Parterapi I Aabenraa

Det er de gamle møstre vi har med os, der giver udfordringer i vores parforhold. Ingen er forkerte og alle har et ønske om at føle sig elsket.

Frygten for ikke at slå til, fylder hos rigtig mange par og det er synd, når begge parter har så meget at byde på.

Når vi føler os pressede, er det vigtigste i første omgang, at få hjælp til at sænke presset mest muligt.

Det er en god ide at mixe samtaler, så I får arbejdet med hver jeres pres, så I nemmere kan lytte til hinanden.

Hos mig, får I hjælp til hvordan I genskaber tillid, accept og intimitet I jeres parforhold.

Også selvom I har børn og krævende jobs.

Vidste du at:

Parterapi styrker jeres parforhold og parforholdet er et rigtig godt sted at udvikle sig selv. Her er det tydeligt, når livet slår knuder; man taler forbi hinanden eller slet ikke taler sammen. Måske kan man ikke rigtig huske, hvorfor man er sammen, og sexlivet fungerer ikke godt. Måske bebrejder man gensidigt hinanden. Nogle er angste for at blive forladt. Hos andre fører kravet om nærhed i forholdet til angst, så de vil gerne forlade deres partner.

Par kommer ofte i terapi for at få gode kommunikationsteknikker, så de undgår konflikterne. Men under konflikterne ligger som regel en følelsesmæssig udfordring – og ved at arbejde med den skabes blivende forandringer for begge parter.

Det er udviklende for begge parter at søge hjælp i parterapi, selv hvis det kan synes som om, det kun er den ene part, der har problemer. Begge parter udvikler sig sammen.

Jeg bruger en nænsom og anerkendende terapiform, som ikke sætter nogen af jer i bås eller finder syndebukke. Jeg ser ikke parterne som problemet, men det mønster, der har udviklet sig imellem dem – og det kan ændres. I kan altså trygt gå i parterapi – der er ingen af jer, der får besked på at ændre sig, for vi vil alle gerne elskes som vi er.

Parterapi I Aabenraa.

Tilbyder:

Afklarende samtale hvor I får afklareing på, hvad der er bedst for jer.

kontakt mig HER

Laila Baltser – møder dig der hvor du er.