Parterapi i Haderselv – Gratis intro samtale

Parterapi i Aabenraa og Haderslev

Lær at kommunikerer ærligt og kærligt hos dygtig anerkendt parterapeut.

Parterapeuten Laila Baltser tilbyder:

mere end 15 års erfaringer lørdags tider kort ventetid gratis parkering nærværende og skarp eksperthjælp  gratis intro samtale konkrete redskaber

Når I ønsker at fungerer som et team:

At have følelsen af at være elsket, handler om at turde stå ved sig og forstå den anden.

Det kræver tillid – mod og tryghed, at komme tilbage til intimiteten og glæden, når vi er kommet ud af kurs.

Det kræver selvfølgelig også, at vi kender kommunikationens effektfulde og finurlige veje.

Det gør jeg og det vil jeg rigtig gerne hjælpe jer med.

Parterapi i Haderslev

Mange af de par der søger hjælp hos mig, oplever at give op, når de har bokset med kommunikationen over tid. Det er fordi vi ofte kommunikere på forskellige områder og når vores indre konklikter går i hårdknude, så kæmper vi kun vores egen sag. Det er helt normalt, også at begge parter drømmer om at føle sig 100 % respekteret, set og hørt og længes efter at få løsnet op for de eller den konflikt der sætter en stopper for kærligheden. Kvinder og mænd er forskellige, det skal vi blive ved med at være og vi skal også kunne arbejde sammen som et team.

Derfor har jeg sammesat 2 forskellige forløb til par:

 1. Mix – foløb til jer, der ønsker min sparring hele vejen i en proces, fordelt over 10 timer
 2. 2 dages par retreat i Gråsten, inklussiv kærlig kommunikationstræning, par massage, adgang til wellness, luksus hytte og fuld forplejning. Se mere HER

I lærer at opbygge tillid og den tryghed der er nødvendigt for at I kan kommunikere åbent og indlevende, uden lange opslidende diskussioner og konflikter. Effektiv parterapi handler om, at sænke presset, anerkende det der foregår imellem jer og inden i jer hver især. Når først I kan kommunikerer sammen på en opmærksom og anerkendende måde, så vil I opleve jer som et team.

Det kræver faktisk kun nogle enkle trin, at nå helt i mål og det er dem jeg gerne vil guide jer i.

 1. Kommuniker ærligt og (kærligt)
 2. At føle sig elsket
 3. At give kærlighed der virker

Mit navn er Laila Baltser. Jeg hjælper par med at balancerer mellem konflikt og kærlig dialog. Igennem særligt tilrettelagte forløb, guider jeg jer trin for trin, til succes med den vigtige samtale. Forløbene er bygget op omkring guidede samtaler og inkluderer alle de konkrete redskaber I har brug for, til at i mål med kærligheden. 

Jeg tror på at kærlighed handler om tillid, mod og tryghed, for når vi slipper fri af barikaderne og det der spærre for kontakten, så sker der automatisk noget nyt og noget godt. Det bliver lettere at høre, sætte grænser og finde gode løsninger.

Men først og fremmest skal man vide hvordan man gør og så skal man på med træningstøjet, begå fejl for at opleve succes.

Er I trætte af opslidende konflikter, eller vigtige ting der ikke bliver sagt ? har I svært ved at sætte ord på det der fylder, fordi følelserne forvirrer ? føler I jer nemt forkerte og oversete, når I skal finde løsninger ? Misforstår I hinanden, uden helt at finde vejen igen ? Ønsker I at kunne tale sammen på en ny og mere indlevende måde så, forståelsen, intimiteten og de kærlige følelser vækkes til live igen? Vil I gerne have hjælp, men er i tvivl om hvor og hvordan I skal starte.

Jeg betragter os som dynamiske mennesker, hvor hverisær altid gør sit bedste, der hele tiden er i udviklingsproces med oceaner af muligheder og potentiale og når vi sidder fast og mister tilliden, er det en mulighed, at en tredje part hjælper med at åbne op til nye spor og veje. Min fornemste opgave er, at hjælper jer med at tage skyklapperne af så, udsynet bliver bedre.

Tror I på, at åben, tillidsfuld, levende interesse og opbakning, er vejen til at styrke kærligheden og at det er vigtigt med sparring, når det hele føles svært og op ad bakke? Så er parterapi med sammenhæng måske noget for jer.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe jer i den rigtige retning. Det kræver indsigt, vilje og tålmodighed at åbne op for kærligheden, når den har lukket sig. Men med samtaler og støtte, i at få hul på det der føles svært, bliver det nemmere at modtage ærligheden og åbenheden uden personlig kritik. Og selvfølgelig kræver det tillid. De par der kommer her hos mig, føler sig ofte forkerte, udmattede og stressede og det eneste der holder dem oppe, er børnene eller jobbet.

Men det behøver ikke være sådan. Inderst inde, så ved vi det godt, for det har ikke altid været sådan. Hvis I er interesseret i at generobre interessen i hinanden, kunne føre nærværende samtaler, hvor I oplever jer set og hørt, og samtidig kunne skabe plads til mere lethed, humor og livsglæde, så er det nu I skal igang med at gøre noget andet end det I plejer.

Få oplevelsen af at stå sammen som et team.

Måske kender I det …

 • Vi har svært ved at tale sammen, løse konflikter og blive enige.
 • Vi skændes rigtig meget og der skal ingenting til, før den ene af os ryger op i det røde felt.
 • Når jeg siger noget, så bliver min partner tavs og så sker der ingenting.
 • Jeg føler ikke, min partner elsker mig, selv om han/ hun siger det
 • Den ene eller begge har mistet sex lysten og gnisten er helt forvundet
 • Der er gået småbørnsfamilie i den og vi har fuldstændig glemt “os” hvad det vil sige at være kærester og nu overvejer vi at blive skilt.
 • Vi taler overhovedet ikke sammen, når vi har en konflikt går der lang tid, før vi taler sammen igen
 • Min kæreste har været mig utro og det fylder helt vildt meget
 • Vi er gledet stille og roligt fra hinanden og det kommer helt bag på os
 • Vi er uenige om vores grundværdier og det er sindsygt frustrerende

Parterapi i Aabenraa og Haderslev

Parterapi hjælper jer med at genfinde rolige, nærværende stunder, hvor følelsen af opmærksomhed og nærvær fylder mere end pres, konflikter og afstand ?

Ægte interesse kommer ikke ud af ingenting. Nærvær kræver, at du er i standtil at lytte opmærksomt og accepterer dig selv, din partner og ikke mindst, det der sker imellem jer. Det har de fleste faktisk rigtig svært ved.

Jeg arbejder udfra ideen om, at kommunikation er vejen til et godt og sundt parforhold, jeg opfordre jer derfor til at bruge god tid til at lære at kommunikerer, og lytte til hinanden, sådan virkelig lytte, at være nærværende og så problemløse. Jeg tror på at alle mennesker i bund og grund længes efter, at blive rørt og mærket dybt i hjertet. Vi vil alle gerne mærke, at vi er elsket og helt specielle for vores partner og at vi står sammen. Ofte stjæler den ene dag den anden, imens vi savner den dybe følelse af samhørighed vi havde i starten og som netop gjorde at vi valge hianden.

Mit motto er: at hvis du vil have andre resultater end du plejer at få, så må du gøre noget andet end du plejer”. Derfor er dette forløb, netop bygget op omkring et særligt tilrettelagt indhold, hvor I får konkret træning og øvelser som hjælper jer med, at holde fast og opleve at I faktisk bliver bedre. Når I vælger parterapi, er engagement et vigtigt element i processen. Jeg giver jer redskaberne og øver f.eks. kommunikationsredskaber med jer. Jo mere i selv træner og øver og gør brug af det jeg giver jer, jo billigere slipper I i længden.

Parterapi i Aabenraa og Haderslev

Er til par, der ønsker et tjek på parkontoen eller et forløb over en periode med sammenhæng og min sparing undervejs i processen. Her er det muligt at kombinere samtalerne sammen og hver for sig, sådan at I både får hjælp til jeres personlige udfodringer og til jeres videre samarbejde.

Forløbene indeholder:

 1. Træningsredskaber til reducering af stress, angst og pres
 2. Håndtering af den vigtige kærlige og repektfulde samtale
 3. Træning i konflikthåndtering og den svære samtale
 4. kærlighedssprog, behov og intimitetsredskaber
 5. Struktur, dagligdag og stjernestunde

Læs også: forskning og undersøgelser om parforhold

I kommer til at arbejde konkret med jeres kommunikation og kærlighedens mange sprog. I får alle de redskaber og værktøjer der er relevant for jer , som hjælper jer tilbage til kærligheden når I kommer ud af kurs.

Dorthe og Jeppe sagde hverisær i slutningen af deres forløb “vi er meget imponeret over at føle os så tydelig mødt begge to, det er så rart at få følelsen af at være i orden, føle sig respekteret og lyttet til uden kritik”

Er I klar til investerer i jeres parforhold? Styrke jeres fundament og finde nye veje ind i kærligheden? Få hjælp en gang for alle og få taget hul på det der spærre for at I kan samarbejde som et team og genfinde den dybere liggende kærlighed på en ny, respektfuld og tillidvækkende måde.

Parterapi i Aabenraa og Haderslev

Overvejer I hjælp til jeres parforhold ?

Jeg vil gerne sikre mig, at jeg er den rette til at hjælpe jer. Derfor er I velkommen til at kontake mig på Telefon: 22 96 66 40  eller booke en GRATIS intro direkte i min kalender. Her taler vi om jeres muligheder og om jeg er den rette til at hjælpe jer. Intro samtalen foregår på mail, telefon eller over video.

Se mere om hvad er parterapi HER

Er I til velvære og stjernestunder se mere om paretreat i Gråsten HER  

Interesseret i at høre om jeres muligheder ?

Udfyld formularen her, så kontakter jeg jer inden for 24 timer.

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?