Fra afstand 

– til nærvær og intimitet med din partner

Online program for parforholdet

Bliv nærværende og stressfri inden jul –

Og forebyg konflikter med de 5 vigtigste kommunikationsredskaber 

Onlineprogrammet “fra afstand til nærvær med din partner” er blevet til efter mange års erfaringer i arbejdet med par i parterapien. Jeg har samlet de allervigtigtigste redskaber i et 5 dages program som altid indgår i mine forløb . Programmet er lettilgængeligt og dit til evig tid. 

Programmet er bygget op i en 5 trins model …

Indhold i 5 trins modellen tid til:

 • Forskellighed og indblik i hvem I i virkeligheden er
 • Opmærksomhed og nærværende kommunikation, den nærværende samtale
 • Kærlighedssprog og jeres primære behov – gaver
 • Ud af huset med stjernestunder og tid til bare jer med nærvær og intimitet
 • Samarbejde, øjenkontakt, positiv anerkendelse uden pres

Og disse grundprincipper hviler især på disse områder i dit liv:

 1. Forhistorie
 2. Omsorg
 3. Kærlighed
 4. Udvikling
 5. Samspil

Spot pris 280 kr. 👀 til og med 23. 12. 2022 kl. 10.00 (normalpris 1850 kr.)

Laila Baltser tilbyder:

 • Online – kurser med forskningbaseret teori

 • Mere end 15 års erfaringer inden for parterapi og familieterapi

 • Konkrete redskaber til håndtering af tanker, følelser og stress

 • Forskningsbaserede kommunikationsredskaber

 • Træning i nævær og intimitet

 • Introduktion til de 5 kærlighedssprog

Online program for parforholdet giver jer ny inspiration

Og I kan også få hjælp til processen 

Med mig som jeres sparringspartner får I igennem et større eller mindre forløb mulighed for at få min hjælp til redskaberne og værktøjerne. Jeg er jeres guide  igennem det der er vigtigt for jer.

Vi mødes enten på et weekendkursus eller af flere gange, alt efter hvad I har brug for. Uanset hvad I vælger skal det føles godt for jer.

I er velkommen til at reservere en GRATIS intro samtale i min kalender eller kontakte mig direkte på telefon 22 96 66 40

Om mig

Mit navn er Laila Baltser, og jeg er jeres sparringspartner og dertil parterapeut med høj faglighed og mange års erfaring. Jeg står klar til at støtte og vejlede jer gennem hele processen.

I mere end 15 år har jeg hjulpet par i hele Danmark, og sågar også i udlandet. Jeg har både personligt og fagligt stået i stormfulde udfordringer af alle mulige slags og ved om nogen, hvor svært det kan være, når livet slår knuder – men også hvor dejligt, kærligheden kan føles, når den spiller.

Siden jeg startede som selvstændig, har jeg undervist alle aldre på forskellige niveauer i, hvorfor vi som mennesker fungerer, som vi gør. Jeg har delt rundhåndet ud af alle de redskaber, jeg selv har lært, og som jeg ved virker på et liv, der fremmer det personlige lederskab på et højt fagligt niveau.

Min baggrund for at hjælpe

Jeg har arbejdet med især børn, unge, familier, par, kvinder og mænd som havde brug for støtte og hjælp til et liv i mental og følelsesmæssig trivsel siden 1994.

Derudover er jeg certificeret socialpædagog og psykoterapeut med speciale i stress, angst og parterapi. Jeg har gennem utallige kurser, videreuddannelse og personlig udvikling specialiseret mig i familiens og parforholdets trivsel og kommunikation.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne familie og spædbørn, psykiatrien, misbrug og afhængighed, undervisning af anden etnisk herkomst, børn og unge, autisme og ADHD, ledelse og supervison.

Siden 2015 har jeg haft par og familieterapien v. Laila Baltser i Haderslev (Sønderjylland) hvor jeg hjælper hele familien tilbage i trivsel.

Det er vigtigt for mig, at ny læring giver mening for jer

For at det nye skal give mening for jer, får I undervisning i små intervaller. P å den måde det er muligt for jer at følge med og forandre det, der er vigtigt. Jeg tilbyder grundforløb for at sikre, at I får den vigtigste basisviden og de værktøjer, I har brug for, sådan at I bedre kan føle jer rustet i jeres udviklingsproces.

Jeg tror på, at vi mennesker lærer bedst, når vi oplever tillid til processen. Ud over at bruge mig selv som redskab, bruger jeg teknikker fra metakognitiv terapi, imago parterapi, de 5 kærlighedssprog, musik og naturterapi, som tilsammen hjælper med at stabilisere nervesystemet og tilliden til det, der er lige nu.

Jeg er selv passioneret musik og natur elsker, og bruger hver dag både musikken og naturen til at støtte mig i at finde indre ro og balance. Dette fordi det er så tydeligt hvad disse grundelementer betyder for os mennesker, noget naturligt som vi fik foræret fra begyndelsen af vores liv.

MIT MOTTO: “Når først vi kender hinandens og vores eget primære kærlighedssprog og ved, hvor vi skal sætte ind, så vækkes kærligheden langsomt og sikkert til live, ikke ligesom før, men på et langt dybere plan.”

Hvis I vil, tager jeg jer med på denne fantastiske kærlighedssrejse, hvor I vil opleve nye vigtige sider af jer selv og hinanden.

kontakt Laila Baltser 

Certificeret par og familieterapeut med speciale i stress, angst og kommunikation

Bliv kontaktet inden for 24 timer