Parweekend med terapi

Vi fik gode øvelser og værktøjer mellem sessionerne som var lette at gå til, vi bruger stadig nogle af dem til stor gavn især for min mand og vores interne kommunikation. Laila er et meget kompetent og tillidsvækkende menneske for begge parter. Der er varme og forståelse og der er også ærlighed og udfordring, hvilket er koden til fremgang i et hvert udviklingsforløb. Vi er glade for vi valgte at arbejde i en god periode og ikke når krisen først er ramt.
Anonymt par

Vælg mellem et kortere eller længerevarende forløb

Find tid til jer, få hjælp til at kommunikere med klare nærværende kommunikationsredskaber. Kombiner jeres tid sammen med samtaler med en professionel parterapeut, med mange års erfaring i at hjælpe par med at skabe retning og kærlig forbindelse i parforholdet.

Jeg tilbyder 3 forskellige pakkeløsninger, der indeholder træning i nærværende kommunikation:

Pakke 1: basis – kommunikationskursus for par

Her fordeler I 5 timer over de gange der passer til jer, typisk mellem 3 og 5 gange. Pakken inkluderer kurset “Lær at kommunikere kærligt og indlevende”. I får konkrete redskaber og øvelser som I træner mellem sessionerne.

Læs mere her

Pakke 2: Fokus på dig selv og din partner

Med et mixforløb har I mulighed for at fordele timerne mellem jer hverisær og sammen. Med et længere forløb har I god tid til at fordybe jer i jeres egne mønstre og hinanden. Med konkrete redskaber til det personlige lederskab og kærlig kommunikation, har I muligheden for mailsparring mellem sessioner. Pakken inkluderer “lær at kommunikerer kærligt og indlevende få dig selv med”
Læs mere her

Pakke 3: Psykologisk kommunikationsrådgivning til parforholdet

Hver mandag fra kl. 9.00 – 11.00 er der mulighed for at deltage i undervisningen “den sunde kommunikation i parforholdet” Der er plads til 8 personer og og du kan sagtens deltage alene eller sammen med din partner, ven, familie eller veninde.

Læs mere her 

gourmetophold for par med parterapi

kontakt Laila Baltser 

Facilitator med speciale i kommunikation

Parterapi & psykologisk rådgivning (MPF)

Telefon: 22 96 66 40