Parterapi i Sønderjylland – Gratis intro samtale

Dygtig parterapeut med mange års erfaringer i Gråsten, – Sønderjylland 

Laila Baltser tilbyder

GRATIS uforpligtende intro samtale (telefon eller videomøde) mere end 15 års erfaringer inden for parterapi ✔ kort ventetid ✔ forløb med sammenhæng og konkrete afprøvede redskaber til at forstå jeres konflikter og løse dem ✔ værkstøjer til at geskabe tillid, nærvær og intimitet intensiv par – weekend  undervisning i forskningsbaseret teori ✔ sparring og vejleding mellem sessionerne  ✔ weekend og aftentider online samtaler fysisk fremmøde gratis parkering

Forløb

 1. I bestemmer, hvornår I ønsker at lægge jeres samtaler og betaler fra gang til gang 
 2. mix – forløb 10 timer med sparring og konkrete redskaber mellem sessionerne, tilbud med indhold sendes efter jeres afklarende første samtale
 3. Intensiv par weekend 2 x 5 timer inkl. frokost, the`, kaffe og frugt. Undervisning kl. 10.00 – 15.00. Spørg efter forslag til overnatningsmuligheder

Priser: uforpligtende samtale 0 kr. ( video eller telefon møde) – første afklarende samtale 1500 kr. (2 timer) –  1400 kr. 1 time og 30 min –  1900 kr. 2 timer –  mix – forløb 10 timer med mailsparring og konkrete redskaber mellem sessionerne 9500 kr. – par – weekend 2 x 5 timer 9500 kr. 

Generel corona info hos par og familieterapeut Laila Baltser

Hygiejne og afspritning er i top

* Skal der bæres mundbind? Der bæres mundbind på vej ind og ud af praksis
* Skal der vises corona pas? Nej
* Ved symptomer, ring eller send en besked for en ny tid
* Hvis du er usikker på fysisk fremmøde tilbydes online eller ude samtaler
* Hvis du er i tvivl kontakt Laila Baltser på 22 96 66 40 for yderligere information

I mere end 15 år har Laila Baltser, hjulpet par fra bla. Sønderborg, Tønder, Gråsten, Aabenraa, Flensborg, Haderslev, Kolding, Ribe, Esbjerg, Sjælland og Schweiz

Der blev arbejdet intenst og koncentreret på par weekenden, sådan sagde parret ved afslutningen 💞

Kvinde) Jeg tager afsted med følelsen af ro indeni og troen på at vi kan træne de redskaber sammen vi har fået, jeg er overrasket over hvor stor betydning det ubevidste påvirker vores liv fra de gamle skuffer. Det var perfekt med en weekend. Dagene levede mere end bare op til mine forventninger. Vi er blevet set og hørt og har trænet, netop det der er vores udfordringer sammen og hver for sig.

Mand)  Jeg tager afsted med en rigtig god følelse, vi har fået rigtig gode redskaber at arbejde med. Det vigtigste for mig er, følelsen af de gode redskaber. dagene har fuldt ud levet op til mine forventninger jeg er glad for både form og indhold. Jeg synes vi er blevet klædt rigtig godt på til at arbejde med tingene. Du er dygtig og et godt menneske Laila.

Psykologisk forløb
Familieterapi
Tema aftener i Gråsten

Kontakt Laila Baltser på telefon: 22 96 66 40

kontakt Laila Baltser 

Certifiseret Anerkendt Par og Familieterapeut – Speciale i Stress og Angst

Send besked via kontaktformular

=

I parterapien arbejder vi med jeres kommunikation og samarbejde

Det kan være sårbart at åbne op og sætte ord på det der fylder, men jeg lover jer, at jeg gør mit aller bedste for at støtte jer på en respektfuld og nænsom måde.

Samtalerne foregår i fantastiske smukke rammer, nemlig i det gamle gigthospital hvor man har hjulpet mennekser gennem årtier, – både fysisk, mentalt og følesesmæssigt. Når først I har lært nogle af redskaberne at kende, så er det meget nemmere for jer, at gå til det nye med tillid til processen.

5 trin til et nærværende parforhold, hvor vi arbejder med

 • basis viden og forståelse omkring jeres forskelligheder
 • sådan opbygger I tillid og tryghed imellem jer
 • redskaber og træning i kærlig indlevende kommunikation
 • jeres primære kærlighedssprog og hvordan I støtter hinanden
 • hvordan I styrker jeres nærvær og intimitet og respekterer hinandens grænser

9 ud af 10 par der opsøger min hjælp, kæmper med de samme konflikter og misforståelser og ender ofte med følelsen af ikke at slå til.

Uanset om det handler om indre eller ydre konflikter, så er frustration, mangledne forståelse og pres en af hovedårsagene til at mange par vælger skilsmisse, men det er muligt at få kærligheden tilbage ..

En tiltrængt pause 

I parterapien får I en pause, væk fra dagligdagens gøremål, med fokus på jer. Med en proffessional tredjepart får I hjælp til, at se bagom jeres mønstre og forstå jeres parforhold fra nye vinkler:

 • I får ny VIGTIG viden og indsigt i, hvorfor I støder mod hinanden og hvad I skal gøre for at forstå     
 • I får redskaber til at løse konflikter på en kærlig og anerkendede måde
 • I får redskaber til at håndtere det pres der opstår mellem jer når I ikke forstår
 • I lærer at afsætte og prioritere tid til det der er vigtigt for jer uden at tabe jer selv
 • vi arbejder udfra vigtige teorier og værktøjer der støtter kærlig indlevende kommunikation

Hvofor skal I vælge parterapi ?

 

I skal vælge parterapi, hvis I ønsker at udvikle jer sammen og styrke intimiteten mellem jer. Jeg skaber et rum til jer med enkelthed og og ro til fordybelse i det der er vigtigt for jer begge. Jeg hjælper med at fjerne den støj der opstår mellem jer, når noget bliver svært at forstå. På den måde kan I bedre se tingene mere klart.

Med en anderledes ramme, kan du forvente at blive klogere på dig selv OG din partner end ved taditionel parterapi. Det der adskiller traditionel terapi er, at I fordyber jer i konkrete redskaber og værktøjer i en sammenhængende proces, hvor jeg støtter og guider jer hele vejen, også imellem sessionerne.

Hvorfor vælge et mix – forløb 

Med mine mange års erfaringer, har det vist sig, at sammenhængende forløb hvor I både har individuelle samtaler og samtaler sammen, kan noget helt særligt,- det, at der er mulighed for sparring mellem sessionerne gør, at I ikke så let føler jer ladt alene i processen og det kan være nemmere at få gjort det der skal til og holde fast i det nye I lærer, – så når I vælger et forløb, hvor I arbejder 2 eller flere timer ad gangen, er det klart en fordel fordi, – I har mulighed for, at få al den hjælp I behøver, også når noget føles svært.

Hvorfor vælge online – samtaler 

Hvis I vælger online samtaler er I fri for at tage hjemmefra og hvis I bor langt væk fra mig, sparer i kørsel og tid. Online samtalerne foregår over videokanalen zoom som er en sikker platform ifht personfølsomme data. Jeg har gode erfaringer med onlineterapi og jeg synes det kan noget særligt fordi det skaber en anden tryg atmosfære at sidde i sit eget private rum hvor man lige kan hente en kop kaffe / eller The når der er brug for en pause.

Hvorfor vælge par – weekend 

Hvis I ønsker at trække stikket, komme væk fra hverdagen i længere tid og arbejde med redskaberne i sammenhæng, er en parweekend måske være noget for jer. Med koncentreret opmærksomhed og nærvær med din partner gennem et sammenhængende forløb, får I mulighed for, at fordybe jer helt uden forstyrrelser fra børn, familie, jobs, skærme og anden input. Det er som at tage på kursus sammen. Der sker noget ganske særligt når man sover sammen, går en tur, spiser noget lækkert mad oven på de nye iputs, – jeg plejer at sige at det ubevidste får mulighed for at følge med på et højere reflektivt plan, simpelthen fordi, der skabes et større rum til fordybelse, når hverdagens forstyrrelser er på afstand.

En par – weekend hjælper jer med at sætte fokus på JER hele vejen. Der sker virkelig noget i det ubevidste og det nye lagers helt anderledes, når man slipper dageligdagens pres og gøremål. Det at slippe handlemode og koncentrerer sig om spot on temaer kan virke uvant og underligt, – tilgengæld kan det noget særligt i forhold til det at åbne op for vigtige processer i jeres samliv. I vil opleve, at I begge udvikler jer på det personlige plan, samtidig med at I føler jer sammen om processen.

Hvordan kommer vi i gang 

Når vi har talt sammen aftaler vi en tid hvor vi mødes til en uddybende dialog som varer 2 timer. Her går vi mere i dybden med det I ønsker hjælp til og I har mulighed for at mærke efter om I føler jer tilpas i processen med mig, – hvis det føles rigtigt for jer begge, lægger vi sammen en plan og I modtager efterfølgende et tilbud på mail med indhold, pris og forslag til mødedatoer.

Uanset hvilket forløb I vælger  mødes vi på videokanalen zoom eller i Gråsten. Når I vælger et forløb, er det helt op til jer hvordan I fordeler timerne mellem jer, – det giver ofte sig selv hvad I har brug for når først I er i gang. Imellem sessionerne får I al den sparring I har brug for, netop for at sikre, at I holder fast i jeres gode udvikling.

Hvis I vælger par – weekend og ønsker at overnatte, er I velkommen til at spørge efter listen over anbefalede steder. I området ligger de skønneste overnatningsmuligheder kun ca. 10  – 20 min. kørsel fra undervisningsstedet i Gråsten.

Hvornår kan vi starte 

De fleste synes det er mest rart, at have talt med den person der skal hjælpe inden den endelige beslutning træffes. I intro samtalen som foregår på telefon eller video er det nemmere for jer at vurderer, om det føles godt for jer at tage jeres næste skridt.

Typisk vil I være i gang med jeres forløb inden for en uge eller 14 dage.

Laila Baltser, jeres sparringspartner

En parterapeut med høj faglighed og mange års erfaringer støtter og vejleder jer gennem processen.

Som uddannet individuel, par og familieterapeut med 18 års erfaringer i at hjælpe børn og unge, kvinder og mænd, par og familier, herunder forløb i personlig udvikling og nærværende kommunikation,- er der ikke mange udfordringer og problemstillinger, som jeg ikke har set og hjulpet med.

Jeg har siden jeg startede som selvstændig, undervist alle aldre på forskellige niveauer i, hvorfor vi som mennesker fungere som vi gør. Jeg har delt rundhåndet ud af alle de redskaber jeg selv har lært og som jeg ved virker på et liv, der fremmer det personlige lederskab på et højt fagligt niveau.

Det er vigtigt for mig at ny læring giver mening for jer, derfor får I undervisning i små intervaller så det er muligt for jer at følge med og at forandre det der er vigtigt. Jeg tilbyder grundforløb for at sikre, at I får den vigtigste basisviden og de værktøjer I har brug for, sådan at I bedre kan føle jer rustet i jeres udviklingsproces.

Jeg tror på at vi mennesker lærer bedst når vi oplever tillid til processen, – ud over at bruge mig selv som redskab, bruger jeg teknikker fra metakognitiv terapi, imago parterapi, de 5 kærlighedssprog, musik og naturterapi, som tilsammen hjælper med at stabilliserer nervesyetmet og tilliden til det der er lige nu.

Jeg er selv passioneret musik og natur elsker og bruger hver dag både musikken og naturen til at støtte mig i at finde indre ro og balance, – dette fordi det er så tydeligt hvad disse grundelementer betyder for os mennesker, noget naturligt som vi fik foræret fra begyndelsen af vores liv.

MIT MOTTO: “når først vi kender vores primære kærlighedssprog og ved hvad skal gøre, så kan vi meget bedre lytte opmærksomt og med tillid være sammen om det der er”

Hvis I vil, tager jeg jer med på denne udviklingsrejse, hvor I vil opleve nye vigtige sider af jer selv og hinanden og som er med til at styrke kærligheden.

Jeg har ry for at være kærlig, inspirerende og skarp i kontakten, også når det gælder det at integrere det nye som skal hjælpe jer med forandre det I ønsker.

Forskningsbaseret parterapi se mere HER 💥

Hvad er parterapi og hvordan virker det, se mere HER

Jeg glæder mig til at møde jer.

kontakt Laila Baltser 

Bliv kontaktet inden for 24 timer

=

Kontakt Laila Baltser

Certificeret Anerkendt Par og Familieterapeut. Speciale i Stess og Angst