marts 7, 2016

Om mig

Anerkendt psykoterapeut og parterapeut.

Medlem af dansk psykoterapeutforening.

Jeg har praksis i Aabenraa og Haderslev.

Jeg er mor til to og gift med Kurt, som er far to.

Jeg elsker kontakten, relations arbejdet og alt det der sker mellem os mennesker. kontakten nærer og lærer mig så meget hver eneste dag. Det er jeg så super taknemmelig for. Jeg har lang og bred erfaring i arbejdet med mig selv og med andre mennesker i alle aldre og kulturer.

Jeg er vokset op i en tid, hvor man realiserede sig selv, for at kunne leve det frie liv. I min familie betød det, at man arbejdede meget. Når arbejdsdagen var slut, prioriterede min familie ofte, at være sammen med familie og venner. Der var ofte fest og farver og der blev lagt stor vægt på at alle skulle være glade og ha det godt. For min søster og jeg betød det, at alt det med farver, indimellem blev til en grå masse, hvor vi følte os glemt. Der manglede ro, nærvær og kontakt til de følelser der også levede indeni. Egentlig kan man sige at der manglede følelsesmæssige nuancer og nær kontakt.

Jeg søgte relations arbejdet, fordi jeg på et vigtigt tidspunkt i mit liv, nemlig da jeg selv fik børn, opdagede at der manglede noget helt centralt, for at jeg kunne trives optimalt og give mine børn det jeg havde manglet. Det at stoppe op være til stede i nuet og mærke vigtigheden af at være med det der er, fik kæmpe betydning i min egen udvikling og gjorde, at jeg uddannede mig og specialiserede mig i den følelsesmæssige nære kontakt i relation til andre.

Jeg uddannede mig i 1994 til socialpædagog på Haderslev seminarium, senere til psykoterapeut UPS institut 20o5 og deltog på kurset MINDStrain metode Stress metode 2017. Derimellem har jeg deltaget på adskillige kurser og workshops.

Jeg har siden 2005 modtaget klienter og par med forskellige problematikker samt undervist grupper med forskelligt fokus og forskelligt tema.

Jeg har over 30 års erfaring inden for områderne …

Handicap og psykiatri – misbrug – børn og unge – familie behandling og udredning af forældre kompetence – anden etnisk kultur – supervision og ledelse – undervisning og musikterapi – parterapi og gruppeprocesser – samtale og stress håndtering – kommunikation og personlig lederskab.

Jeg lægger stor vægt på at være ægte i kontakten og følge med i hvad der sker inden for personlig udvikling og parforhold.

Derfor modtager jeg også løbende supervision og deltager i relevante kurser og efteruddannelser.

Laila Baltser – anerkendt psykoterapeut og parterapeut. Specialist i parforhold, stress og angst.