Samarbejde der bygger på

– tillidsfuld kommunikation

Supervision til omsorgspersonale i Sønderjylland

Det kan føles hårdt, slidsomt og ofte ganske ensomt at kæmpe med mistrivsel på arbejdspladsen. For mange bekymringstanker og spekulationer både på det personlige og faglige plan, kan nemt resultere i stress, angst, depression eller ensomhed.

Det tærer på livskvaliteten at tillægge tankerne for meget betydning. Selvfølgelig er der ingen der spænder ben for sig selv med vilje, men du ledes ubevidst væk fra kroppens signaler til dine reelle behov og dermed dine vigtigste livsbeslutninger, når tankerne får lov til at styre dig. 

Med psykoterapeut Laila Blatser som facilitator skabes der et rum, hvor det der fylder får plads og hvor redskaber til at håndtere pres og samarbejde er på dagsordenen.

Med kommunikationsteknikker, meta kognitiv terapi og musikterpai  inspireres der til  mere overskud og livsglæde. Du finder mig i Haderslev 25 km fra på Aabenraa og 37 km fra Kolding.   

Du står ikke alene med det der er svært

Der tilbydes:

 1. individuel supervision
 2. gruppe supervision

Kontakt mig for en uforpligtende snak om jeres behov  

Laila Baltser tilbyder:

✅ nænsom og professionel tilgang

✅ proffesionel hjælp til følelsesmæssig og mental trivsel

✅ musik terapi / metakognitiv terapi

✅ undervisning i forskningsbaseret teori

✅ personlig udvikling med supervisionsmetoden afgiftning

✅ sagssupervision

✅ konkrete redskaber inden for stress, angst og depression

✅ hjælp til DIN personlige udvikling og DIT personlige lederskab

Priser: intro samtale 0 kr. (video eller telefonmøde) 1250 kr. pr. time

Få hjælp af en af danmarks dygtigste terapeuter inden for stress, angst og personligt lederskab

Intro – samtalen foregår som video eller telefon møde. Her har vi en snak om jeres udfordringer, hvad I forventer og om jeg er den rette til at hjælpe.

Supervision til omsorgspersonale i Sønderjylland handler om at skabe tillidsfuld kontakt 

Med et rum til personlig udvikling får du hjælp til

 • dit selvværd
 • at stoppe negative tanker
 • at regulere dit mindset
 • at stå ved dine værdier og behov og acceptere andres
 • at kommunikere åbent og kærligt

Vidste du –

 • det er nærmest umuligt at træffe gode sunde beslutninger, når først du er havnet i et spind af fremtidsbekymringer og overtænkning
 • det er muligt at få redskaber, der genskaber dit overblik, så du bliver i stand til at træffe gode sunde beslutninger og være mere i nuèt
 • når først du har knækket koden i, hvordan du forandrer det der ikke længere viker, så kan du meget bedre tage udgangspunkt i DINE behov
 • når føst du kender dine behov og tør stå ved dig, så er det nemmere at hjælpe og være der for andre
 • der er rigtig mange der oplever samme symptomer som dig, uanset alder, køn, social status og hudfarve

Personlig udvikling styrker både dig og kærligheden til dine tætte relationer  

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at sende mig en besked via min kontaktformular, reservere en tid til en snak direkte i min kalender, eller kontakte mig på telefon: 22 96 66 40

Lær at kommunikere åbent og kærligt

Søger du hjælp hos en psykoterapeut med mange års erfaringer inden for stress, angst og depression ?

Så skal du vide at …

Hos psykoterapeut Laila Baltser er det dig eller gruppen der i centrum, – supervisionen tager derfor altid udgangspunkt i dit liv og dine behov. Igennem supervisionen vil du blive guidet og vejledt i at kommunikere kærligt og åbent. Du vil ligeledes blive undervist og inspireret af den nyeste viden inden for stress angst og depression.

Hjælpen er kvalitetssikret og særligt tilrettelagt dine behov

✔ Sådan arbejder jeg, jeg arbejder udfra en metakognitiv og psykodynamisk vinkel. Terapien tager udgangspunkt i dit aktuelle problem og livssituation. Jeg hjælper dig med at se på succesoplevelser og mulighederne for at afhjælpe DINE udfordringer. Terapien er helt individuel og der fokuseres på at give DIG netop den kvalitetsviden og de redskaber du har brug for.

✔ En konsultation varer omkring 1 time. Vi har god tid til tale om dig og din baggrund og vi sammensætter indholdet af dit forløb, så det passer netop til dig og dine behov. Den første samtale bruges til at gå dybere ind i hvilke specifikke problemstillinger der er tale om og hvad der er vigtigt at arbejde med.

✔Gruppesupervison varer 3 timer med en gruppe på max 10 personer. For at vi kan nå at komme i dybden med vigtige emner har vi med 3 timer god tid.  

✔ Vælg mellem konsultation i min praksis eller hos jer du vælger om du ønsker dine konsultationer skal foregå hos mig eller om vi mødes hos jer.

Forventninger 

✔ Forventninger til dig, du skal vide, at det tager tid at ændre vaner, derfor er det godt at du er indstillet på at gøre en indsats og have tålmodighed med dig selv og procesen. Når først du er i gang, så gør jeg mit allerbedste for at vedligeholde din motivation, bakke dig op og svare på alle dine spørgsmål. Det er en god ide at booke opfølgende samtaler med længere intervaller efter dit forløb, dette er med til at sikre, at du holder fast i dine nye gode vaner.

Psykolog eller psykoterapeut

Forkellen på en psykolog og en psykoterapeut, egentlig er der ikke den store forskel på psykoterapeuter og psykologer, begge faggrupper tilbyder samtale terapi. Hos nogle psykologer kan du bruge en lægehenvisning og få tilskud, det kan du ikke hos en psykoterapeut. Hos en psykoterapeut kan du være sikker på at vedkommende har erfaringer i relationsarbejde og har arbejdet med egne sår og personlige udfordringer. Hos en psykoterapeut får du konkrete redskaber, som hjælper dig med at forandre det der ikke længere virker for dig.  

Du er velkommen til at sende mig en besked, du vil blive kontaktet inden for 24 timer

Min baggrund for at hjælpe

Jeg hedder Laila Baltser. Jeg har arbejdet med især børn, unge, familier, par, kvinder og mænd som havde brug for støtte og hjælp til et liv i mental og følelsesmæssig trivsel siden 1994.

Derudover er jeg certificeret socialpædagog og psykoterapeut med speciale i stress, angst og depression. Jeg har gennem utallige kurser, videreuddannelse og personlig udvikling specialiseret mig i familiens, personalets og parforholdets trivsel og kommunikation.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne familie og spædbørn, psykiatrien, misbrug og afhængighed, undervisning af anden etnisk herkomst, børn og unge, autisme og ADHD, ledelse og supervison.

Siden 2015 har jeg haft parterapien v. Laila Baltser i Haderslev (Sønderjylland) hvor jeg hjælper med kærlig indlevende kommunikation.

Virker metakognitiv terapi og hvorfor det ? se mere om det HER 

Psykoterapi hjælper det ? se mere HER

kontakt Laila Baltser 

Parterapeut & Psykoterapeut MPF

Facilitator med speciale i kommunikation

Telefon: 22 96 66 40