Hvorfor par terapi

Parterapi i Aabenraa, tæt på Sønderborg 

Giver jer inspiration og nye muligheder til at stå sammen. Det er de gamle mønstre vi har med os, der giver de største udfordringer i vores parforhold. Ingen er i virkeligheden forkerte og alle har et ønske om at føle sig elsket.

Frygten for ikke at slå til, fylder hos rigtig mange par og det er rigtig ærgerligt, når begge parter har så meget at byde på. Når vi føler os pressede, er det vigtigste i første omgang, at få hjælp til at sænke presset mest muligt. Det er en god ide at mixe samtaler, så I får arbejdet med hver jeres pres, så I nemmere kan lytte til hinanden.

Et sundt parforforhold handler ikke om at nogen er jer er forkerte, hvem der har ret, heller ikke kun om sure pligter, børn og knoklerier, tværtimod, det handler om at I står sammen og tør sige ærligt, hvordan I har det og hvad I har brug for.

Og så får lagt en plan der virker derfra.

Måske havner I ofte inde i en spiral, hvor I ikke helt ved hvad der sker, hvor I oplever modstand, kamp eller afstand, en følelse af ikke at slå til og som forhindre jer i at at føle jer elsket og værdsat ? Så er I sikkert havnet inde i den trælse mølle, hvor udsynet til nye vinker og muligheder virker uoverskuelige.

Parterapi i Aabenraa

Hjælper jer med at stoppe trædemøllen, så I kan se muligheder og finde tilbage til det der virker for jer? Det er ikke spor rart at føle sig utilstrækkelig eller forkert, det koster på selvværdskontoen og medfører afstand og ensomhed. Alle har brug for at føle sig elsket.

Det handler først og fremmest om at lære at sænke presset, stoppe frygten – se hinanden i øjnene og investere tid med hinanden.

Parterapi i Aabenraa

er til jer der ønsker at:

  • Skabe bedre kontakt og fokus på jeres fælles værdier
  • Lære hvordan I sænker stress, pres og frustrationer
  • kunne sætte ord på det der føles svært uden frygt
  • Forstå årsagen til, hvorfor I går skævt af hinanden
  • Opnå mere glæde, intimitet og nydelse
  • Kunne se fordelene ved jeres forskelligheder
  • Kunne navigere og håndterer den vigtige, udviklende samtale

Viser jer vejen og hjælper jer med at skabe de forandringer I begge længes efter og drømmer om. Flere og flere vælger parterapi, det er heldigvis ikke længere så flovt, at bede om hjælp. Faktisk vælger rigtig mange at få et par tjek, et slags 10.000 km eftersyn, hvor vi taler om, hvad der rører sig i jer lige nu, hvordan det sidste år er gået, en slags evaluering og hvor I gerne vil hen sammen.

Hos mig, får I hjælp til hvordan I genskaber tillid, accept og intimitet I jeres parforhold. Også selvom I har børn og krævende jobs.

Parterapi i Aabenraa

Vidste du at:

Parterapi styrker jeres parforhold og parforholdet er et rigtig godt sted at udvikle sig selv. Her er det tydeligt, når livet slår knuder; man taler forbi hinanden eller slet ikke taler sammen. Måske kan man ikke rigtig huske, hvorfor man er sammen, og sexlivet fungerer ikke godt. Måske bebrejder man gensidigt hinanden. Nogle er angste for at blive forladt. Hos andre fører kravet om nærhed i forholdet til angst, så de vil gerne forlade deres partner.

Par kommer ofte i terapi for at få gode kommunikationsteknikker, så de undgår konflikterne. Men under konflikterne ligger som regel en følelsesmæssig udfordring – og ved at arbejde med den skabes blivende forandringer for begge parter. Det er udviklende for begge parter at søge hjælp i parterapi, selv hvis det kan synes som om, det kun er den ene part, der har problemer. Begge parter udvikler sig sammen.

Jeg bruger en nænsom, konfronterende og anerkendende terapiform, som ikke sætter nogen af jer i bås eller finder syndebukke. Jeg ser ikke parterne som problemet, men det mønster, der har udviklet sig imellem dem – og det kan ændres. I kan altså trygt gå i parterapi – der er ingen af jer, der får besked på at ændre sig, for vi vil alle gerne elskes som vi er.

Virker parterapi 

Kærlig hilsen Laila.

Din GRATIS intro samtale

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet inden for 24 timer ?

Telefon: 22 96 66 40

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?