Personligt lederskab gennem sang i Haderslev 

Jeg føler mig levende og fri og jeg vokser jeg for hver gang vi er sammen om musikken.Tak for al din inspiration og levende måde at være på Laila.

Kvinde

Musik kan noget helt særligt ❤️

En ny og kreativ vej til dit personlige lederskab –

Personligt lederskab gennem sang og musik i Haderslev er et tilbud til kvinder og mænd, børn og unge og par, der elsker musik og personlig udvikling i det kreative rum. Når først musikken spiller, så åbnes der for sanserne og det er nemmere at slippe, tanker, stress, angst og depression. 

Det er med stor glæde at jeg kan byde dig velkommen til DIT personlige lederskab gennem sang og musik. Jeg håber jeg kan være med til at inspirere dig i kærligheden, nærværet og livsglæden til dig selv og andre.

Personligt lederskab gennem sang blev til påbagrund af mine mange års erfaringer inden for samtaleterapi og musik. Den kontakt jeg oplever i samspil med mennesker der ønsker at udvikle sig gennem det kreative, sanselige og musiske, er helt unik og vigtig for mig.

I personligt lederskab gennem sang, har du mulighed for, at blive klogere på dig selv, udfordre sig selv og sætte lys på det der er vigtigt for dig.

Elsker du at synge og udvikle dig personligt ?

Hvis  du elsker at synge eller spille guitar eller begge dele, og har lyst til at udvikle dig personligt gennem musikken, så er dette rum helt sikkert noget for dig. At åbne op for dit potentiale kan være med til at give dig adgang til balancen mellem det feminine og det maskuline. Når vi synger, lytter og udøver musik, udskilles hormonet oxytocin, som er med til at forbinde kærlighed og lykke.

I undervisningen fokuseres der bla på din vejrtrækning, din kropsholdning og din måde at udtrykke dig på

I undervisningen får du hjælp og teknikker i fokuseret vejrtræking, din holdning og din måde at udtrykke dig på. Du får redskaber, der styrker din tro på dig selv igennem de sange eller den musik der passer til dig. Du vil helt sikkert opleve at du udvikler dig et skridt ad gangen og at dit humør bliver boostet.

Mit MOTTO …  når først tankerne får lov at flyve, når musikken spiller og vi tør være med det der er, så åbner kærligheden sig helt af sig selv wau! det er så fedt.

Personligt lederskab gennem sang i Haderslev

Med undervisning i dit personlige lederskab gennem sang så lover jeg dig, – det bliver aldrig kedeligt. Det bliver både nærværende, inspirerende, sjovt og givende.

Du finder personligt lederskab gennem sang på Aarøsundvej 36,1 i Haderslev 

Pris 5 timer 3750 kr

(Kan deles op over 10 gange af 30 min)

Ved nærmere information kontakt Laila Baltser på telefon: 22 96 66 40

Oplæg og fællessang i Haderslev  ❤️

Elsker du musik og sang og er du til kærlighed og personlig udvikling så følg med på siden her. Der er altid et tilbud til dig eller jer, der ønsker at styrke kærligheden til det der rører sig i livet. I sensehuset I Haderslev er der tid til masser af nydelse og ny inspiration. Gennem b.la. musikkens påvirkning og temaer om, hvordan du går fra stress og angst, livskriser og depression til ro indre ro og balance, får du tilført din kærlighedsbeholder masser af lykkebobler.

Hiv 2 timer ud af din kalender og få inspiration til din personlige trivsel.

Der er kaffe på kanden og lidt godt til ganen og jeg glæder mig til at se dig.

“musikkens påvirkning af nervesystemet “

April 2024

Musikkens påvirkning af nervesystemet d. 20 april kl. 13.00 – 15.00 TILMELDING HER

Pris: 129 kr. pr deltager, betales HER eller på selve dagen.

Antal deltagere: 12 personer pr. tema

Hvor: Vi ses på Aarøsundvej 36 1. sal i Haderslev.

Du kan glæde dig til … 

Nærværende og stemningsfyldt oplæg, fællessang og vigtig viden inden for følelsesmæssig og mental trivsel❤️

Jeg sætter løbende datoer og aktuel tema op her på siden. Du kan nemt tilmelde dig det arrangement der er relevant og interessant for dig.

Hør nærmere kontakt Laila på telefon: 22 96 66 40

Hvem er Laila Baltser

Jeg hedder Laila Baltser jeg har i mere end 20 år beskæftiget mig med mental og følelsesmæssig trivsel og hvordan vi sørger for at opnå den dybereliggende kærlighed og livsglæde som vi alle fortjener og har brug for.

Jeg har siden jeg var 6 år gammel brugt musikken og ladet mig påvirke, fascinere, drage med og inspirere. Musikken har bragt mig så meget godt, den har på alle mulige måder, været med til at forme den person jeg er i dag, det er jeg dybt taknemmelig for.

Mine erfaringer gennem årene med bla. musikkens påvirkning og hvordan vi sørger for at undgå at blive hængende i stress, angst og depression, har givet mig lysten til at dele det der betyder mest for mig. Det betyder rigtig meget for mig, at kunne viderebringe mine erfaringer og viden, derfor har jeg udviklet sensehuset i Haderslev, jeg håber og glæder mig til at se dig.

Vi ses på Årøsundvej 36,1 6100 Haderslev

kærlig hilsen fra Laila.

kontakt Laila Baltser 

Facilitator med speciale i kommunikation

Parterapi & psykologisk rådgivning (MPF)

Telefon: 22 96 66 40