Sommeren er her nu, hvor er det bare dejligt.

Vi trænger som aldrig før til nærhed, varme og kærlighed.

Ja det tillader jeg mig at sige, sådan på alles vegne på en søndag hvor solen skinner fra en klar himmel. Vi er jo alle i samme båd, når vi taler om kærlighed.

Kærlighed er her for at blive, uanset hvor besværlig, sørgerlig og langt væk den er, det har livet lært mig og  jeg har lyst til at dele kærligheden og livsglæden med dig og spørge dig om, hvor god du er til at modtage og give kærlighed til dig selv og hvor højt du tør flyve med den?

Sådan lukker du kærligheden ind

Søndagens overvejelser:

  • Får du det du har brug for og dybest set længes efter?
  • Undgår du at mærke grundigt efter og sige hvad du savner?
  • Er der noget særlig der spærre for, at du åbner op eller ved du det ikke?
  • Hvor meget tror du du laver du om på dig selv, for at tilfredsstille andre og hvordan påvirker det dig?
  • Hvornår har du tænkt at gøre noget andet end det du plejer, fordi du har fået nok nu, eller er du mon allerede i gang?

Når vi er utilfredse med os selv, så er vi på vej væk fra kærligheden og mister fokus i at tænke i højere luftlag. Mulighederne forsvinder og vi gør typisk det vi plejer. Det at mærke utilfreds, det oplever vi selvfølgelig alle og det er helt normalt. Men når vi kæmper imod det vi mærker og ikke tager os af det, bare lader som om at vi er noget andet, så går det ofte galt.

Vi føler os presset, måske får vi  stress, angst eller depression.

Det kan faktisk gå rigtig galt på den måde, at når vi stritter imod og løber væk fra os selv, så lander vi inde i den onde spiral, der hvor de negative tanker flyver og frygten for hvad andre tænker og mener lægger sig i forgrunden, vi ligger slet ikke mærke til, hvad det gode liv har at byde på, der inde bag utilfredheden.

Konsekvensen er, at vi kommer til at sidde fast, bevægelsesfriheden indskrænkes og vi fokusere ikke længere på det der virker.

Det er vigtigt du ved, at ingen gør det her ikke med vilje og bevidst, for at være onde mod sig selv.

Vi trænger “bare” til nogle nye spor i hjernen, når vi ikke længere trives. Det sker selvfølgelig ikke af sig selv, men ved at opdage, at der er noget der ikke virker, for dernæst, at finde tillid til at det er muligt at gå efter den forandring der skal til, for at ændre retning til det der virker.

Sådan lukker du kærligheden ind

Lyder det forvirrende ? måske tænker du lige nu “ja for pokker da Laila, jeg er kun halvt med” ?

Fint hvis du er forvirret på et højere plan så har jeg måske skubbet noget frem i dig.

Det er faktisk ret logisk, når først vi finder ud af hvordan tanker og krop kan samarbejde, men det kræver opmærksomhed, indsigt og træning. Lige som alt muligt andet ny lærling.

Husk du startede jo ikke i skole og kunne alt i forvejen. Det kan ingen. For at lære nyt, skal vi indrømme, at der er noget vi ikke kan og at vi ønsker at lære.

Og vi skal slippe frygten.

Du kender sikkert det her med at bokse og kæmpe alene med at ændre på noget der ikke virker for dig, for at opdage at du kæmper i blinde.

Her kommer svaret på hvorfor du ender der:

Du kæmper alene og har brug for en relation, selvom din hjerne tror du skal selv.

Og det er altså ikke sådan, at det er alle relationer der er lige gode til at hjælpe dig med at sikre dig nye spor i hjernen.

Faktsik skal der noget helt bestemt input til for, at du integrerer det nye du gerne vil have til at ske.

Nemlig:

  • En skarp relation der lytter og vil dig 100 %
  • En gensidig nær relation, der hjælper dig med at slippe frygten
  • En kontakt der støtter i vedholdelse, tålmodighed og indre kontakt
  • En kontakt der hepper på dine succesoplevelser igen og igen
  • Accept og anerkendelse af det der sker i processen

Jeg håber du fik lidt inspiration til overvejelse i hvor du har dig selv og hvad du ønsker at gøre, for at få nok kærlighed og livsglæde ind i dit liv

Hvis programmet “Boost til dit selvværd – luk livsglæden ind” er noget for dig, så er du velkommen til at kontakte mig via min kontakt formular som du finder HER  

Jeg ønsker dig en fantastisk sommer, hvor du går efter alt det du elsker i de høje luftlag 💌

Kærlig hilsen Laila.