Intro video

Tilbage til livsglæden med terapi

En hverdag hvor kærligheden fylder mere end pres og frygten for at være forkert.

Se mere om, virker terapi ?

Book gratis afklarende intro samtale direkte i min kalender – hør om mulighederne.

Tilbage til livsglæden med terapi.

Tilbyder:

  • Personlige samtaler, virtuelt eller hos mig
  • Par terapi, virtuelt eller hos mig
  • Akut samtaler
  • Online kurser

Føler du dig stresset, tag stress testen HER

For at du får den rette hjælp, tilbyder jeg en GRATIS  intro samtale. Samtalen forgår på telefon, video eller hos mig og varer ca. 30 min. Her får du eller I muligheden for, at få afklaring på de spørgsmål der dukker op og mærke efter, om jeg er den rette til at hjælpe dig, jeres barn eller jer. Vi taler om det du eller I gerne vil have hjælp til, samt hvordan jeg bedst kan hjælpe jer. Her finder du kontaktformularen, hvor du kort beskriver hvad du har brug for hjælp til. Husk dit telefon nummer og e – mail adresse, så kontakter jeg dig og finder en tid til din samtale.

Ofte stillede spørgsmål Q & A

Jeg har pt. ledige tiden inden for ca. en uge.

Nej, det er ikke nødvendigt, til din første samtale skal du bare komme med det du har på hjertet. Hvis du vælger et forløb, vurdere jeg hvilke øvelser og opgaver der passer bedst til dig.

Du kan vælge om du vil komme til mig i Aabenraa eller Haderslev, eller benytte dig af online samtaler via zoom, skype eller telefon.

Du kan betale i 2 rater, når du køber forløb, du kan også vælge at betale hele beløbet med det samme. Jeg laver altid en fast pris på et forløb, det aftaler vi når vi taler sammen.

Du betaler via mobilepay, kontant eller ved bankoverførsel efter din samtale hos mig og mobile pay umiddelbart efter din online samtale.

Du kan altid benytte dig af din 14 dages fortrydelsesret.

Du har altid fri mailsparring med mig under forløb. Det sikre dig, at du ikke skal vente med uafklarede spørgsmål, inden vi mødes næste gang og det er slevfølgelig en fordel for dig, fodi du nemmere kan gøre forandringer når der er sammehæng.

Nej det kan du ikke, du får tilgengæld rabat, mere tid og en en tid inden for en uge.

Så melder du bare afbud dagen før din aftale eller hurtigst muligt, herfra får du en ny tid.

ja det har jeg og jeg overholder den altid.

.

Ja du betaler det halve af din bestilte samtale, hvis du melder afbud senere end dagen i forvejen.

Hør mere om dine muligheder BOOK gratis intro samtale

Udfyld kontaktformularen så hører du fra mig inden 24 timer. Eller kontakt mig direkte på telefon / sms: 22 96 66 40

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?