Kontakt

Parterapi i Haderslev

Vil du i kontakt med Laila Baltser ? Ønsker du en grastis intro samtale ? Eller er du interesseret i et af hendes forløb ? Hør nærmere om dine muligheder:

Jeg hjælper dig eller jer med at slippe det der spærre og blokerer for livsglæden. Hvis du synes, det er en svær at beslutning at søge hjælp, fordi det kan være svært for dig at se i øjnene, at du ikke trives med dig selv og dem du elsker, kan jeg godt forstå det. Det er modigt at du tager dig selv alvorligt – og det er modigt at du søger hjælp, fordi du sikkert har kæmpet og bokset alene længe nok.

Det er ok ikke at spille helt.

Hvis du eller I har brug for hjælp så er jeg klar til at hjælpe. Inden du eller I siger ja til noget som helst, tilbyder jeg en uforpligtede gratis samtale. I samtalen har du en chance for at tale om ønsker og mål for forandring og høre om dine muligheder for at skabe forandringer med det samme.

Laila Baltser læser alle beskeder der kommer og bestæber sig på at respondere på alle mails, inden for 24 arbejdstimer dvs. 1 -2 arbejdsdage.

Er du i tvivl om terapi er det rigtige valg, se mere om … virker terapi ? HER

Ja tak, jeg vil gerne benytte mig af en gratis intro samtale.

Udfyld formularen og skriv lidt om dig og dine ønsker. Du hører fra mig inden 24 timer.

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?