Priser og åbningstider Laila Baltser 🌷

Gratis afklarende samtale ca. 40 min, hvor vi har en snak om det du eller I gerne vil have hjælp til. Snakken foregår som telefon eller video møde eller hos mig. Vi taler om jeres udfordringer, hvordan jeg kan hjælpe og om jeg er  den rette for jer.

0,-

Personlige samtaler og supervision er til dig, der ønsker at udvikle dig og styrke dine kompetencer både personligt og fagligt, for at opnå styrke i dit personlige lederskab. Du kan vælge dine samtaler som forløb, hvor du kommer hos mig eller som video eller telefon møder.

Pris: 750- 1 time

Pris: 900- 1 time og 30 min.

Pris 3500,- 5 timer

Pris 7000.- 10 timer

Par terapi er til jer, der ønsker at styrke kommunikationen gennem konkrete redskaber og sparring for at blive bedre sammen. Et forløb er bygget op omkring 4 moduler med indhold: 1) Stress håndtering 2) kommunikation  3) dagligdag og struktur 4) kærlighed og sexliv.

Pris: 1200,- 1 time og 30 min

Pris: 1500,-  2 timer

Pris: 8700- 12 timer (4 moduler)

Intensiv kommunikationstræning på Retreat for par i Gråsten Fiskenæs resort, er for jer der ønsker at trække stikket, er til wellness, ro og afslapning og samtidig ønsker en personlig proffesionel træner der guider jer i vejen til et bæredygtigt parforhold og de nyeste redskaber inden for kommunikation og kærlighedssprog.

Pris: 14.500,-

Børn og unge samtaler for børn og unge der har brug for hjælp til at sætte ord på det der føles svært. Det foregår hos mig eller via video møder. Der bruges musik og metakognitiv terapi, for at styrke sanseintegration og den indre balance.

Pris: 450,- 40 min

Online kursus: “Undgå depression stop unødvendige bekymringstanker” 2 dages lynkursus, hvor du får konkrete redskaber til at håndtere bekymringstanker og overtænkning.

pris : 250,-

Online kursus den udvidede udgave ” Undgå depression – stop bekymringstanker og overtænkning ” er et 4 ugers onlineforløb for dig, der ønsker at arbejde med din personlige udvikling igennem et onlineforløb. Onlineforløbet indeholder 2 virituelle samtaler. Undervejs i dit forløb får du tilsendt konkrete øvelser og opgaver der er særligt tilpasset dine behov. Du har fri mailsparring under hele dit forløb. Onlineforløbet er anonymt og kun for dig.

Pris: 2900,-

Betalingsmuligheder:

Du kan betale med mobile pay, kontant eller ved bankoverførsel.

Forløb af 2 rater

Afbudsbetingelser:

Ved udeblivelse eller når du melder afbud senere end dagen før din aftale, betaler du halv pris for din session.

Priser og åbningstider Laila Baltser

Åbningstider:

Aften og lørdags tider.

Mandag  9.00 – 19.00 (Haderslev Ny Allegade 1 1.sal)

Tirsdag 8.00 – 19.00 (Varnæs)

Onsdag  8.00 – 14.00 ( Haderslev Ny Allegade 1 1.sal )

Torsdag  Lukket

Fredag 8.00 – 11.00 ( Varnæs ) 13.00 – 16.00 (Haderslev)

Lørdag  8.00 – 13.00  (Varnæs og Haderlsev, ulige uger)

Book din afklarende GRATIS samtale og hør nærmere HER

Virker terapi?

Psykiatrifonden skriver på deres hjemmeside: 

vi ved, at psykoterapi virker. Det er dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. For eksempel ved man, at den gennemsnitlige klient efter endt psykoterapi klarer sig bedre end 80% af dem, der ikke har fået psykoterapi, og de sidste 20% vil ikke få det bedre end dem, der ikke har været i terapi. Det er et godt resultat sammenlignet med det udbytte, man får ved behandling med medicin (psykofarmaka).

Meta kognitiv terapi: 

er en særdeles effektiv korttidsbehandling for dig der lider af stress, angst eller depression. Det er en terapiform hvor du lærer at få skabt ro i dit hoved, så du du har overskud til at håndtere de reelle udfordringer og problemer du har.

Den nyeste forskning fra både University of Manchester, Tromsø Universitet og nu også Københavns Universitet viser, at selve årsagen til at vi får stress, angst og depressive symptomer handler om massiv overtænkning og ikke mindst den store mængde af tid, vi bruger på at gruble og bekymre os.

Det er altså den overdrevne opmærksomhed vi giver problemet, der er selve problemet.

Laila Baltser – Lev mere – Tænk mindre.