Undgå depression i Aabenraa og Haderslev

Til børn og unge, mænd og kvinder, der ønsker hjælp til livsglæde.

Når livslyst, kreativitet og gåpåmod går hånd i hånd.

Oplever du:

 • Tankemylder 
 • Stress
 • Angst
 • Koncentrationsbesvær
 • Dårlig nattesøvn
 • Uro eller forvirring
 • Muskelspændinger
 • Restløshed
 • Tristhed
 • Ensomhed
 • Depression
 • Afhængighed

Med effektive redskaber og virksomme øvelser, lærer du at trække vejret dybere og pause de tanker der kører i ring. 

Du vil opnå bedre –

 • koncentration og fokusering
 • Selvværd og selvtillid
 • Livskvalitet og velvære
 • Søvn og afslappethed
 • Kontakt til dine følelser
 • Overblik og beslutsomhed

Jeg hedder Laila Baltser jeg tilbyder personlige udviklings samtaler.

📌 15 års erfaringer 📌 eftermiddag og aften tider📌 mindre end 14 dages ventetid 📌 fri parkering 📌 virtuelle samtaler 📌 anerkendt i psykoterapeutforeningen (4 1/2 årig uddannelse) 📌 ekspert og efteruddannnet i stress, angst og depression  

Måske kæmper du med dig selv, dine tanker og følelser.

De fletse der kommer hos mig oplever at hænger fast i negative tankebaner, hvor bekymringer og spekulationer bremser det at forfølge glæden og drømmene. Man kan sige at vi nemt tror vi skal tænke en masse for at finde løsninger, men mange oplever faktisk at der sker det modsatte. Når presset stiger og bliver en fast følgesvend, så mister vi kontakten til vores dybere hvertrækning og vores følelser og dermed retningen i, hvad vi gerne vil og hvad der føles godt at gøre.

Måske er du dybest set utilfreds og trist uden at tale om det,  måske påvirker det kærligheden til dig selv og dem du elsker. Måske ved du det godt, men ved ikke hvordan du skal ændre din situation.

Har du brug for hjælp, til at genetablere kontakten, så du kan leve dit liv i tillid til, at det du mærker er vejen til at være den du ønsker at være, uden dårlig samvittighed, skyld og skam ?

Så vil jeg gerne hjælpe dig derhen, hvor du finder ro og opmærksomhed til at gå efter det du drømmer om og dybest set længes efter.

Hos mig kan du forvente:

 • Terapi i trygge rammer
 • Anerkenende og autentisk kontakt 
 • En terapeut med stor faglig ekspertise inden for stress, angst og depression
 • En behandling der hjælper dig, til at stille skarpt og fokusere på det der virker 
 • Muligheder for samtaler efter kl. 16.00 
 • Central beliggenhed i Haderslev og tæt på Aabenraa og Sønderborg
 • Mere end 15 års erfaring som certificeret psykoterapeut og parterapeut
 • Sammenhæng og meningsfuld terapi fra sidste nyt inden for videnskab

Måske kender du til noget i følgende sætninger:

 • Jeg føler mig ikke god nok – det er vigtigt at andre kan lide mig
 • Jeg tager mere hensyn til andre end mig selv
 • Jeg har svært ved at sige fra – jeg frygter at andre bliver sure
 • Jeg føler mig forkert, hvis jeg er usikker eller ked af det
 • Jeg er kun noget værd, hvis jeg er dygtig og bidrager
 • Jeg er utryg ved konflikter, og gør alt for at undgå dem
 • Jeg føler mine tanker styrer mig i en negativ retning
 • Jeg oplever uro og ubehag – jeg kæmper for at tage mig sammen 
 • Jeg sover dårligt om natten – mine tanker giver mig bekymringer og uro 

Hvornår har du sidst følt dig afslappet og tilfreds og sikker på, at du gør det godt nok.

Hvis du savner en at tale med, en der lytter og forstår, en der giver dig de redskaber der gør at du slipper det der blokere for, at du kan leve dit liv frit på din måde, en der bakker dig 100 % op i at det nytter, at give slip på det der ikke længere virker.

Så er  –

Undgå depression i Aabenraa og Haderslev

Helt sikkert noget for dig, der har et brændende ønske om at ændre det der spærre for, om du kan være den du ønsker at være, uden dårlig samvittighed og unødvændige bekymringer.

Så du kan åbne op for de muligheder og det potentiale du har i dig og fokuserer på det der giver mening og glæde for dig. 

Ofte ligger årsagen til vores udfordringer gemt i kroppen og for at skabe varige forandringer må vi ind og mærke følelserne i kroppen. Igennem øvelser og redskaber får du hjælp til at stoppe de tanker der spærre for, at du kan registrerer signalerne der viser vejen t il dine grundlæggende behov.

Efter et forløb hos mig, vil du opleve at du står meget stærkere blot ved at være den du er. Du ved hvad du indeholder og du ved at livets udfordringer gør dig endnu mere stærk og og hel … fordi du har fået hjælp til at se dig selv i dette perspektiv.

Du finder mig i Haderslev eller Aabenraa.

Når du besøger mig her, er det nok fordi, at du har det svært og har besluttet dig for at søge hjælp. At tage imod hjælp er første skridt på din vej, til at få det bedre, så det er godt du er her.

Husk: Du er ikke alene. det er faktisk helt almindeligt for os alle, at have svære perioder i livet. 

Måske har du en helt konkret udfordring, du ønsker hjælp til, måske ved du ikke rigtigt hvad det handler om. Begge dele er helt ok – vi finder ud af det sammen.

Min erfaring er, at du allerede efter få samtaler føler dig bedre tilpas, det der hjælper er at få sat navn på og ramme omkring det der er svært og få øje på at det svære handler om om dele af dit liv– ikke hele dit liv.

Virker psykoterapi og metakognitiv terapi?

Psykiatrifonden skriver på deres hjemmeside: 

vi ved, at psykoterapi virker. Det er dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. For eksempel ved man, at den gennemsnitlige klient efter endt psykoterapi klarer sig bedre end 80% af dem, der ikke har fået psykoterapi, og de sidste 20% vil ikke få det bedre end dem, der ikke har været i terapi. Det er et godt resultat sammenlignet med det udbytte, man får ved behandling med medicin (psykofarmaka).

Meta kognitiv terapi: 

er en særdeles effektiv korttidsbehandling for dig der lider af stress, angst eller depression. Det er en terapiform hvor du lærer at få skabt ro i dit hoved, så du du har overskud til at håndtere de reelle udfordringer og problemer du har.  

Den nyeste forskning fra både University of Manchester, Tromsø Universitet og nu også Københavns Universitet viser, at selve årsagen til at vi får stress, angst og depressive symptomer handler om massiv overtænkning og ikke mindst den store mængde af tid, vi bruger på at gruble og bekymre os.

Det er altså den overdrevne opmærksomhed vi giver problemet, der er selve problemet.

Undgå depression i Aabenraa og Haderslev 

Præsentere en dygtig erfaren terapeut og stress behandler, der har gået hele vejen selv.

Jeg hedder Laila Baltser. Jeg er 54 år og bor i Varnæs og er gift med Kurt. Jeg er mor, partner, musik og naturelsker og så er jeg så stolt af, at kunne hjælpe andre med at turde stå ved sig selv, uden pres, dårlig samvittighed, skyld og skam. 

Sådan har det ikke altid været for mig, jeg er vokset op i en tid og i en familie, hvor man ikke talte om følelser og tanker og hvor fokus lå i at være dygtig, sød og pæn og god til at knokle. Forventningspresset var stort og selvfølgelig var det ikke noget mine forældre gjorde for at gøre ondt, de gjorde hvad de kunne, fordi det var det de havde lært. Men faktisk døde min far da han var 52 år af stress og overbelastning og min mor led af angst i al den tid jeg har kendt hende. Jeg blev alt for tidelig voksen og ansvarlig. Men det hele tog en vigtig og afgørende drejning, da jeg helt tilfædigt gik i gang med at se mere ind i mig selv.  

Det vigtigste for mig er tillid og tålmodighed, derfor starter et forløb hos mig altid med en uforpligtende GRATIS samtale. Her afklarer vi hvad du ønsker hjælp til, du høre mere om hvordan jeg hjælper dig og om jeg er den rette til at hjælpe og guide dig i din process. 

Jeg ved, det kan være svært at komme over den første hurtel i at træffe en beslutning om at få hjælp.

Heldigvis oplever de fleste lettelse, når den første barriere og frygt for at tage de første skridt er overvundet. 

For at afklare om jeg er den rette til at hjælpe, tager vi en snak inden du beslutter dig 

Undgå depression i Aabenraa og Haderslev

Giver dig brugbare redskaber og sparring i hele processen.

Som psykoterapeut og stress behandler, hjælper jeg dig med, er at finde dine bedste sider frem, dem som du ikke er som ligger i bagrunden og har brug for at blive hentet frem i lyset.

Man kan sige, at jeg hjælper dig til et nyt og større perspektiv.

Og så hjælper jeg dig med at stoppe udnødvendigt tanke mylder, så du kan finde mere ro med den du ønsker at være. Det jeg kalder, dit personlige lederskab.

Uanset om du vælger en psykolog eller en psykoterapeut, foregår hjælpen via samtaler igennen et forløb. Yderligere hos mig som psykoterapeut, foregår det med forskellige redskaber og øvelser.

Ofte ligger årsagen til vores udfordringer nemlig “gemt” i kroppen, og for at skabe varige forandringer, må vi ind og mærke følelserne i kroppen.

Efter et forløb hos mig vil du opleve, at du har har mere klarhed over dit liv. Du vil opleve, at du står stærkere, blot ved at være den, du er. Du ved, hvad du indeholder, og du ved, at livets udfordringer gør dig endnu mere stærk og hel… fordi du har fået hjælp, til at se dig selv i det rette perspektiv.

Hvis du har en fornemmelse af, at jeg er den rette til at hjælpe dig, så er jeg klar til at høre fra dig. 

Pernille skrev til mig under sit forløb: 

” Jeg har igennem de sidste 10-12 år besøgt psykologer, coaches, osv., men hver gang vi nåede ind til det der gjorde ondt, stoppede jeg, og jeg følte mig aldrig 100% set og hørt, men Laila gav hun mig modet til at fortsætte og var med mig hele vejen, på den mest ærlige, hjertevarme, omsorgsfulde og ligetil måde. Hun støttede mig, gav mig en masse redskaber og sidst, men ikke mindst, gav hun mig den ro og tro der skulle til, for at jeg turde se de ting i øjnene jeg skulle, for at komme videre, og se fremad i stedet for at hænge i fortiden. Det har uden tvivl været den tro Laila har haft på, at jeg godt kunne komme ud på den anden side og se fremad. Selv når det så mest sort ud og jeg havde det mest hårdt, så var hun der og gav mig virkelig en følelse og et håb om at jeg var på rette vej. Derudover har det betydet meget for mig, at Laila gav sig tid til mig, hun sad ikke efter en time og sagde, så nu er tiden gået! Hun har aldrig ladet mig tage derfra, uden at hun var sikker på at jeg var klar til det.”

Tanja sagde om sit forløb:

“Jeg føler at det jeg har fået hos dig er en mere langtidsholdbar hjælp ( til selvhjælp) end jeg har fået andre steder. Kh Tanja”.

Nina skrev til mig 4 måeder efter sit forløb:

Hej Laila.

Jeg vil ønske dig glædelig jul og godt nytår. Og takke for dig hjælpen, som jeg nyder godt af hver dag.

Først og fremmest er jeg blevet så TYDELIG som jeg ønsker at være og tager mig selv og mine behov og følelser alvorligt. Ikke at jeg ikke kan komme i tvivl, om jeg har ret til at føle og gøre det, jeg gør – men jeg lever (godt) med de valg, jeg tager og de konsekvenser, det har.

Karina sagde: 

Jeg har været hos psykolog 2 gange tidligere, din hjælp har klart været anderledes, fordi jeg oplever at jeg har fået konkrete redskaber som jeg kan bruge, det har ikke kun været mig der har talt, jeg oplever du har udfordret mig og stillet spørgsmål, der får mig til at reflektere og mærke efter.

Læs flere anbefalinger HER

Du finder åbningstider og priser HER

Lev livet – Tænk fokuseret.