Lær at kommunikere åbent og indlevende   

– og bliv et godt team   

Hjælp til problemer i parforholdet

Det føles hårdt, slidsomt og ofte også ganske ensomt, når konflikter og misforståelser i parforholdet spærre for intimitet og nærvær. Savnet af dét, der var engang, og følelsen af at blive overset eller taget for givet, kan nemt komme til at styre jeres kommunikation og parforhold i negativ retning.

Men det findes der råd for ❤️

Med forskningsbaserede værktøjer og skarpe kommunikationsredskaber inden for parterapi, kan I nemlig få hjælp til at slippe jalousi og dårlig samvittighed og mestre den nærværende samtale.

Jeg tilbyder både små og større forløb hvor I har mulighed for at mixe timerne hver for sig og sammen eller samle timerne til en eller 2 dage. Mit intensive 2 dages forløb ligger i hverdagen eller weekenden og er til jer, der ønsker at komme i gang med det samme.

I finder mig i Haderslev mellem Aabenraa og Kolding.

På denne side kan du læse mere om mulighederne.

Book en GRATIS intro samtale direkte i min kalender. Her har vi en fælles snak om jeres udfordringer, hvilke muligheder I har og om jeg er den rette til at hjælpe jer.

Du eller I er også altid velkomne til at kontakte mig på telefon: 22 96 66 40 eller via kontaktformularen nederst på siden

Se med her, hvor jeg fortæller mere om problemer i parforhold, og hvordan de kan løses. Du kan også læse videre under videoen:

“Jeg er blæst bag over, hvor meget de to gange, vi har været hos dig, har givet os. Det er jeg dig meget taknemmelig for.

Det vigtigste, jeg fik med, var at du skabte en tryghed, der gjorde, at jeg ikke var bange for at komme med mine holdninger, og at der var “hul” igennem til min mand, så han også kunne se, at det er okay at få hjælp til at få løst vores udfordringer sammen”

Anonym kvinde

Hvad er vigtigt i et parforhold – og hvordan (gen) finder I det? 💞

I skal vælge parterapi hvis I ønsker at udvikle jer sammen og samtidig ønsker at styrke nærheden og samarbejdet mellem jer. Jeg skaber et rum til jer med varme og tid til fordybelse i det, der er vigtigt for jer begge. Jeg hjælper jer med at fjerne den støj, der opstår mellem jer, når noget bliver svært. På den måde og med øget bevidsthed, kan I bedre se tingene mere klart og genfinde den tillid og ømhed, som er så vigtig i et godt parforhold.

Med en anderledes ramme kan du forvente at blive klogere på dig selv OG din partner end ved traditionel parterapi. Det, der adskiller terapi hos mig fra den traditionelle terapi er, at I fordyber jer i konkrete redskaber og værktøjer i en sammenhængende proces, hvor jeg støtter og guider jer hele vejen, også imellem sessionerne. Mange oplever nemlig ret hurtigt at falde tilbage til de gamle vaner, men med et forløb, hvor I bliver holdt kærligt i ørene med løbende opfølgning, sikrer I jer at holde fast i det der virker, frem for at holde fast i det der ikke længere virker.

Jeg hjælper jer, når samarbejdet er gået i hårdknude og I har brug for hjælp til temaer som …

 • Vi vil skilles eller trænger til en pause fra hinanden
 • Vi vil lære at kommunikere åbent, indlevende og kærligt
 • Vi vil have tilliden tilbage efter svigt og utroskab
 • Vi vil være bedre til at samarbejde og have færre konflikter
 • Vi vil turde åbne op og kunne tale også om det der er svært
 • Vi vil have redskaber og værktøjer der styrker vores nærvær og intimitet

Udfordringen med problemer i parforholdet er, at problemerne vokser …

At undertrykke følelser gør os ikke stærkere. Det gør os derimod mere sårbare, når vi står overfor modgang

Både i forhold, der lige er begyndt, og i langvarige forhold er det meget normalt, at der er en frygt for at udtrykke følelser. En frygt, der specielt kommer frem, når en af parterne i forholdet begynder at være bange for at være sårbar. I stedet for at åbne op for det, der er, opstår der konflikt eller tilbagetrækning.

9 ud af 10 par, der kommer hos mig, har svært ved at udtrykke deres behov og følelser klart – selv når de gør sig umage og prøver at tale om tingene, kan det ende i misforståelser, konflikt, frustration, vredesudbrud eller tavshed. Andre oplever afmagt, jalousi, utroskab eller mistillid.

Det værste er, at de ikke selv ved, hvordan de skal få løst det, der er gået i hårdknude. Med mange bekymringstanker og søvnløse nætter, og uden professionel hjælp kan parforholdet lide så meget overlast, at det ender med skilsmisse, stress, angst eller depression.

Mange prøver at løser problemerne i parforholdet ved at erstatte de primære behov med f.eks. alkohol, hash, stoffer, være utro, overdreven skærmtid eller ved på anden måde dulme det, der er svært at sætte ord på. Få det til at gå væk.

Men at flygte fra problemerne er selvfølgelig ikke den bedste løsning. Det er dog en naturlig reaktion på, at parforholdet er i nød og inde i en usund fase.

Men heldigvis behøver det ikke at være sådan . og det behøver ikke at ende med et parforhold, der går i stykker, Hvis I får den rette hjælp undervejs, kan de usunde mønstre brydes, og I kan genfinde jeres kærlighed. Måske endda dybere og stærkere end nogensinde.

“Jeg er overrasket over, hvor stor betydning det ubevidste påvirker vores liv fra de gamle skuffer.

Forløbet levede mere end bare op til mine forventninger. Vi er blevet set og hørt og har trænet netop det, der er vores udfordringer sammen og hver for sig.”

Anonym kvinde

Sådan kan jeg hjælpe jer, hvis I ønsker at styrke jeres parforhold

Mange par kæmper med de sammme tilbagevendende konflikter uden at få dem løst

At opleve at de samme konflikter gentager sig igen og igen, uden der sker en forandring, er frustrerende. Det tærer på kræfterne og stjæler både kærligheden og den gode energi. Heldigvis er der hjælp at få, og det er muligt at bryde de fastlåste mønstre.

Med et særligt tilrettelagt mix forløb får I hjælp til selvhjælp

I et parforløb særligt tilrettelagt jer, får I en pause væk fra dagligdagens gøremål med fokus på jer. En pause er med til at genskabe overblik og med en professionel tredjepart, får I hjælp til at se bagom jeres mønstre og forstå jeres parforhold fra nye vinkler:

5 nøgler til nærhed, kærlighed og intimitet

I jeres forløb implementeres konkrete redskaber og værktøjer til …

 • jeres mønstre og unikke kærlighedshistorier
 • nærværende kommunikation og stress reducering
 • jeres primære kærlighedssprog og samarbejde
 • anerkendelse, feedback og prioritering af tid til jer
 • kærlighed, nærvær og intimitet og hvordan I sætter jer selv i spil

 

Forløbet tager udgangspunkt i …

 • forskningsbaseret viden og nye vigtige indsigter omkring parforhold
 • konkrete redskaber der hjælper jer med at styrke og pleje jeres samarbejde
 • værktøjer og undervisning der gør jer stærkere hver for sig og sammen
 • fif og inspiration til et gladere og mere levende parforhold
 • mailsparring under hele jeres forløb
 • sessioner hvor vi enten mødes hos mig eller online

Når I har haft jeres første afklarende samtale og hvis I kan se jer i et samarbejde med mig, sammensætter jeg et forløb tilpasset jeres behov, med forslag til mødedatoer og sparring. Senest dagen efter modtager I jeres tilbud på mail.

Hos mig får I:

 • GRATIS intro samtale (telefon eller videomøde)

 • kort ventetid / weekendtider

 • forløb med sammenhæng og konkrete afprøvede redskaber

 • mere end 15 års erfaringer inden for parterapi

 • undervisning i forskningsbaseret teori

 • sparring og vejledning mellem sessionerne

 • intensiv weekend seminar

 • fri parkering ved praksis

Priser: GRATIS intro samtale (telefon eller videomøde) 0 kr. – Forsamtale 1500 kr. 2 timer – Basis forløb 5750 kr. hjælp til åben nærværende kommunikation, inkluderer konkrete redskaber og mailkommunikation mellem sessionerne – Mix forløb: 11.500 kr. hjælp til åben nærværende kommunikation, inkluderer konkrete redskaber og mailkommunikation mellem sessionerne 10 timer – Supplerende samtaler 1150 kr. 90 min.

(Forløb kan betales i 2 rater)

“Du rammer godt nok spot on på det, vi har det svært med. Du håndterer vores sårbarheder så professionelt, og jeg synes, du er mega god til at holde overblikket, selv når noget virker rodet.”

Anonym mand

Sådan kommer I nemt i gang:

Sådan kommer I nemt i gang:

BOOK jeres GRATIS intro samtale. Samtalen foregår enten som et videomøde eller som et telefon møde og varer ca. 30 min. I samtalen har I mulighed for at stille spørgsmål. Vi taler om jeres udfordringer og ønsker til forandring, og I vil hurtigt få en fornemmelse af, om jeg er den rette til at hjælpe jer.

Jeres første afklarende samtale foregår hos mig eller som videomøde. her får I en fornemmelse af, hvordan det er at være i parterapi, og hvordan jeg arbejder med jer i processen. Samtalen varer 2 timer og koster 1500 kr. Efter samtalen sender jeg jer overblik med indhold og forslag til møde datoer. Hvis I synes, det ser fornuftig ud, så er I i gang med nye veje til nærhed og intimitet.

Kontakt mig på telefon: 22 96 66 40 – eller skriv en besked via kontaktformularen

Få sparring mellem sessionerne med et Mix Forløb

Med mine mange års erfaringer har det vist sig, at sammenhængende forløb, hvor der arbejdes med konkrete målrettede redskaber, kan noget helt særligt – og at sparring mellem sessionerne gør, at I ikke behøver føle jer ladt alene i processen.

Når det bliver svært, så er det bare nemmere at holde fast i det nye, I lærer, når I kan få hurtig hjælp. Derfor er det ofte en god idé at vælge et forløb fremfor en enkelt session. Med et forløb får I mulighed for at få al den hjælp, I behøver, også når noget føles svært eller helt umuligt.

I har også mulighed for at arbejde individuelt med hver jeres personlige udvikling, hvis det giver mening for jer. Det tager tid at gøre forandringer, derfor er et mix – forløb klart der, hvor I vil opleve de bedste resultater.

Eller hiv en weekend ud af kalenderen

Med et intensivt 2 dages forløb, hvor I arbejder med redskaberne i sammenhæng, får I mulighed for at fordybe jer og være sammen uden forstyrrelser fra hverdagens gøremål. I hiver simpelthen 2 dage ud af jeres kalender, prioriterer kærestetid og får på samme tid alle de redskaber, I har brug for, til at styrke jeres kærlighedsfundament. Det er også muligt at tilrettelægge forløbet i hverdage.

I finder selv et sted, hvor I ønsker at overnatte. Jeg er gerne behjælpelig med en liste over overnatningsmuligheder.

Med i forløbet hører muligheden for sparring og opfølgning via mail i de efterfølgende 6 måneder, hvis I synes det er en god ide vil jeg kontakte jer hver måned for at følge op på hvordan det går jer og hvad I evt. har brug for. Dette er med til at sikre at I holder fast i jeres gode nye vaner. Hvis I har behov for opfølgende samtaler har I mulighed for at benytte jer af online samtaler for en merpris på 950 kr. pr. session.

Hvordan kommer vi nemmest igang?

Når I har kontaktet mig og vi har talt sammen på telefon eller over et videomøde til en intro snak, og hvis det føles rigtigt for jer, så aftaler vi at mødes til en uddybende samtale. Her introduceres I for teknikkerne og teorien omkring jeres forløb og om I kan se jer selv i et samarbejde med mig.

Hvornår kan vi starte vores forløb?

De fleste par synes det er rart, at have talt med den person der skal hjælpe, inden den endelige beslutning træffes. I intro samtalen er det nemmere for jer at vurderer, om det føles godt for jer at tage de næste skridt mod bedre kommunikation og mere kærlighed.

Typisk vil I være i gang med jeres forløb, inden for en uge eller 14 dage. Husk jeg har weekend åbent i lige uger og aftentider. Hvis I har brug for at samle timerne, så aftaler vi det på jeres første møde.

Om mig

Mit navn er Laila Baltser, og jeg er jeres sparringspartner og dertil parterapeut med høj faglighed og mange års erfaring. Jeg står klar til at støtte og vejlede jer gennem hele processen.

I mere end 15 år har jeg hjulpet par i hele Danmark.  Jeg har både personligt og fagligt stået i stormfulde udfordringer af alle mulige slags og ved om nogen, hvor svært det kan være, når livet slår knuder – men også hvor dejligt, kærligheden kan føles, når den spiller.

Siden jeg startede som selvstændig, har jeg undervist alle aldre på forskellige niveauer i, hvorfor vi som mennesker fungerer, som vi gør. Jeg har delt rundhåndet ud af alle de redskaber, jeg selv har lært, og som jeg ved virker på et liv, der fremmer det personlige lederskab på et højt fagligt niveau.

Min baggrund for at hjælpe

Jeg har mere end 25 års erfaringer i arbejdet med især børn, unge, familier, par, kvinder og mænd som havde brug for støtte og hjælp til et liv i mental og følelsesmæssig trivsel.

Jeg bruger både musikken og forskellige psykodynamiske redskaber til at skabe et rum hvor der er rart at være. Jeg har brugt musik som pædagogisk redskab i over 20 år og har bekæftiget mig med musikken siden jeg var 6 år gammel.

Derudover er jeg certificeret socialpædagog og psykoterapeut med speciale i stress, angst og parterapi. Jeg har gennem utallige kurser, videreuddannelse og personlig udvikling, specialiseret mig i familiens og parforholdets trivsel og kommunikation.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne familie og spædbørn, psykiatrien, misbrug og afhængighed, undervisning af anden etnisk herkomst, børn og unge, autisme og ADHD, ledelse og supervison.

Siden 2015 har jeg haft par og familieterapien v. Laila Baltser i Haderslev (Sønderjylland) hvor jeg hjælper hele familien tilbage i trivsel.

For yderligere information kontakt Laila Baltser på:

Telefon: 22 96 66 40

Ønsker I redskaber og hjælp til jeres kommunikation, så er I velkommen til at kontakte mig for en GRATIS intro samtale.

Det er vigtigt for mig, at ny læring giver mening for jer

For at det nye skal give mening for jer, får I undervisning i små intervaller. P å den måde det er muligt for jer at følge med og forandre det, der er vigtigt. Jeg tilbyder grundforløb for at sikre, at I får den vigtigste basisviden og de værktøjer, I har brug for, sådan at I bedre kan føle jer rustet i jeres udviklingsproces.

Jeg tror på, at vi mennesker lærer bedst, når vi oplever tillid til processen. Ud over at bruge mig selv som redskab, bruger jeg teknikker fra metakognitiv terapi, imago parterapi, de 5 kærlighedssprog, musik og naturterapi, som tilsammen hjælper med at stabilisere nervesystemet og tilliden til det, der er lige nu.

Jeg er selv passioneret musik og natur elsker, og bruger hver dag både musikken og naturen til at støtte mig i at finde indre ro og balance. Dette fordi det er så tydeligt hvad disse grundelementer betyder for os mennesker, noget naturligt som vi fik foræret fra begyndelsen af vores liv.

MIT MOTTO:Når først vi kender hinandens og vores eget primære kærlighedssprog og ved, hvor vi skal sætte ind, så vækkes kærligheden langsomt og sikkert til live, ikke ligesom før, men på et langt dybere plan.”

Hvis I vil, tager jeg jer med på denne fantastiske kærlighedssrejse, hvor I vil opleve nye vigtige sider af jer selv og hinanden.

Forskningsbaseret parterapi se mere HER 💥

Hvad er parterapi og hvordan virker det, se mere HER

Jeg glæder mig til at hjælpe jer.

kontakt Laila Baltser 

Telefon: 22 96 66 40

Parterapeut & familieterapeut med speciale i stress, angst og kommunikation

Bliv kontaktet inden for 24 timer

=
Terapi og parterapi i Haderslev, Sønderjylland og online v. parterapeut Laila Baltser

Ring direkte til Laila Baltser

Parterapeut & familieterapeut med speciale i kommunikation

på telefon

22 96 66 40 

Eller …

send en mail og bliv kontaktet inden 24 timer 👇

lailabaltser@gmail.com

eller book en tid der passer dig eller jer i min kalender 👇