Parterapi i Sønderjylland – Gratis intro samtale

Dygtig parterapeut med mange års erfaringer

Lær at kommunikere kærligt og åbent –

og få intimiteten med hinanden tilbage  

Laila Baltser tilbyder

GRATIS intro samtale (telefon eller videomøde) mere end 15 års erfaringer inden for par og familieterapi ✔ kort ventetid ✔ forløb med sammenhæng ✔ weekendinternat 2 – 4 dage  undervisning i forskningsbaseret teori ✔ sparring og vejleding mellem sessionerne ✔ konkrete afprøvede redskaber ✔ relevante øvelser direkte i jeres mail boxweekend og aftentider online samtaler fysisk fremmøde gratis parkering

Grundforløb 6 timer

 • basis viden og redskaber i stresshåndtering og jeres unikke historier
 • redskaber og træning i åben og tillidsvækkende kommunikation
 • kærlighedssprog, udnyttelse af jeres forskelligheder og træning i anerkendelse

Videregående forløb 6 timer:

 • udvidet træning i nysgerring indlevende kommunikation
 • fokus på fælles værdier og personligt lederskab
 • fra pligt til lyst – intimitet, nærvær og seksualitet

Weekend internater: indhold som I forløbene PLUS opfølgende samtale

Priser: intro samtale 0 kr. (video eller telefon møde) – første afklarende samtale 750 kr. pr. time (2 timer) – grund forløb 6 timer 5400 kr. – videregående forløb 6 timer 5400 kr. – weekend internat 2 dage ialt 12 timer 10.800 kr. – weekend internat 2 x 2 dage ialt 24 timer 21.600 kr.

Der blev arbejdet intenst og koncentreret på weekend internatet, – sådan sagde parret ved afslutningen:

Kvinde) Jeg tager afsted med følelsen af ro indeni og troen på at vi kan træne de redskaber sammen vi har fået, jeg er overrasket over hvor stor betydning det ubevidste påvirker vores liv fra de gamle skuffer. Det var perfekt med en weekend. Dagene levede mere end bare op til mine forventninger. Vi er blevet set og hørt og har trænet, netop det der er vores udfordringer sammen og hver for sig.

Mand)  Jeg tager afsted med en rigtig god følelse, vi har fået rigtig gode redskaber at arbejde med. Det vigtigste for mig er, følelsen af de gode redskaber. dagene har fuldt ud levet op til mine forventninger jeg er glad for både form og indhold. Jeg synes vi er blevet klædt rigtig godt på til at arbejde med tingene. Du er dygtig og et godt menneske Laila.

Stress behandling
Familieterapi
Metakognitiv terapi

Kontakt parterapeut Laila Baltser på telefon: 22 96 66 40

Uforpligtende samtale – kontakt Laila Baltser

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 24 timer ?

Telefon 22 96 66 40

=

Hvad sker der i parterapien

9 ud af 10 par der opsøger min hjælp kæmper med de samme konflikter og misforståelser og ender ofte med følelsen af ikke at slå til.

Uanset om det handler om indre eller ydre konflikter, så er frustration, mangledne indsigt og pres en af hovedårsagene til at mange parforhold vælger skilsmisse, men det behøver ikke ende sådan ..

En tiltrængt pause 

i parterapien får I en tiltrængt pause væk fra dagligdagens pres, med fokus på kærlig og åben komunikation,- med en proffessional tredjepart, får I hjælp til at se og forstå jeres parforhold fra helt nye vinkler:

 • I får ny viden og indsigt i, hvorfor I har det svær med hinanden og hvad I skal gøre for at at få det bedre     
 • I får redskaber til at løse konflikter på en kærlig og anerkendede måde
 • I får redskaber til at håndtere stress og pres
 • I lærer at tale sammen på en indlevende og respektfuld måde
 • I får redskaber til at kommunikere kort, konkret og kærligt
 • efter første samtale får I et tilbud på mail om jeres indhold og forløb
 • Igennem jeres forløb, lære I at støtte og hjælpe hinanden uden at taber jer selv
 • Vi arbejder udfra vigtige teorier og værktøjer der støtter kærlig kommunikation, nærhed og intimitet

Hvofor skal I vælge parterapi

I skal vælge parterapi, hvis I ønsker at udvikle jer sammen og styrke intimiteten mellem jer. Jeg skaber et rum til jer med enkelthed og og ro til fordybelse i det der er vigtigt for jer begge. Jeg fjerner den støj der opstår mellem jer, når noget bliver svært at forstå. På den måde kan I bedre se tingene mere klart.

Med en anderledes ramme, kan du forvente at blive klogere på dig selv OG din partner end ved taditionel parterapi. Det der adskiller traditionel terapi er, at I fordyber jer i konkrete redskaber og værktøjer i en sammenhængende proces, hvor jeg støtter og guider jer hele vejen, også imellem sessionerne.

Hvorfor vælge et forløb 

Med mine mange års erfaringer har det vist sig at sammenhængende forløb kan noget helt særligt,- det at man ikke føler sig ladt alene i processen gør, at det er nemmere at få gjort det der skal til og holde fast i det nye I lærer, – så når I vælger et forløb hvor I arbejder 2 eller flere timer ad gangen er det klart en fordel fordi, I har mulighed for at få al den hjælp i behøver når noget føles svært.

Hvorfor vælge et weekend internat

Hvis I ønsker at trække stikket, komme væk fra hverdagen og arbejde med redskaberne i sammenhæng, kan et internat på 2 eller 4 dage måske være noget for jer. Med koncentreret opmærksomhed og nærvær med din partner gennem et sammenhængende forløb, får I mulighed for at fordybe jer helt uden forstyrrelser fra børn, familie, jobs og anden input.

Internatet sørger for at der er fokus på JER hele vejen. Der sker virkelig noget i det ubevidste og det nye lagers helt anderledes, når man slipper dageligdagens pres og gøremål. Det at slippe handlemode og koncentrerer sig om spot on temaer kan virke uvant og underligt, – tilgengæld kan det noget særligt i forhold til det at åbne op for vigtige processer i jeres samliv. I vil opleve at I begge udvikler jer på det personlige plan, samtidig med at I føler jer sammen om processen.

Hvordan kommer vi i gang 

Når vi har talt sammen enten på telefon eller video, aftaler vi en tid hvor vi mødes til en uddybende snak, her har I mulighed for at afgøre om et forløb er noget for jer og hvad der føles rigtigt for jer at vælge. Efter samtalen modtager I en mail med et tilbud om en plan over jeres forløb. Planen indeholder overblik over de emner vi har talt om I skal arbejde videre med, samt forslag til mødetidspunkter.

Hvor foregår det

Uanset hvilket forløb I vælger, mødes vi i Varnæs eller på videokanalen zoom. Når I vælger et forløb, er det helt op til jer hvordan I fordeler timerne mellem jer, – det giver ofte sig selv hvad I har brug for når først I er i gang. Imellem sessionerne får I den sparring I har brug for, netop for at sikre, at I holder fast i jeres gode udvikling.

Hvis I vælger et forløb som weekend internat og I ikke ved hvor I ønsker at overnatte kan I spørge efter  listen over anbefalede steder. I området ligger de skønneste overnatningsmuligheder feks. badehotellet Ballebro som ligger ca. 10 min. kørsel fra undervisningsstedet i Varnæs, Alsik hotel som ligger ca.20 min kørsel fra Varnæs eller Fiskenæs resort i Gråsten, hvor I kan booke parmassage og benytte wellnessområderne som ligger 9 km fra Varnæs. Vi mødes i Varnæs kl. 10.00 og slutter undervisningen kl. 15.00.

Hvornår kan I starte 

De fleste synes det er rart at se den person de skal samarbejde med an, inden de træffer den endelige fælles beslutning. I intro samtalen som foregår på telefon eller video, kan I vurderer om det føles godt for jer at tage det næste skridt.

typisk vil I være i gang med jeres forløb inden for en uge.

Laila Baltser er jeres sparringspartner

og støtter og vejleder jer, hele vejen igennem processen.

Som uddannet individuel, par og familieterapeut med 18 års erfaringer med at hjælpe børn og unge, kvinder og mænd, par og familier herunder forløb i personlig udvikling og nærværende kommunikation,- er der ikke mange udfordringer og problemstillinger, som jeg ikke har set og hjulpet med.

Jeg har siden jeg startede som selvstændig, undervist alle aldre på forskellige niveauer, i hvorfor vi som mennesker fungere som vi gør. Jeg har delt rundhåndet ud af alle de redskaber jeg selv har lært og som jeg ved virker på et liv, der fremmer det personlige lederskab på et højt fagligt niveau.

Det er vigtigt for mig at ny læring giver mening for jer, derfor får I undervisning i små intervaller så det er muligt for dig at følge med og at forandre det der er vigtigt. Jeg tilbyder grundforløb for at sikre, at I får den vigtigste basisviden og de værktøjer I har brug for, sådan at I kan føle jer rustet i jeres udviklingsproces. Med opfølgende telefon samtaler af 20 min. varighed, sikre I jer, at fastholde de gode sunde og nye vaner som I har indarbejdet i grundforløbet.

Jeg tror på at vi mennesker lærer bedst når vi oplever tillid til processen, – ud over at bruge mig selv som redskab, bruger jeg teknikker fra metakognitiv terapi, imago parterapi, musik og naturterapi, som tilsammen hjælper med at stabilliserer nervesyetmet og tilliden til det der er lige nu.

Jeg er selv passioneret musik og natur elsker og bruger hver dag musikken og naturen til at støtte mig i at finde indre ro og balance, – dette fordi det er så tydeligt hvad disse grundelementer betyder for os mennesker, noget naturligt som vi fik foræret fra begyndelsen af vores liv.

MIT MOTTO: “når først nervesystemet falder til ro, kan vi lytte opmærksomt og med tillid være sammen med det der er”

Hvis I vil, tager jeg jer med på en udviklingsrejse hvor I oplever nye vigtige sider af jer selv og hvor I kommer til at arbejde med accepten af den du ønsker at være dem I ønsker at være sammen.

Jeg har ry for at være kærlig, inspirerende og skarp i kontakten, også når det gælder det at integrere det nye som skal hjælpe jer med forandre det I ønsker.

Forskningsbaseret parterapi se mere HER 💥

Hvad er parterapi og hvordan virker det se mere HER 

Jeg glæder mig til at se jer.

GRATIS intro samtale – kontakt Laila Baltser

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 24 timer ?

Telefon 22 96 66 40

=

Vil du gerne vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer?