Samtale terapi for børn og unge

 

Hjælp til børn og unge

Mange børn og unge bekymrer sig unødvendigt. Konsekvenserne af for mange bekymringstanker kan nemt udløse angst og lavt selvværd. Og når udadreagerende adfærd eller tilbagetrækning erstattes med at turde være sig selv, så trives dit barn ikke. 

Men det findes der råd for 🤩

Børn og unge samtaler og mentorforløb, er med til at give dit barn selvforståelse og styrke. 

Hos par og familieterapeut Laila Baltser, får dit barn hjælp til at håndtere svære følelser og tanker i forbindelse med b.la. …

angst, OCD, adhd/add, spiseforstyrrelse, stress, mobning, ensomhed, særlig sensitivitet, alkohol afhængighed, hash afhængighed, skilsmisse, vrede og sorg

Med afprøvede konkrete forskningsbaserede redskaber inden for metakognitiv terapi og psykodynamiske vinkler, får dit barn hjælp, til at håndtere hverdagens udfordringer.

Priser: GRATIS afklarende samtale 30 min. 0 kr. (video eller telefonmøde) Basis forløb 5 gange inkl. sparring mellem sessionerne 4200 kr.

I er velkommen til at kontakte mig og høre nærmere på telefon: 22 96 66 40 eller på mail: lailabaltser@gmail.com

For mange bekymringer laver ballade på selvværdskontoen

Børn og unge samtaler styrker dit barns selvværd

Der er alt for mange børn og unge der bekymrer sig for meget, når vi bekymrer os for meget påvirker det nattesøvnen, koncentrationen og selvvværdet.

Der er egentlig ikke noget galt i at bekymrer sig, men når bekymringerne og skældud fylder for meget, så er det alt for svært, at være i verden på en nærværende og autentisk måde.

Dette er selvfølgelig ikke noget dit barn gør for at være uhøflig eller uopdragent, men mere en måde at prøve at samarbejde på, også selvom du måske ikke oplever det sådan.

Børn og unge samtaler, lærer dit barn at være i nuet 

Hjælper dit barn med at fokusere på det der er vigtigt, sende unødvendig støj og det der ikke er nødvendigt at bruge ressorcer på derhen hvor det ikke generer koncentrationen og nærværet.

Børne og unge samtaler hjælper dit barn med at håndtere tanker og følelser.

Det er ret SMART når vi kan det – fordi det gavner dit barn, gavner det også jeres familie og andre der er sammen med dit barn.

Se mere om hvad er terapi for børn HER

Ønsker du at vide mere om hvordan jeg hjælper dit barn ?

Kontakt mig på telefon: 22 96 6 40

ELLER …

Som forældre (eller andre tillidspersoner) er du velkommen til at deltage i samtalerne hvis det skaber tryghed

Når vi har talt sammen og aftalt tidspunktet for en opstartssamtale, så kan det være en god ide at du som forældre deltager i samtalen. Det at du er med, øger trygheden hos dit barn og på den måde kan du hjælpe med at sætte ord på det du oplever som vanskeligt og udfordrende.

I slutningen af opstartssamtalen aftaler vi, om det er en god ide at fortsætte i et forløb hos mig og om det føles rigtigt.

Laila Baltser

Vægter høj faglighed og har mange års erfaringer, hun støtter og vejleder nænsomt og kærligt igennem hele processen

I mere end 15 år har Laila Baltser hjulpet børn og unge par og familier fra bla. Sønderborg, Tønder, Gråsten, Aabenraa, Flensborg, Haderslev, Kolding, Ribe, Esbjerg, Sjælland og Schweiz. Jeg har både personligt og fagligt stået i stormfulde udfordringer af alle mulige slags og ved om nogen, hvor svært det kan være, når livet slår knuder og hvor dejligt kærligheden kan føles når den spiller.

Som uddannet individuel, par og familieterapeut i at hjælpe børn og unge, kvinder og mænd, par og familier, herunder forløb i personlig udvikling og kærlig kommunikation,- er der ikke mange udfordringer og problemstillinger, som jeg ikke har set og hjulpet med.

Jeg har siden jeg startede som selvstændig, undervist alle aldre på forskellige niveauer i hvorfor vi som mennesker fungere som vi gør. Jeg har delt rundhåndet ud af alle de redskaber jeg selv har lært og som jeg ved virker på et liv, der fremmer det personlige lederskab på et højt fagligt niveau.

Det vigtigste er at det giver mening 

Det er vigtigt for mig at ny læring giver mening, derfor får I undervisning i små intervaller så det er muligt for jer at følge med og at forandre det der er vigtigt. Jeg tilbyder grundforløb for at sikre, at I får den vigtigste basisviden og de værktøjer I har brug for, sådan at I bedre kan føle jer rustet i jeres udviklingsproces.

Jeg tror på at vi mennesker lærer bedst når vi oplever tillid til processen, – ud over at bruge mig selv som redskab, bruger jeg teknikker fra metakognitiv terapi, imago parterapi, de 5 kærlighedssprog, musik og naturterapi, som tilsammen hjælper med at stabilliserer nervesyetmet og tilliden til det der er lige nu.

Jeg er selv passioneret musik og natur elsker og bruger hver dag både musikken og naturen til at støtte mig i at finde indre ro og balance, – dette fordi det er så tydeligt hvad disse grundelementer betyder for os mennesker, noget naturligt som vi fik foræret fra begyndelsen af vores liv.

MIT MOTTO: vi er alle smukke og unikke både indeni og udenpå, vi fortjener kærlighed, accept og forståelse.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

kontakt Laila Baltser 

Telefon: 22 96 66 40

Certificeret par og familieterapeut med speciale i stress, angst og kommunikation

Bliv kontaktet inden for 24 timer

=
Terapi og parterapi i Haderslev, Sønderjylland og online v. parterapeut Laila Baltser

Ring direkte til terapeut / facilitator / parterapeut Laila Baltser på

22 96 66 40 

Eller …

send en mail og bliv kontaktet inden 24 timer 👇

lailabaltser@protonmail.com

eller book en tid der passer dig / jer i min kalender 👇