Kontakt

Par og psykoterapeut i Aabenraa og Haderslev

Vil du / I kontakt med Laila Baltser ? ønsker du / I  en uforpligtende samtale, hvor vi har en snak om de mulighder du / I  har for et liv i trivsel.

Kontakt mig  og skriv lidt om dig via kontaktformularen som du finder her til højre.

Du er også velkommen til at booke din uforpligtende samtale direkte i min kalender HER

Her finder du priser 

Jeg hjælper børn og unge, kvinder og mænd og par med at slippe de mønstre og vaner der spærre for livsglæden. Hvis du  eller I synes, det er en svær at beslutning at søge hjælp, fordi det kan være svært for dig at se i øjnene, at du eller I ikke trives, kan jeg godt forstå det. Det er modigt at du tager dig selv alvorligt – og det er modigt, at du søger hjælp, fordi du sikkert har kæmpet og bokset alene længe nok.

Det er ok ikke at spille helt.

Hvis du eller I har brug for hjælp så er jeg klar til at hjælpe. Inden du eller I siger ja til noget som helst, tilbyder jeg en uforpligtede gratis samtale. I samtalen har du en chance for at tale om ønsker og mål for forandring og høre om dine muligheder for at skabe forandringer med det samme.

Laila Baltser læser alle beskeder der kommer og bestæber sig på at respondere på alle mails, inden for 24 arbejdstimer dvs. 1 -2 arbejdsdage.

Er du i tvivl om terapi er det rigtige valg, se mere om … virker terapi ? HER

Ja tak jeg / vi ønsker at blive kontaktet 😊

Udfyld formularen  – du / I hører fra mig inden 24 timer.

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?