Sig farvel til tankemylder uro og stress

Få konkrete redskaber til dit personlige lederskab 

og slip unødvendig dårlig samvittighed, skyld og skam 💌 

Laila Baltser har igennem 16 år, hjulpet både både kvinder og mænd fra b.la. Sønderborg, Nordborg, Aabenraa, Tønder, Flensborg, Haderslev, Ribe, Århus og København, Sjælland til et liv i trivsel, med forskningsbaserede redskaber.

Laila Baltser tilbyder

Behandling af stress, angst og depression ✔ kort ventetid  ✔ undervisning i forskningsbaseret teorier ✔ støtte og vejleding under HELE processen ✔ metakognitiv terapi og konkrete afprøvede redskaber ✔ samtaler som forløb online eller som fysisk fremmøde

Priser: Intro samtale 0 kr. (video eller telefonmøde) – første afklarende samtale 550 kr. 1 time og 30 min. – basis forløb 4750 kr. 5 sessioner (kan betales over 2 rater) – opfølgende samtaler 950 kr. pr. time, 475 kr. pr. 1/2 time (video eller telefonmøde)

Få hjælp af en af danmarks dygtigste behandlere inden for stress, angst, depression og personlig udvikling

Hvis du tænker jeg er den rette til at hjælpe dig, så er du velkommen til at benytte dig af en GRATIS uforpligtende intro samtale.

Samtalen foregår som video eller som telefon møde. Her har vi en snak om, hvorfor du ikke trives, hvordan du får det godt og om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Du er velkommen til at reservere din afklarende intro samtale i min kalender, – find tid når det passer DIG 👇

9 ud af 10 kvinder og mænd der opsøger min hjælp, kæmper med en følelse af manglende overskud, dårlig samvittighed og en tendens til at tænke for meget.

Konsekvenserne er ofte forstyrret nattesøvn, lavt selvværd, manglende livsglæde og negative tankemønstre. Det værste er, at de faktisk godt kan mærke der er noget der kunne være anderledes, men de ved ikke hvad de skal gøre for at ændre det.

Du kan med konkrete redskaber, på en effektiv og nænsom måde, med min hjælp få hjælp til at ændre retning.

Med et særligt tilrettelagt psykologisk terapiforløb, får du hjælp til at

 • håndtere tanker og følelser, så du kan tænke klart og genskabe dit overblik
 • pause unødvendige bekymringstanker og grublerier, så du kan træffe gode, sunde beslutninger
 • øge bevidstheden om dine triggertanker og hvad du stiller op med tankerne
 • forstå dine behov og leve efter dem, uden unødvendig dårlig samvittighed, skyld og skam
Parterapi
Familieterapi
Tema aftener i Gråsten

kontakt Laila Baltser

Certifiseret Anerkendt Par og Psykoterapeut, Stressbehandler og FamilieCaoch

Telefon 22 96 66 40

=

Vidste du at –

 • det er nærmest umuligt at træffe gode sunde beslutninger, når først du er havnet i et spind af fremtidsbekymringer og overtænkning
 • det er muligt at få redskaber, der genskaber dit overblik, så du bliver i stand til at træffe gode sunde beslutninger og være mere i nuèt
 • når først du har knækket koden i, hvordan du forandrer det der ikke længere viker, så kan du meget bedre tage udgangspunkt i DINE behov
 • der er rigtig mange der oplever samme symptomer som dig, uanset alder, køn, social status og hudfarve

Et forløb med forskningsbaserede redskaber, hjælper dig trin for trin. 

Forløbet er for dig der

 • søger hjælp til din mentale og følelsesmæssige trivsel
 • har en diagnose, er i misbrug eller anden form for afhængighed
 • er i krise, – føler dig magtesløs, vred eller tynget af sorg
 • har svært ved at lykkes med dine livsmål eller holde fast i dine beslutninger
 • har brug for sparring og konkrete redskaber til dine næste skridt i livet
 • mangler klarsyn, inspiration og nye vinkler til din personlige udvikling
 • plages af dårlig samvittighed, skyld og skam og lavt selvværd
 • har det godt med en plan, hvor indhold, tidsperspektiv og pris er rammesat

Forløbet styrker

 • DIT personlige lederskab og bevidstheden og hvad DU vil
 • DIN mentale og følelsesmæssige trivsel
 • DIN tillid til dig dig selv og det du mærker
 • DIN egenindsigt
 • samspillet med dine relationer

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at sende mig en besked via min kontaktformular, reservere en tid direkte i min kalender, eller kontakte mig direkte på telefon: 22 96 66 40

Sig farvel til tankemylder uro og stress og bliv klogere på dig selv

Søger du hjælp af en psykoterapeut med mange års erfaringer inden for stress, angst og depression ?

Hos psykoterapeut Laila Baltser er det dig der er i centrum, – behandlingen tager derfor altid udgangspunkt i dit liv og dine behov. Igennem et forløb vil du blive guidet og vejledt i at finde balance i forhold til din søvn, din kost, bevægelse, din vejrtrækning og kontakten til dig selv og dine relationer. Du vil ligeledes blive undervist og inspireret af den nyeste viden inden for stress, angst og depression.

Det særlige ved et forløb hos Laila Baltser er, at du allerede ved din første samtale har en plan med indhold, pris og varighed. Et forløb indeholder de samtaler du har brug for, mindst 5 sessioner samt muligheden for mailsparring når du har behov.

✔ Sådan arbejder jeg, jeg arbejder udfra en metakognitiv og psykodynamisk vinkel. Terapien tager udgangspunkt i dit aktuelle problem og livssituation. Jeg hjælper dig med at se på succesoplevelser og mulighederne for at afhjælpe dine udfordringer. Terapien er helt individuel og der fokuseres på at give dig netop den viden og de redskaber du har brug for.

✔ Første konsultation, din første konsultation varer omkring 1 time og 30 min. Vi har god tid til tale om dig og din baggrund og vi sammensætter indholdet af dit forløb, så det passer netop til dig og dine behov. Den første samtale bruges til at få afklaret, hvilke specifikke problemstillinger der er tale om og hvad der er vigtigt at arbejde med.

✔ Et sammenhængende forløb, at ændre sine tankemønstre er svært for de fleste, og det er uanset om man er ung, ældre, mand eller kvinde. Et sammenhængende forløb er med til at støtte dig i at fastholde din proces når det bliver svært. Du har også muligheden for sparring under hele dit forløb, dette sikre dig at du ikke står alene med øvelser og træning men kan gribe fat på mig når der opstår et behov, på den måde behøver du ikke vente til din næste aftale.

✔ Vælg mellem konsultation i min praksis eller onlineterapi, du vælger om du ønsker dine konsultationer skal foregå hos mig eller om vi mødes online, Video eller telefon konsultationer giver dig mulighed for at tale med mig uden at møde op i min praksis. Du kan frit vælge om alle dine konsultationer skal være video eller telefon møder, om det f.eks skal være hver anden konsultation, det er helt op til dig.

✔ Forventninger til dig, du skal vide, at det tager tid at ændre vaner, derfor er det godt at du er indstillet på at gøre en indsats og have tålmodighed med dig selv og procesen. Når først du er i gang, så gør jeg mit allerbedste for at vedligeholde din motivation, bakke dig op og svare på alle dine spørgsmål. Det er en god ide at booke opfølgende samtaler efter dit forløb, dette er med til at sikre, at du holder fast i dine nye gode vaner.

Forkellen på en psykolog og en psykoterapeut egentlig er der ikke den store forskel på psykoterapeuter og psykologer, begge faggrupper tilbyder samtale terapi. Hos nogle psykologer kan du bruge en lægehenvisning og få tilskud, det kan du ikke hos en psykoterapeut. Hos en psykoterapeut kan du være sikker på at vedkommende har erfaringer i relationsarbejdet og har arbejdet med egne sår og personlige udfordringer. Hos en psykoterapeut får du konkete redskaber som hjælper dig med at forandre det der ikke længere virker for dig.  

Du er velkommen til at sende mig en besked, så vil du blive kontaktet inden for 24 timer

Sig farvel til tankemylder uro og stress fordi du fortjener et godt liv

Uanset hvad din udfordring er, er der hjælp at hente hos en dygtig psykoterapeut …

Det der hjælper dig er:

 1. At få sat navn på – og ramme omkring det der er svært
 2. At få øje på, at det svære handler om dele af dit liv – ikke hele dit liv

Med dette grundforløb, får du:

 • Sprit nye forskningsbaserede redskaber som hjælper dig til trivsel
 • konkrete redskaber til håndtering af angst, stress og depression
 • Vigtig inspiration og viden til mental og følelsesmæssig pleje
 • Ide boxes til et mentalt og følelsesmæssigt sundt liv
 • Sammenhæng mellem fortid, nutid og fremtid

Måske genkender du dig selv i nogle af de følgende sætninger:

 • Jeg føler mig ikke god nok – det er vigtigt at andre kan li mig.
 • Jeg tager mere hensyn til andre end mig selv.
 • Jeg har svært ved at sige fra – jeg frygter at andre bliver sure.
 • Jeg har svært ved at kommunikere med dem jeg holder af – jeg føler mig ikke forstået af dem.
 • Jeg bliver ved med at gøre ting, jeg ikke burde – og det påvirker mine relationer negativt.
 • Jeg føler mig forkert hvis jeg er usikker, vred eller ked af det.
 • Jeg er kun noget værd, hvis jeg er dygtig og bidrager.
 • Jeg er utryg ved konflikter, og gør alt for at undgå dem.

Mathilde 43 år fik den hjælp hun søgte og sagde efter sit forløb:

Det er det bedste forløb, hjælp til selvhjælp jeg nogensinde har været på og min unikke historie er helt essentiel. Jeg har tidligere skrevet det meste af det ned, men her kom alt med – også det jeg ikke er stolt af, men som er en del af min historie. Jeg oplevede at du havde den i baghovedet under hele forløbet, selvom vi ikke snakkede specielt meget om den. Mit specialdesignede mantra er stadig en god følgesvend. Jeg laver ikke så meget om på den mere.

Jeg kunne godt lide, at forløbet var kort og koncentreret og at det – selvom om der var en ramme – blev rettet til ud fra mine behov. Det gjorde samtalerne deres til, og jeg var glad for den opsamling jeg fik på mail efter hver samtale. Og også, at der var mulighed for at kommunikere undervejs – ja, der blev opfordret til det.

Jeg kan godt lide, når der bliver henvist til andet materiale – bøger, øvelser osv. Afspændingsøvlsen hvor man skiftevis spænder og afspænder er god for mig. Lotus Turrells bog er helt fantastisk – biografi og selvhjælpsbog i et. Hvis jeg ikke på forhånd havde kendt til de 5 kærlighedssprog, ville det også have været meget relevant og altid godt at repetere.

Se hvad andre sagde om deres forløb HER

Sig farvel til tankemylder uro og stress fordi det gør dig mere glad 

Metoden bygger på en psykodynamisk, metakognitiv tilgang

Sammenhængen mellem:

 • din unikke historie, dit åndedræt og næring
 • bevægelighed, fysik og dit nye mindset
 • din følelsesmæssige krop og din kostbare søvn
 • pauser i dit tankesystem og dit nye mindset
 • dine grænser, ærlige inspirerende relationer og kærligheden til dig selv

Mange mennesker oplever uro, tankemylder og stress og har svært ved at koble fra mentalt. For mange har det konsekvenser som mistrivsel og ensomhed.

Det er der heldigvis noget at gøre ved.

Hjernen har brug for reelle pauser så kroppen kan følge med. Sådan fungerer vi mennesker nu bare bedst, – vi er nødt til at hvile indimellem, sikre os tankepauser for at kunne navigere i JA og NEJ – og for at kunne være autentisk tilstede. 

Det handler om at følge DIT eget personlige lederskab

Med dette forskningsbaserede terapi forløb, er alle sejl sat ind på hvad det vil sige, at tage personligt lederskab – der sættes fokus på dig og din trivsel på alle planer, – uanset om du er kvinde eller mand så kan du være med. Modulerne er sammensat ud fra en 5 trinsmodel, der er med til at give dig al den styrke du skal bruge for at leve nærværende og kærligt med dig selv og andre.

Virker metakognitiv terapi og hvorfor det ? se mere om det HER 

Psykoterapi hjælper det ? se mere HER

Kærlig hilsen Laila.

kontakt Laila Baltser 

Bliv kontaktet inden 24 timer

=

Kontakt Laila Baltser

Certificeret Anerkendt Par og Familieterapeut. Speciale i Stess og Angst