Lær at kommunikere kontaktfuldt    

og få nærvær og intimitet med din partner

Hjælp til parforholdet –

Det føles hårdt, slidsomt og ofte også ganske ensomt, når konflikter afstand og misforståelser i parforholdet spærre for kærlighed, intimitet og nærvær. Manglende forståelse, dårlig samvittighed og frustration, kan nemt komme til at styre jeres kommunikation og parforhold i negativ retning.

Men det findes der råd for ❤️

Formålet med parterapi er at løsne op for de blokeringer der forhindre jer i at mærke kærligheden. Med forskningsbaserede værktøjer og skarpe kommunikationsredskaber inden for parterapi, kan I få hjælp til kærligheden og intimiteten i jeres parforhold, uanset om I er et nyt kærestepar, forældre med små børn eller par som har været sammen længe. 

Laila Baltser tilbyder forløb og onlineterapi for par

Jeg tilbyder tre forskellige parforholdsforløb 1) Par kommunikations kursus online 5 timer (videomøder) eller hos mig i min praksis. 2) Romantisk parophold med terapi 2×5 timer 3)  Gourmetophold for par med parterapi 2×5 timer

Når I ønsker en dygtig erfaren parterapeut som jeres sparringspartner

Uanset hvilket forløb I vælger kan I altid bygge viderer med opfølgende samtaler. Laila Baltser har mere end 20 års erfaringer i arbejdet med parforhold. Det er vigtigt for mig at I begge har tillid til processen, at det I lærer giver mening for jer og at I kan omsætte det nye i jeres dagligdag.

På denne side kan du læse mere om mulighederne.

Book en intro samtale direkte i min kalender, her har vi en fælles snak om jeres udfordringer, hvilke muligheder I har og om jeg er den rette til at hjælpe jer videre.

I er også altid velkommen til at kontakte mig på telefon: 22 96 66 40 

Se med her, hvor jeg fortæller mere om problemer i parforhold, og hvordan de kan løses. Du kan også læse videre under videoen:

“Jeg er blæst bag over, hvor meget de to gange, vi har været hos dig, har givet os. Det er jeg dig meget taknemmelig for.

Det vigtigste, jeg fik med, var at du skabte en tryghed, der gjorde, at jeg ikke var bange for at komme med mine holdninger, og at der var “hul” igennem til min mand, så han også kunne se, at det er okay at få hjælp til at få løst vores udfordringer sammen”

Anonym kvinde

Hvad er vigtigt i et parforhold – og hvordan bevarer eller (gen) finder I forbindelsen ? 💞

I skal vælge parterapi hvis I ønsker at styrke nærheden og intimiteten mellem jer. Jeg skaber et rum til jer med varme og tid til fordybelse i det, der er vigtigt for jer begge. Jeg hjælper jer med at fjerne den støj, der opstår mellem jer, når noget bliver svært. På den måde og med øget bevidsthed, kan I bedre se tingene mere klart og genfinde den tillid og ømhed, som er så vigtig i et godt parforhold.

Med en anderledes ramme kan du forvente at blive klogere på dig selv OG din partner end ved traditionel parterapi. Det, der adskiller terapi hos mig fra den traditionelle terapi er, at I fordyber jer i konkrete redskaber og værktøjer i en sammenhængende proces, hvor jeg støtter og guider jer hele vejen, også imellem sessionerne. Mange oplever nemlig ret hurtigt at falde tilbage til de gamle vaner, men med et forløb, hvor I bliver holdt kærligt i ørene med løbende opfølgning, sikrer I jer at holde fast i det der virker, frem for at holde fast i det der ikke længere virker.

Jeg hjælper jer, når samarbejdet er gået i hårdknude og I har brug for hjælp til temaer som …

 • vi vil lære at kommunikere åbent, interesseret og kærligt
 • vi vil have tilliden tilbage og kunne turde tale fra et åbent og ærligt sted
 • vi vil være bedre til at prioriterer hinanden medhenbik på at styrke forbindelsen mellem os
 • vi vil kunne tale også om det der er svært og skabe rum for det der giver os glæde og værdi i hverdagen
 • vi vil have redskaber og værktøjer der styrker vores nærvær og intimitet

Udfordringen med problemer i parforholdet er, at problemerne vokser …

At undertrykke følelser gør os ikke stærkere. Det gør os derimod mere sårbare, når vi står overfor modgang

Både i forhold, der lige er begyndt, og i langvarige forhold er det meget normalt, at der er en frygt for at udtrykke følelser. En frygt, der specielt kommer frem, når en af parterne i forholdet begynder at være bange for at være sårbar. I stedet for at åbne op for det, der er, opstår der konflikt eller tilbagetrækning.

9 ud af 10 par, der kommer hos mig, har svært ved at udtrykke deres behov og følelser klart og har på en måde mistet forbindelsen – selv når de gør sig umage og prøver at tale om tingene, kan det ende i misforståelser, konflikt, frustration, vredesudbrud eller tavshed. Andre oplever afmagt, jalousi, utroskab eller mistillid.

Det værste er, at de ikke selv ved, hvordan de skal få løst det, der er gået i hårdknude. Med mange bekymringstanker og søvnløse nætter, og uden professionel hjælp kan parforholdet lide så meget overlast, at det ender med skilsmisse, stress, angst eller depression.

Mange prøver at løser problemerne i parforholdet ved at erstatte de primære behov med f.eks. alkohol, hash, stoffer, være utro, overdreven skærmtid eller ved på anden måde dulme det, der er svært at sætte ord på. Få det til at gå væk.

Men at flygte fra problemerne er selvfølgelig ikke den bedste løsning. Det er dog en naturlig reaktion på, at parforholdet er i nød og inde i en usund fase.

Men heldigvis behøver det ikke at være sådan og det behøver ikke at ende med et parforhold, der går i stykker, Hvis I får den rette hjælp undervejs, kan de usunde mønstre brydes, og I kan genfinde jeres kærlighed. Måske endda dybere og stærkere end nogensinde.

“Jeg er overrasket over, hvor stor betydning det ubevidste påvirker vores liv fra de gamle skuffer.

Forløbet levede mere end bare op til mine forventninger. Vi er blevet set og hørt og har trænet netop det, der er vores udfordringer sammen og hver for sig.”

Anonym kvinde

hvordan foregår parterapi?

Sådan kan jeg hjælpe jer, hvis I ønsker at stå sammen i jeres parforhold

Mange par kæmper med de sammme tilbagevendende konflikter uden at få dem løst

At opleve at de samme konflikter gentager sig igen og igen, uden der sker en forandring, er frustrerende. Det tærer på kræfterne og stjæler både kærligheden og den gode energi. Heldigvis er der hjælp at få, og det er muligt at bryde de fastlåste mønstre.

Med et par kommunikations forløb får I hjælp til selvhjælp

På par kommunikations kurset får I de kommunikationsredskaber der er vigtige for at I bliver bedre sammen som par. I får hjælp til at se bagom jeres mønstre, forstå jeres parforhold fra nye vinkler ud fra forskningsbaserede kommunikationsredskaber. For at få mest muligt ud af de 5 timer, kan timerne sammensættes over flere gange eller til en hel dag. I intro samtalen taler vi om hvad der giver bedst mening for jer.

Hiv 2 dage ud af kalenderen og tag på kærestetur med parterapi

Har I brug for hjælp til jeres parforhold, samtidig med at I trækker stikket helt ? Det er muligt at booke min ekspertise i en weekend eller som et hverdagsophold som vil give jer muligheden for at gå dybere. Med sammenhæng og afstand fra dagligdagens gøremål er det muligt for jer at styrke jeres personlige individuelle lederskab, jeres teamsamarbejde, nærvær og intimitet.

5 nøgler til nærhed, kærlighed og intimitet

I jeres forløb implementeres konkrete redskaber og værktøjer til …

 • jeres mønstre og hvordan I håndtere pres, frygt og stress
 • nærværende kommunikation og hvordan I lytter opmærksomt
 • jeres primære kærlighedssprog og samarbejde
 • anerkendelse, feedback og prioritering af stjernestunder
 • nærvær og intimitet og hvordan I sætter jer selv i spil

 

Forløbet tager udgangspunkt i …

 • forskningsbaseret viden og nye vigtige indsigter omkring parforhold
 • konkrete redskaber der hjælper jer med at styrke og pleje jeres samarbejde
 • værktøjer og undervisning der gør jer stærkere hver for sig og sammen
 • fif og inspiration til et gladere og mere levende parforhold
 • vejleding under hele jeres forløb
 • sessioner hvor vi enten mødes hos mig, eksternt eller online

Når I har haft jeres første afklarende samtale og hvis I kan se jer i et samarbejde med mig, sammensætter jeg et forløb tilpasset jeres behov, med forslag til mødedatoer og sparring. Senest dagen efter modtager I jeres tilbud på mail.

Hos mig får I:

 • Intro samtale (telefon eller videomøde)

 • kort ventetid / weekendtider

 • forløb med sammenhæng og konkrete afprøvede redskaber

 • mere end 20 års erfaringer inden for parterapi

 • undervisning i forskningsbaseret teori

 • sparring og vejledning mellem sessionerne

 • 2 dages forløb weekend eller hverdag

 • fri parkering ved praksis

 • Onlineparterapi eller fysisk fremmøde

Priser: Intro samtale (telefon eller videomøde) 0 kr. – Pakke 1) lær at kommunikere kærligt og indlevende 5 timer 4750 kr. – Pakke 2) genfind kærlighed og intimitet 2 dages romantisk ophold 12.500 kr – Pakke 3 gourmet ophold 2 dage 14.500 kr – Opfølgende samtaler 90 min 1500 kr.

“Du rammer godt nok spot on på det, vi har det svært med. Du håndterer vores sårbarheder så professionelt, og jeg synes, du er mega god til at holde overblikket, selv når noget virker rodet.”

Anonym mand

Sådan kommer I nemt i gang:

Sådan kommer I nemt i gang:

BOOK jeres GRATIS intro samtale. Samtalen foregår enten som et videomøde eller som et telefon møde og varer ca. 30 min. I samtalen har I mulighed for at stille spørgsmål. Vi taler om jeres udfordringer og ønsker til forandring, og I vil hurtigt få en fornemmelse af, om jeg er den rette til at hjælpe jer.

Eller kontakt mig direkte på telefon 22 96 66 40

Få sparring mellem sessionerne   

Med mine mange års erfaringer har det vist sig, at sammenhængende forløb, hvor der arbejdes med konkrete målrettede redskaber, kan noget helt særligt – og at sparring mellem sessionerne gør, at I ikke behøver føle jer ladt alene i processen.

Når det bliver svært, så er det bare nemmere at holde fast i det nye, I lærer, når I kan få hurtig hjælp. Derfor er det  en god idé at vælge et forløb fremfor en enkelt session.

Hvordan kommer vi nemmest igang med at bibeholde eller genopdage kærligheden og intimiteten?

Når I har kontaktet mig og vi har talt sammen på telefon eller over et videomøde, så er I måske klar til at tage stilling til om jeg er den rette til at hjælpe jer og hvilket forløb der passer bedst til jer.

Hvornår kan vi starte vores forløb?

De fleste par synes det er rart, at have talt med den person der skal hjælpe, inden den endelige beslutning træffes. I intro samtalen er det nemmere for jer at vurderer, om det føles godt for jer at tage de næste skridt mod bedre kommunikation og mere kærlighed.

Typisk vil I være i gang med jeres forløb, inden for en uge eller 14 dage. Husk jeg har weekend åbent og aftentider efter aftale.

Om mig

Mit navn er Laila Baltser 

Jeg tror på, at vi mennesker lærer bedst, når vi oplever tillid til processen

Ud over at bruge mig selv som redskab, bruger jeg forskningsbaserede kommunikationsteknikker fra metakognitiv terapi, imago parterapi, de 5 kærlighedssprog og psykodynamiske processer som tilsammen hjælper jer med styrke kærligheden og intimiteten.

MIT MOTTO ER:Når først vi  tør kommunikerer ærligt, interesseret og åbent og når vi ved, hvor vi skal jursterer, så vækkes kærligheden langsomt og sikkert, ikke ligesom før, men på et langt dybere plan.”

Min baggrund for at hjælpe

Jeg har mere end 20 års erfaringer i arbejdet med parforhold.

Siden 2015 har jeg haft parterapien i Haderslev (syddanmark). Jeg har har hjulpet par fra b.la. Haderslev, Sønderborg, Odense, Esbjerg, Kolding, Aabenraa, Tønder, Flensborg, Gram, København, Flensborg og Ribe.

Personligt har jeg arbejdet med mig selv og mit personlige lederskab gennem mere end 20 år. Jeg har som så mange andre gennemlevet kriser, som afsked ved død og skilsmisse. Jeg har oplevet svær stress belastning og angst som jeg har fået hjælp til at håndtere hos de dygtigste specialister. Jeg har arbejdet med især kvinder og mænd, børn, unge, parforholdet og familier som havde brug for støtte og hjælp til et liv i mental og følelsesmæssig trivsel siden 1994.

Derudover er jeg certificeret socialpædagog, psykoterapeut, parterapeut og familieterapeut med speciale i stress, angst og kommunikation. Jeg har gennem utallige kurser, videreuddannelse og personlig udvikling specialiseret mig i at være den bedste udgave i at være et kærligt menneske, mor, partner, kollega og ven.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne familie og spædbørn, psykiatri, misbrug og afhængighed, undervisning af anden etniske borgere, børn og unge, autisme og adhd, ledelse og supervison, musikterapi og undervisning.

Hvem er Laila Baltser se mere HER

Her finder du mere om …

Parweekend med terapi

Blogindlæg “min kæreste bliver sur over ingenting”

Forskningsbaseret parterapi hvad er det  💥

Ønsker du at komme tættere på dig selv og din partner med det samme ?

Her kan du hente og se mere om minikurset “3 effektive kommunikationsteknikker til parforholdet” pris 175 kr

kontakt Laila Baltser 

Parterapeut & Familieterapeut MPF

Facilitator med speciale i kommunikation

Telefon: 22 96 66 40