Når I har fået nok af dårlig kommunikation

Kære Læser.

Igennem mange år som psykoterapeut og par terapeut, oplever jeg igen og igen, hvor svært det er at kommunikerer tydeligt, anerkendende og kærligt.

Vores hverdag er fyldt, alt går stærkt og vi er optaget af arbejde, karriere, familie og børn.

Ofte har vi nok i os selv, ikke fordi vi vil være de onde, men fordi overskuddet er brugt op og vi prioritere nemt vores parforhold til sidst.

Vi knokler for at gøre det godt og have styr på at alle trådene fungerer. Det der nemt kommer til at ske er, at vi ofte går forbi hinanden og misforstår.

Det er vigtigt at forstå, at det gør vi ikke med vilje, men fordi vi gerne vil gøre vores bedste.

Dorthe og Janus kontaktede mig fordi de begge oplevede at de ofte misforstod hinanden. De var blevet i tvivl om de passede sammen og om de var på vej i hver deres retning.

De fortalte i vores første afklarende samtale, at de havde brug for at lære at kommunikere anderledes. De viste sig at det de havde allermest brug for var, pauser og tid til at lytte og mærke hvordan de havde det inderst inde.

De havde brug for at kommunikerer på en ny måde og se på hinanden med nye øjne.

Få mere liv og glæde ind …

Det viste sig også, at de begge var ret utrænede i at lytte og spørge ind til hinanden. Så det arbejdede vi rigtig meget med

De var begge meget forundret over, den forskel de oplevede og hvor lidt de i virkeligheden vidste om den anden.

Det betød at respekten for hinanden begyndte at vokse og istedet for at trække sig væk, fik de lyst til at gå dybere ind i interessen for hinandens forskelligheder, fordi det blev en ressource, istedet for frygt og afstand.

*******************

Fordi der er så mange par der er i tvivl om det er muligt at finde vejen til bedre kommunikation, har jeg over den seneste tid lavet et forløb til dig der er i tvivl.

Forløbet Er du i tvivl om du skal skilles” er et onlineforløb der med helt fantastiske redskaber fra mine mange års erfaringer som behandler, hjælper med at fokuserer på det aller vigtigste i vores kærligheds liv.

Undersøgelser viser, at det er tæt på 50 % der bliver skilt og deri ikke er indregnet hvor mange der går fra hinanden som kærester.

**************

Fordi dette forløb er mit første online forløb til par får du til og med 14. januar 50 % rabat og du kan købe det direkte fra min side HER

Forløbet varer i 4 uger, det er nemt at gå til og flere specialister har hjulpet og budt ind i processen, hvor jeg har arbejdet intenst med at gøre dette forløb til en succes.

Det er mit mål og det betyder rigtig meget for mig, at kunne hjælpe så mange par som muligt, der er i tvivl om vejen til et sundt kærligheds liv.

Processen er enormt lærerig for mig selv, så hvis du har kommentarer hører jeg rigtig gerne fra dig.

Hold dig ikke tilbage.

Du er også altid velkommen til at sende mig en mail hvis du har spørgsmål til selve forløbet, eller hvis du er i tvivl om forløbet …

Er du i tvivl om du skal skilles” er noget for dig ?

I den næste tid vil du modtage mails fra mig som relaterer til hvordan vi reagerer i vores parforhold, hvad vi kan stille op med vores udfordringer og hvordan vi bliver klogere på hinanden.

Jeg håber du bliver mindst lige så vild med dem som jeg er.

Jeg synes i hvertilfælde godt du kan glæde dig.

Kærlig hilsen Laila www.lailabaltser.dk 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *