Parterapi i Haderselv og Aabenraa – Gratis intro samtale

Parterapi i Aabenraa og Haderslev –

hjælper par med at kommunikerer åbent og kærligt.

Igennem et forløb, lærer I at implementerer de redskaber, der gør det muligt at samarbejde ud fra jeres værdisæt

9 ud af 10 par misforstår hinanden oftere end de er klar over. Den vigtige samtale undervurderes stærkt, fordi de tror børn, arbejde og daglige gøremål er vigtigere end den daglige dialog der skaber tillid og vækst mellem dem.
De fleste ved godt de skal kommunikere anderledes end det de har lært fra deres forældre og alligevel sker der nøjagtig det samme Det kan føles anstrengende når de samme konflikter getager sig igen og igen.
Faktisk forandre den nærværende samtale med fokus på prioriteret tid, parforholdets intimitet så meget, at der ikke kun sker en forandring mellem parrene, men også med hele familien.

Sådan kommer I igang – I starter med en:

 1. Gratis intro samtale – 30 min. (telefon eller video) hvor vi taler om jeres behov og muligheder.
 2. Afklarende samtale – 70 min. (vi mødes hos mig eller online) hvor vi taler om jeres udfordringer og hvad I kan gøre

Tilbud:

 1. Grundforløb 6 timer fordelt over 4 uger pris: 4200,-
 2. Mix – forløb for par – 10 timer fordelt over 12 uger pris: 8996,-
 3. Mix – forløb for par – 20 timer fordelt over 24 uger pris 14.500,-
 4. Par retreat 2 dage  i Gråsten inklussiv wellness, fuldforplejning og ophold – find mere HER

Se priser HER

Mange af de par der kontakter mig, er i tvivl om hvordan de skal tale sammen uden konflikter og tilbagetrækning. De er ofte havnet inde i den onde spiral, hvor misforståelser udløser pres og manglende overskud og hvor det er svært at vende tilbage til det der i virkeligheden giver parforholdet indhold og værdi.

Hos Laila Baltser fokuseres der på at stoppe det pres, der bremser for den kærlige kommunikation. Der skabes et rum, hvor det at lytte opmærksomt, skaber mulighed for at forstå og anerkende de mønstre der spærre for kontakten.

Hvis I er i tvivl om parterapi er noget for jer, så er det en god ide at sige ja til en intro samtale. Her taler vi om jeres muligheder. I får hjælp til at afgøre om et parterapiforløb er noget for jer. Intro samtalen foregår som video eller telefon samtale og varer ca. 30 min.

Parterapi i Aabenraa og Haderslev

Hjælper jer med at:

 • Forstå jer selv og hinanden på en ny måde
 • Genskabe overblik, intimitet og nærhed
 • Kommunikere respektfuldt ærligt og kærligt

Parterapeut Laila Baltser tilbyder

mere end 15 års erfaringer lørdags tider kort ventetid gratis parkering nærværende og skarp eksperthjælp  gratis intro samtale konkrete redskaber

BONUS: mailsparring hele vejen i processen ved forløb

At have følelsen af at være elsket, handler om at kende sine kærlighedsbehov.

Derfor er det super vigtigt at styrke både dit kendskab til dig selv og din partner.

Det kræver ny indsigt, tillid og mod at komme tilbage til intimiteten og glæden, når vi kommer ud af kurs.

Det kræver selvfølgelig også, at vi kender kommunikationens effektfulde og finurlige veje.

Parterapi handler aldrig om, at nogen af parterne er forkerte, mere om at I kommer af noget forskelligt.

Parterapi i Aabenraa og Haderslev

Tilbyder forløb med indehold:

 1. Værdigrundlag og kærlighedsfundament
 2. Træning i kærlig (og åben kommunikation)
 3. Jeres kærlighedsbehov og triggerpunkter
 4. Feedbackprocesser og anerkendelse
 5. Dagligdag, struktur og stjernestunder
 6. Jer, dig selv og børnene

Det handler om at samarbejde.

I et forløb, lærer I hvordan I genopbygger den tillid og tryghed der er nødvendigt for at I kan kommunikere åbent og indlevende. Effektiv parterapi handler om, at sænke presset. Forstå og anerkende det der foregår imellem jer og inden i jer hver især. Først når I kan kommunikerer på en nænsom og anerkendende måde, bliver I opmærksomme på det der er vigtigt for jer. 

Det kræver nogle vigtige trin at nå helt i mål – det er dem jeg gerne vil vise jer.

 1. Kommunikation åbent og kærligt
 2. At føle sig elsket og accepteret
 3. At give og modtage kærlighed der virker

Mit navn er Laila Baltser. Jeg hjælper par med at balancerer mellem konflikt og kærlig dialog. Igennem særligt tilrettelagte forløb, guider jeg jer trin for trin, til succes med den vigtige samtale. Forløbene er bygget op omkring guidede samtaler og inkluderer alle de konkrete redskaber I har brug for, til at i mål med kærligheden. 

Jeg tror på at kærlighed handler om tillid, mod og tryghed – for når vi slipper fri af barikaderne og det der spærre for kontakten, så sker der automatisk noget nyt og noget godt. Det bliver lettere at høre, sætte grænser og finde gode løsninger.

Men først og fremmest skal man vide, hvordan man gør og så skal man på med træningstøjet, begå fejl for at opleve succes.

Jeg betragter os som dynamiske mennesker, hvor hverisær altid gør sit bedste, der hele tiden er i udviklingsproces med oceaner af muligheder og potentiale – når vi sidder fast og mister tilliden, er det en mulighed, at en tredje part hjælper med at åbne op til nye spor og veje. Min fornemste opgave er, at hjælper jer med at tage skyklapperne af, så jeres udsyn bliver bedre.

Få oplevelsen af at stå sammen som et team.

Måske kender I det …

 • Vi har svært ved at tale sammen, løse konflikter og blive enige.
 • Vi skændes rigtig meget og der skal ingenting til, før den ene af os ryger op i det røde felt.
 • Når jeg siger noget, så bliver min partner tavs og så sker der ingenting.
 • Jeg føler ikke, min partner elsker mig, selv om han/ hun siger det
 • Den ene eller begge har mistet sex lysten og gnisten er helt forvundet
 • Der er gået småbørnsfamilie i den og vi har fuldstændig glemt “os” hvad det vil sige at være kærester og nu overvejer vi at blive skilt.
 • Vi taler overhovedet ikke sammen, når vi har en konflikt går der lang tid, før vi taler sammen igen
 • Min kæreste har været mig utro og det fylder helt vildt meget
 • Vi er gledet stille og roligt fra hinanden og det kommer helt bag på os
 • Vi er uenige om vores grundværdier og det er sindsygt frustrerende

Parterapi i Aabenraa og Haderslev

Parterapi hjælper jer med at genfinde rolige, nærværende stunder, hvor følelsen af opmærksomhed og nærvær fylder mere end pres, konflikter og afstand ?

Ægte interesse kommer ud af indsigt, opmærksomhed og mod. Nærvær kræver, at du er i standtil at lytte opmærksomt og accepterer dig selv, din partner og ikke mindst, det der sker imellem jer. Det har de fleste faktisk rigtig svært ved.

Jeg arbejder udfra ideen om, at kommunikation er vejen til et godt og sundt parforhold. Jeg opfordre jer derfor til at bruge god tid til at lære at kommunikerer, og lytte til hinanden, sådan virkelig lytte, at være nærværende og så problemløse. Jeg tror på at alle mennesker i bund og grund længes efter, at blive rørt og mærket dybt i hjertet. Vi vil alle gerne mærke, at vi er elsket og helt specielle for vores partner og at vi står sammen. Ofte stjæler den ene dag den anden, imens vi savner den dybe følelse af samhørighed vi havde i starten og som netop gjorde at vi valgte hianden.

Mit motto er: at hvis du vil have andre resultater end du plejer at få, så må du gøre noget andet end du plejer”. Derfor er dette forløb, netop bygget op omkring et særligt tilrettelagt indhold, hvor I får konkret træning og øvelser som hjælper jer med, at holde fast og opleve at I faktisk bliver bedre. Når I vælger parterapi, er engagement et vigtigt element i processen. Jeg giver jer redskaberne og øver f.eks. kommunikationsredskaber med jer. Jo mere i selv træner og øver og gør brug af det jeg giver jer, jo billigere slipper I i længden.

Parterapi i Aabenraa og Haderslev

Læs også: forskning og undersøgelser om parforhold

Dorthe og Jeppe sagde hverisær i slutningen af deres forløb “vi er meget imponeret over at føle os så tydelig mødt begge to, det er så rart at få følelsen af at være i orden, føle sig respekteret og lyttet til, uden følelsen af at være forkert”

Overvejer I hjælp til jeres parforhold ?

Jeg vil gerne sikre mig, at jeg er den rette til at hjælpe jer. Derfor er i velkommen til at ansøge om jeres gratis intro samtale.

Det gør i ved at kontakte mig via min kontaktformular. Her taler vi om jeres udfordringer og jeres muligheder for forandring.

Se mere om, hvordan virker parterapi? HER

Kontakt mig for en gratis uforpligtende intro samtale ?

Udfyld formularen – I hører fra mig inden for 24 timer

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?