Stop bekymringstanker – lær at fokusere.

Med den sidste nye viden inden for meta kognitiv terapi, musikterapien og psykodynamiske processer, får du hjælp til at pause de bekymringstanker der spærre for, om du må ha et godt liv.

Se mere om hvad er psykoterapi og metakognitiv terapi og virker det HER 

Psykiatrifonden skriver på deres hjemmeside: 

Jeg hedder Laila Baltser. Jeg hjælper børn og unge, mænd og kvinder i hvordan de genvinder styrken og tilliden til egne værdier og ressourcer for at blive tilfredse med sig selv og egen indsats.

Jeg er stifter af guiden “stop bekymringstanker – lær at fokusere”

Her henter du guiden som hjælper dig til bedre livskvalitet. Guiden er lavet til dig der ønsker hjælp og inspiration til, hvordan du får mere ro på tankerne og kontakt til kroppens naturlige navigations system.

Du skriver dig samtidig op til mit nyhedsbrev, som giver dig masser inspiration og vigtig viden, til, hvordan du styrker kærligheden til dig selv og dem du elsker.

Du kan til en hver tid, framelde dig nyhedsbrevet og jeg lover dig ikke at spamme dig.

Du tilmelder dig og henter guiden 👇

Stop bekymringstanker – lær at fokusere.

Handler om at turde slippe frygten og gå efter det du mærker, bruge din medfødte intuition og fine fornemmelse for, hvad der virker for dig.

Når vi lytter for meget efter andres råd, mister vi nemt kontakten til vores egen dømmekraft og vores styringssystem. Det er selvfølgelig ikke så godt, men vi kan med få enkle teknikker, lære at finde tilbage.

Når vi lærer at stoppe ovetænkning og unødvendige bekymringstanker, lære vi samtidig at mærke behovenes sprog, det er livsnødvendigt for at opnå følelsen af ægte kærlighed til os selv og andre.

Og alle fortjener kærlighed.

Længes du efter:

  • Overlik og retning
  • Ro og bedre selvværd
  • Kærlighed og tillid
  • En livstil der giver mening for dig

Er du i tvivl om, hvordan du får det liv du længes efter og har du brug for en sparringspartner der giver dig det skub der skal til, for at du flytter dig i den rigtige retning ?

Så er du velkommen til at tage kontakt.

Du kontakter  👉  Laila Baltser  HER

Laila Baltser – Lev livet – Tænk fokuseret.