Priser og åbningstider par & psykoterapeut Laila Baltser Aabenraa og Haderslev

Gratis indledende samtale ca.1/2 time, hvor vi har en snak om dine eller jeres udfordringer og om jeg er den rette til at hjælpe.

0,-

Afklarende individuel intro samtale  1 time og 30 min, hvor vi afdækker årsagen til din vigtigste problemstilling, introduktion og forsmag på fremgangsmåde og teorien bag måden jeg hjælper dig på. Hvis du kan se dig selv  i et forløb hos mig, aftaler vi slutteligt datoer for hvornår vi mødes.

Da min kalender nemt bliver fyldt, er det vigtigt at aftale  flere tider ud i fremtiden for at sikre dig at du får den hjælp du forventer.

900,-

Særligt tilrettelagt individuelt forløb 10 timer, trin for trin hjælper og støtter jeg dig med konkrete redskaber, forståelse og træning i din proces, så du kan opnå de resultater du ønsker. Du har fri mailsparring under hele dit forløb. Du skal afsætte 5 gange a 1 time og 30 min pr. gang.

800,- 1 time

7000,- forløb

Skype, facetime eller telefonsamtaler, her kan du vælge et forløb på 5 gange og opnå rabat på 500,-

700,- 1 time

3000,- 5 timer forløb

Afklarende parsamtale: 1 time og 30 min, hvor vi afdækker årsagen til jeres vigtigste problemstillinger, introduktion og forsmag på fremgangsmåde og teorien bag måden jeg hjælper jer på. Hvis I begge kan se jer selv i et forløb hos mig, aftaler vi slutteligt datoer for hvornår vi mødes.

1500,-

Mix – forløb til par 12 timer, 4 moduler som er bygget op omkring stress håndtering, kommunikation, dagligdag og struktur og kærligheds og sexliv. I vælger selv hvordan i ligger timerne. Jeg anbefaler at I de 2 første gange afsætter 3 timer. I kan benytte jer af individuelle samtaler og / eller skype samtaler.

9750,-

( pr. person 4875,- )

Eksklusivt retreat for par i Gråsten Fiskenæs resort, er for jer der bare vil trække stikket, er til wellness, ro og afslapning og samtidig ønsker en personlig guide til bedre kommunikation, åbne samtaler og træning i at blive mere opmærksomme og nærværende med hinanden.

14.500,-

( pr. person. 7250,- )

Musik terapi 10 sessioner a`40 min, er for børn og unge der har brug for hjælp til at sænke præstationspres og overbelastning for at komme i kontakt med og stole på kroppens vigtige signaler.

3500,-

Akut samtaler telefon, skype alle hverdage 1/2 time, er til dig der har brug for hjælp nu og her og som oplever panik angst og katestrofetanker. Du får konkrete redskaber som hjælper dig med at håndtere angst og pres.

400,-

Onlineforløb “stop angst og stress – undgå depression” er et 4 ugers onlineforløb for dig, der ønsker at arbejde med din personlige udvikling igennem et onlineforløb. Onlineforløbet indeholder 2 skype eller telefon møder med mig. Undervejd i dit forløb får du tilsendt konkrete øvelser og opgaver der er særligt tilpasset dine behov. Du har fri mailsparring med mig personligt under hele dit forløb. Onlineforløbet er anonymt og kun for dig.

1850,-

Du kan betale med mobile pay, kontant eller ved bankoverførsel.

Forløb af 2 rater.

Onlineforløb 4 rater

Afbudsbetingelser:

Ved udeblivelse eller når du melder afbud senere end dagen før din aftale, betaler du halv pris for din session.

Priser og åbningstider Par & psykoterapeut Laila Baltser Aabenraa og Haderslev

Åbningstider:

Aften og lørdags tider.

Mandag  9.00 – 19.00 (Haderslev Ny Alllegade 1 1.sal)

Tirsdag 8.00 – 19.00

Onsdag  8.00 – 14.00 ( Haderslev Ny Allegade 1 1.sal )

Torsdag  Lukket

Fredag 8.00 – 11.00 ( Aabenraa ) 13.00 – 16.00 (Haderslev)

Lørdag  8.00 – 13.00  (Aabenraa og Haderlsev, ulige uger)

Laila Baltser – Få livsglæden tilbage.