Psykologisk hjælp til børn og unge

Hjælp til håndtering af overtænkning, angst og stress

Psykologisk hjælp til børn og unge i alderen 12 og 18 år, fysisk fremmøde eller online.

Det er et pres at bekymrer sig for meget. For meget tænkning kan udløse angst, stress eller lavt selvværd. Mange  af de børn og unge der henvender sig til mig, føler sig ensomme med med deres tanker og følelser og ofte tror de at der er noget i vejen med dem. Med overtænkningen sker der nemt det, at kroppen kommer i alarmberedskab også selvom der i virkeligheden ikke er noget at frygte. At overtænke kan hæmme både livsglæden og det at turde være sig selv sammen med andre. Det værste er, at mange også sover dårligt om natten og ender i en usund spiral so kan være svær at bryde.     

Men det findes der råd for 💙

Et særligt tilrettelagt forløb er med til at styrke balancen mellem hoved og krop. Når der sættes ord på det der fylder sammen med konkrete redskaber til at håndtere tanker og følelser, så sænkes alarmberedskabet og det er nemmere at være sig selv. 

Laila Baltser er uddannet psykoterapeut og har mere end 20 års erfaringer i arbejdet med børn og unge. Du får hjælp til at håndtere de følelser og tanker der opstår i forbindelse med b.la uro, overtænkning, angst, OCD, adhd/add, autisme, overspisning, stress, mobning, ensomhed, særlig sensitivitet, misbrug, skilsmisse, vrede, sorg og eksamensangst.

Med et basisforløb som består af en konkret plan der er tilpasset dig, får du forskningsbaserede redskaber der er taget inden for b.la. metakognitiv terapi, psykoterapi og musikterapi.

Sådan foregår det 

Samtalerne foregår enten hos mig eller som online møder. Du får de vigtigste redskaber over mindst 3 sessioner. For at sikre at du får optimal effekt af teknikkerne, har du muliged for at benytte dig af min hjælp via sparring på sms eller via mail mellem sessionerne.

Basis forløbet koster 2800 kr.

Hvis du ønsker en snak med mig inden opstart, så er du velkommen til at kontakte mig på sms / telefon 22 96 66 40

Eller …

Reservere en GRATIS intro samtale i min kalender.

Vi arbejder udfra 5 vigtige trin:

 • din vejrtrækning, dit nervesystem og din søvn
 • din kost og din væskebalance
 • dine tanker, følelser og dit mindset
 • fysisk bevægelse og aktivitet
 • kærlige relationer og kærligheden til dig selv

Laila Baltser tilbyder:

✅ nænsom og professionel psykologisk hjælp til børn og unge

✅ proffesionel hjælp til følelsesmæssig og mental trivsel

✅ særligt individuelt tilrettelagt forløb online eller fysisk fremmøde

✅ undervisning i forskningsbaseret teori

✅ konkrete redskaber inden for angst, stress og depression

✅ weekend og aftentider

✅  kort ventetid / fri parkering

Priser: GRATIS afklarende samtale 30 min. 0 kr. (video eller telefonmøde) Basis forløb 2800 kr. 3 sessioner inkluderer sparring mellem sessionerne – Supplerende samtaler 750 kr. 1 time

For mange bekymringer laver ballade på selvværdskontoen

9 ud af de 10 børn og unge der søger hjælp hos mig bekymrer sig, spekulerer for meget eller overtænker. De føler sig ensomme med deres tanker og følelser. Konsekvensen af overtænkningen påvirker nemt koncentrationen, nattesøvnen og selvvværdet negativt. Det værste er at de føler sig forkerte med en følelse af ikke at kunne leve op til det de tror der forventes.

Der er egentlig ikke noget galt i at bekymrer sig, men når negative tanker fylder for meget, så er det vigtigt at have teknikker og redskaber der hjælper med at skifte fokus til det der virker frem for det der ikke virker.

Børn og Unge samtaler styrker følelsen af at høre til og være god nok

Når vi er i stand til at pause tankerne og fokusere på det der er vigtigt frem for det der virker dårligt, så kan vi bedre træffe sunde valg.

Børn og Unge samtaler, hjælper unge med at håndtere tanker og følelser, uden følelsen af at være forkert.

Ønsker du at vide mere om hvordan jeg hjælper ?

Kontakt mig på telefon: 22 96 66 40

eller …

kontakt Laila Baltser

Certificeret psykoterapeut og medlem af psykoterapeutforeningen med speciale i stress, angst og depression

Telefon 22 96 66 40

Tilbagemelding på forløb med ung kvinde 17 år

Godmorgen Laila, jeg vil gerne sige tusind tak for din hjælp til vores datter, vi kan se en stor forandring. Nu har vi fået en glad, selvsikker og skøn ung pige tilbage. Tak for alt og god weekend. KH …

Personlig udvikling handler om at skabe kontakt 

Med et særligt tilrettelagt forløb, får du hjælp til at …

 • styrke dit selvværd
 • stoppe negative tanker
 • regulerer dit mindset
 • stå ved dine værdier og beheov
 • følge din krops signaler og kommunikere dine behov

Vidste du –

 • det er nærmest umuligt at træffe gode sunde beslutninger, når først du er havnet i et spind af fremtidsbekymringer og overtænkning
 • det er muligt at få redskaber, der genskaber dit overblik, så du bliver i stand til at træffe gode sunde beslutninger og være mere i nuèt
 • når først du har knækket koden i, hvordan du forandrer det der ikke længere viker, så kan du meget bedre tage udgangspunkt i DINE behov
 • når føst du kender dine behov og tør stå ved dig, så er det nemmere at hjælpe og være der for andre
 • der er rigtig mange der oplever samme symptomer som dig, uanset alder, køn, social status og hudfarve

Et personligt udviklingsprogram med forskningsbaserede redskaber, hjælper dig trin for trin 

Programmet er med til at styrke …

 • Dit personlige udvikling og kærligheden til dig selv
 • Din mentale og følelsesmæssige trivsel
 • Din tillid til dig dig selv og det du mærker
 • Din selvtillid og dit selvværd
 • Samspillet med dine kærlighedsrelationer

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at sende mig en besked via min kontaktformular, reservere en tid til en snak direkte i min kalender, eller kontakte mig på telefon: 22 96 66 40

Sig farvel til overtænkning uro og stress og bliv en bedre udgave af den du ønsker at være

Søger du hjælp hos en psykoterapeut med mange års erfaringer inden for stress, angst og depression ?

Så skal du vide at …

Hos psykoterapeut Laila Baltser er det dig der er i centrum, – behandlingen tager derfor altid udgangspunkt i dit liv og dine behov. Igennem et forløb vil du blive guidet og vejledt i at finde balance i forhold til din søvn, din kost, bevægelse, din vejrtrækning og kontakten til dig selv og dine relationer. Du vil ligeledes blive undervist og inspireret af den nyeste viden inden for stress og angst

Det særlige ved et forløb hos Laila Baltser er, at du allerede ved din første samtale har en plan med indhold, pris og varighed. Et forløb indeholder de samtaler du har brug for, mindst 5 sessioner samt mailsparring

Hjælpen er kvalitetssikret og særligt tilrettelagt dine behov

✔ Sådan arbejder jeg, jeg arbejder udfra en metakognitiv og psykodynamisk vinkel. Terapien tager udgangspunkt i dit aktuelle problem og livssituation. Jeg hjælper dig med at se på succesoplevelser og mulighederne for at afhjælpe DINE udfordringer. Terapien er helt individuel og der fokuseres på at give DIG netop den kvalitetsviden og de redskaber du har brug for.

✔ En konsultation varer 1 time. Vi har god tid til tale om dig og din baggrund og vi sammensætter indholdet af dit forløb, så det passer netop til dig og dine behov. Den første samtale bruges til at gå dybere ind i hvilke specifikke problemstillinger der er tale om og hvad der er vigtigt at arbejde med.

Du får sammenhæng i dit forløb

✔ Et sammenhængende forløb, at ændre sine tankemønstre er svært for de fleste, og det er uanset om man er ung, ældre, mand eller kvinde. Et sammenhængende forløb er med til at støtte dig i at fastholde din proces når det bliver svært. Du har også muligheden for sparring under hele dit forløb, dette sikre dig at du ikke står alene med øvelser og træning men kan gribe fat på mig når der opstår et behov, på den måde behøver du ikke vente til din næste aftale.

✔ Vælg mellem konsultation i min praksis eller onlineterapi, du vælger om du ønsker dine konsultationer skal foregå hos mig eller om vi mødes online. Video eller telefon konsultationer giver dig mulighed for at tale med mig uden at møde op i min praksis. Du kan frit vælge om alle dine konsultationer skal være video eller telefon møder, om det f.eks skal være hver anden konsultation, det er helt op til dig.

Forventninger 

✔ Forventninger til dig, du skal vide, at det tager tid at ændre vaner, derfor er det godt at du er indstillet på at gøre en indsats og have tålmodighed med dig selv og procesen. Når først du er i gang, så gør jeg mit allerbedste for at vedligeholde din motivation, bakke dig op og svare på alle dine spørgsmål. Det er en god ide at booke opfølgende samtaler med længere intervaller efter dit forløb, dette er med til at sikre, at du holder fast i dine nye gode vaner.

Psykolog eller psykoterapeut

Der er ikke tilskud hos en psykoterapeut, tilgengæld får du et kort koncenteret forløb og de redskaber du har brug for. Egentlig er der ikke den store forskel på psykoterapeuter og psykologer, begge faggrupper tilbyder samtale terapi. Hos nogle psykologer kan du bruge en lægehenvisning og få tilskud, du er nødt til at undersøge dette. Hos en psykoterapeut kan du være sikker på at vedkommende har erfaringer i relationsarbejdet og har arbejdet med egne sår og personlige udfordringer. Hos en psykoterapeut får du konkrete redskaber, som hjælper dig med at forandre det der ikke længere virker for dig.  

Du er velkommen til at kontakte mig, du hører fra mig inden for 24 timer

Sig farvel til overtænkning uro og stress fordi du fortjener et godt liv

Uanset hvad din udfordring er, er der hjælp at hente hos en dygtig psykoterapeut 

Det der hjælper dig er:

 1. At få sat navn på – og ramme omkring det der er svært
 2. At få øje på, at det svære handler om dele af dit liv – ikke hele dit liv

Med dette personlige forløb får du:

 • forskningsbaserede redskaber til din trivsel
 • konkrete redskaber til håndtering af angst og stress
 • konkrete redskaber til håndtering af dine tanker
 • træningsøvelser til håndtering af dine følelser
 • træning i at sige ja og nej med god samvitighed

Måske genkender du dig selv i nogle af de følgende sætninger:

 • Jeg føler mig ikke god nok – det er vigtigt at andre kan li mig.
 • Mine tanker kører i ring og jeg kan ikke fokusere på det vigtigste.
 • Jeg tager mere hensyn til andre end mig selv.
 • Jeg har svært ved at sige fra – jeg frygter at andre bliver sure.
 • Jeg har svært ved at kommunikere med dem jeg holder af – jeg føler mig ikke forstået af dem.
 • Jeg bliver ved med at gøre ting, jeg ikke burde – og det påvirker mine relationer negativt.
 • Jeg føler mig forkert hvis jeg er usikker, vred eller ked af det.
 • Jeg er kun noget værd, hvis jeg er dygtig og bidrager.
 • Jeg er utryg ved konflikter, og gør alt for at undgå dem.

SE HVAD ANDRE SIGER OM DERES FORLØB HER

Sig farvel til tankemylder uro og stress, fordi det gør dig mere glad 

Metoden bygger på en psykodynamisk, metakognitiv tilgang

Sammenhæng og helhed mellem:

 • dine tanker og følelser
 • bevægelighed, fysik og dit nye mindset
 • din følelsesmæssige krop og din kostbare søvn
 • pauser i dit tankesystem og dit nye mindset
 • dine grænser, ærlige inspirerende relationer og kærligheden til dig selv

Mange mennesker oplever uro, tankemylder og stress og har svært ved at koble fra mentalt. For mange har det store konsekvenser.

Der er heldigvis noget du kan at gøre …

Hjernen har brug for reelle pauser så kroppen kan følge med. Sådan fungerer vi mennesker nu bare bedst, – vi er nødt til at hvile indimellem, sikre os tankepauser for at kunne navigere i JA og NEJ – og for at kunne være autentisk tilstede. 

Det handler om at du har det godt med dig selv

Med dette forskningsbaserede terapi forløb, er alle sejl sat ind på hvad det vil sige, at tage personligt lederskab – der sættes fokus på dig og din trivsel på alle planer, – uanset om du er kvinde eller mand så kan du være med. Modulerne er sammensat ud fra en 5 trinsmodel, der er med til at give dig al den styrke du skal bruge for at leve nærværende og kærligt med dig selv og andre.

Min baggrund for at hjælpe

Jeg hedder Laila Baltser. Jeg har arbejdet med især børn, unge, familier, par, kvinder og mænd som havde brug for støtte og hjælp til et liv i mental og følelsesmæssig trivsel siden 1994.

Jeg har brugt musik som pædagogisk redskab i over 20 år og har bekæftigte mig med musikken siden jeg var 6 år gammel.

Derudover er jeg certificeret socialpædagog og psykoterapeut med speciale i stress, angst og parterapi. Jeg har gennem utallige kurser, videreuddannelse og personlig udvikling specialiseret mig i familiens og parforholdets trivsel og kommunikation.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne familie og spædbørn, psykiatrien, misbrug og afhængighed, undervisning af anden etnisk herkomst, børn og unge, autisme og ADHD, ledelse og supervison.

Siden 2015 har jeg haft par og familieterapien v. Laila Baltser i Haderslev (Sønderjylland) hvor jeg hjælper hele familien tilbage i trivsel.

For yderligere info kontakt Laila Baltser på:

Telefon: 22 96 66 40

Her kan du læse mere om hvorfor børn og unge skal bekymre sig mindre

Virker metakognitiv terapi og hvorfor det ? se mere om det HER 

Psykoterapi hjælper det ? se mere HER

Musikterapi hvad er det ? se mere HER

kontakt Laila Baltser 

Parterapeut, facilitator & stressbehandler med speciale i kommunikation

Telefon: 22 96 66 40

Bliv kontaktet inden 24 timer

Terapi og parterapi i Haderslev, Sønderjylland og online v. parterapeut Laila Baltser

Ring direkte til Laila Baltser

Parterapeut, facilitator & stressbehandler i Haderslev eller online

Telefon

22 96 66 40 

eller hør om jeres muligheder book en GRATIS intro samtale direkte i min kalender 👇