Parterapi som forløb

Vi fik gode øvelser og værktøjer mellem sessionerne som var lette at gå til, vi bruger stadig nogle af dem til stor gavn især for min mand og vores interne kommunikation. Laila er et meget kompetent og tillidsvækkende menneske for begge parter. Der er varme og forståelse og der er også ærlighed og udfordring, hvilket er koden til fremgang i et hvert udviklingsforløb. Vi er glade for vi valgte at arbejde i en god periode og ikke når krisen først er ramt.
Anonymt par

Vælg mellem et kortere eller længerevarende forløb

Find tid til jer, få hjælp til at kommunikere med klare nærværende kommunikationsredskaber. Kombiner jeres tid sammen med samtaler med en professionel parterapeut, med mange års erfaring i at hjælpe par med at skabe retning og kærlig forbindelse i parforholdet.

Jeg tilbyder 4 forskellige pakkeløsninger, der bla indeholder træning i nærværende kommunikation:

Pakke 1: basis – kommunikationskursus forløb for par

Her mødes vi 5 gange enten i min prakis i Haderslev syddanmark eller Online via videomøder. Pakken inkluderer sparring under hele forløbet og foregår på mail. I får de konkrete redskaber og øvelser som I har brug for og som I træner mellem sessionerne.

Læs mere her

Pakke 3: Mix – kommunikationskursus forløb 

Her mødes vi 10 gange enten i min prakis i Haderslev syddanmark eller Online via videomøder. I kan fint fordele sessionerne mellem jer og sammen. Mange har brug for at få redskaber til egen udvikling som kan gavne selve parforholdet. Pakken inkluderer sparring under hele forløbet og foregår på mail. I får de konkrete redskaber og øvelser som I har brug for og som I træner mellem sessionerne.

Læs mere her

Pakke 2: En kursus dag for par

Med basis kommunikationsforløbet som kursusdag trækker I stikket fra dagligdagens gøremål. Det kan være rart at komme hjemmefra og kun fokusere på jer og kærligheden. Kursus dagen er kun for jer og starter kl. 10.00 og slutter kl 14.00. Vi arbejder med de konkrete redkaber der er særligt tilrettelagt jer ud fra den plan der i forvejen er lagt ved jeres første samtale. Når dagen er slut aftaler vi et opfølgningsmøde og hvilke redskaber I skal træne derhjemme.

Læs mere her

Pakke 4: 2 kursusdage for par

Med basis kommunikationsforløbet som 2 kursusdage trækker I stikket helt fra dagligdagens gøremål. Det at komme hjemmefra og kun fokusere på jer og kærligheden kan virkelig gøre en kæmpe forskel for jeres forbindelse. Kursus dagene er kun for jer og starter kl. 10.00 og slutter kl 14.00 begge dage. Vi arbejder med de konkrete redkaber der er særligt tilrettelagt jer ud fra den plan der i forvejen er lagt ved jeres første samtale. Når dagene er slut, aftaler vi et opfølgningsmøde og hvilke redskaber I skal træne derhjemme.

Læs mere her 

gourmetophold for par med parterapi

kontakt Laila Baltser 

Psykologisk rådgivning for par & familier

Kontakt på telefon / sms 22 96 66 40