kan nemt udløse stress eller angst.

Men det findes der råd for 🧡

Med musikterapien får du konkrete redskaber der hjælper dig med at stabillisere dit nervesystem.

Vi arbejder udfra 5 vigtige trin:

  • din vejrtrækning og dit nervesystem
  • dit mindset og kærlige powesætninger
  • tanker og følelseshåndtering
  • masser af lykkehormoner gennem musikken
  • 3 trin til åben kærlig kommunikation (lyt – mærk – accepter)

Musikterapi foregår altid på den dine præmisser

Det er vigtigt at føle sig set, hørt og forstået. En grundfølelse af at være i orden, uanset hvad der er blevet sagt.

Du kan være sikker på, at musikterapien sker med en uddannet proffessionel terapeut, der har mange års erfaringer med terapeutisk kontakt.

Udover musikterapi bruges metakognitiv terapi, mindfulness og tegneterapi som alle er redskaber til at håndtere tanker og følelser.
For at du kan omsætte det nye, vurderer jeg løbende i samarbejde med dig, hvilke redskaber du har brug for.

Tillid er det vigtigste og bedste udgangspunkt for at få det bedre

Jeg er meget opmærksom på at der opstår et sundt tillidsforhold. Det er vigtigt at føle sig tryg i terapien og at det vi taler om giver mening for at der sker en positiv udvikling. Nogle gange opstår tilliden ret hurtigt andre gange tager det lidt tid.

Feedback på forløb med ung 17 årig kvinde: 

Godmorgen Laila, jeg vil gerne sige tusind tak for din hjælp til vores datter, vi kan se en stor forandring 🥰 nu har vi fået en glad, selvsikker og skøn ung pige tilbage 🧡 Tak for alt og god weekend. KH.

Hvad en mor sagde om sin søns forløb (13 år)

Vores søn har haft et skønt, udviklende og berigende forløb.
Han har arbejdet kognitivt med håndtering af svære følelser, hvor afmagt tidligere kunne blive til en form for aggressioner i affekt, kan han nu “træde” ud af situationen, holde tænkepauser og agere mere hensigtsmæssig. Han har været glad for at komme hos Laila og vi har fra dag 1 kunnet mærke en udvikling.
Vi har fået en dreng der har lært meget om sig selv, og hvordan han kan møde og håndtere verden omkring ham.
Kan varmt anbefales.

Kontakt Laila Baltser på telefon: 22 96 66 40

kontakt Laila Baltser 

Certificeret Par og Familieterapeut – Speciale i Stress – Angst og Kommunikation

Send besked via kontaktformular

Hvorfor vælge musik – terapi?

Musikterapi er en non-verbal terapiform, der er særlig velegnet til mennesker der har svært ved at sætte ord på deres følelser og som oplever, at sproget er utilstrækkeligt. Musikterapi er også velegnet til mennesker, som er alt for gode til at intellektualisere og distancere sig fra egne følelser.

Brug af musik i terapi giver mulighed for at komme i kontakt med og udtrykke følelser uden ord. I musikken synliggøres konflikter og problemstillinger, og den verbale del af terapien giver mulighed for refleksion og bearbejdning.

Den musikterapeutiske proces sigter mod at bruge kreativitet og spontanitet i en individuel udviklingsproces. Musikterapi tager udgangspunkt i klientens styrkesider og potentialer.

Se hvad Liam fik ud af sit forløb

Min baggrund for at hjælpe

Jeg har arbejdet med især børn, unge, familier, par, kvinder og mænd som havde brug for støtte og hjælp til et liv i mental og følelsesmæssig trivsel siden 1994.

Jeg har brugt musik som pædagogisk redskab i over 20 år og har bekæftigte mig med musikken siden jeg var 6 år gammel.

Derudover er jeg certificeret socialpædagog og psykoterapeut med speciale i stress og angst. Jeg har gennem utallige kurser, videreuddannelse og personlig udvikling specialiseret mig i familiens og parforholdets trivsel og kommunikation.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne familie og spædbørn, psykiatrien, misbrug og afhængighed, undervisning af anden etnisk herkomst, børn og unge, autisme og ADHD, ledelse og supervison.

Siden 2015 har jeg haft par og familieterapien v. Laila Baltser i Haderslev (Sønderjylland) hvor jeg hjælper hele familien tilbage i trivsel.

For yderligere info kontakt Laila Baltser på:

Telefon: 22 96 66 40

kontakt Laila Baltser 

Telefon: 22 96 66 40

Certificeret par og familieterapeut med speciale i stress, angst og kommunikation

Bliv kontaktet inden for 24 timer