Anbefalinger

Parterapeut i Haderslev og online 

Familie bosiddende i Danmark og udland (videomøder)  

Vi kunne ikke have gjort det her uden dig Laila.

Anonymt par

Vi fik gode øvelser og værktøjer mellem sessionerne som var lette at gå til, vi bruger stadig nogle af dem til stor gavn især for min mand og vores interne kommunikation. Laila er et meget kompetent og tillidsvækkende menneske for begge parter. Der er varme og forståelse og der er også ærlighed og udfordring, hvilket er koden til fremgang i et hvert udviklingsforløb. Vi er glade for vi valgte at arbejde i en god periode og ikke når krisen først er ramt.

Anonymt par

1. Jeg er blevet mere bevidst om vigtigheden af at være tydelig og nærværende omkring egne følelser og behov ift. at skabe nærvær og intimitet i forholdet til min partner. Det er vigtigt at tage mig tid til ægte at ville forstå min partner, tjekke ind på hinanden og give rum til at følelser deles.

2. Villigheden til at arbejde med sig selv og en oplevet erkendelse af, at det at italesætte følelser, og tage en nærværende dialog i situationer hvor man kan komme i tvivl om egne- og/eller partnerens intentioner, gør forholdet stærkere fremfor svagere.

3. Forløbet har i høj grad bidraget til at vi som par er blevet klogere på hinanden og hvordan vi, ved at bruge nogen af de værktøjer og metoder vi har lært, kan møde hinanden med en større nysgerrighed, vilje til forståelse og dermed styrket evne til at udvikle inderligheden imellem os

Anonymt par:

Jeg tager afsted med følelsen af ro indeni og troen på at vi kan træne de redskaber sammen vi har fået, jeg er overrasket over hvor stor betydning det ubevidste påvirker vores liv fra de gamle skuffer. Det var perfekt med en weekend. Dagene levede mere end bare op til mine forventninger. Vi er blevet set og hørt og har trænet, netop det der er vores udfordringer sammen og hver for sig.

Anonym mand:

Jeg tager afsted med en rigtig god følelse, vi har fået rigtig gode redskaber at arbejde med. Det vigtigste for mig er, følelsen af de gode redskaber. dagene har fuldt ud levet op til mine forventninger jeg er glad for både form og indhold. Jeg synes vi er blevet klædt rigtig godt på til at arbejde med tingene. Du er dygtig og et godt menneske Laila.

Anonym kvinde / mand:

“Den terapi og rådgivning, vi har fået hos Laila, har været guld værd. Laila har hjulpet os igennem vores sværeste år nogensinde. Vi er gået igennem et år med fødselsdepression og parforholdsproblemer, men med Lailas hjælp er vi kommet godt ud på den anden side. Men effekten af terapi er ikke kun terapeutens ansvar og eller fortjeneste. Terapi er hårdt arbejde, og det kræver at du ser på terapien som et stykke arbejde. Arbejd med terapeuten og ikke imod. Hvis du bliver bedt om at forestille dig noget, så gør det. Hvis du bliver bedt om at mærke hvad du føler, så gør det -også selvom det kan gøre ondt. Arbejdet slutter ikke samtidig med sessionen. Terapi er ikke som at gå til lægen og få en pille. Arbejdet med dig selv og dine vaner fortsætter ude i dit liv, men hvis du gør dit arbejde, kan du blive et stærkere og mere afbalanceret menneske.

Anonym mand:

Laila, jeg er dig utrolig meget taknemmelig for de ting du har hjulpet mig med, og du skal vide det har gjort en kæmpe forskel. På alle måder har de ting jeg har taget med fra dig hjulpet mig utrolig meget på alle fronter. På mange områder der før har været en udfordring for mig, har det vendt sig til en accept i stedet for, og en indsigt i at jeg ikke skal ændre mig på nogen som helst måde. Jeg føler efterhånden en ro i mig, og glæder mig til alle de nye ting der kommer til at ske i fremtiden.

Anonym mand:

Laila er en utrolig dygtig psykoteraeut. Jeg kom til hende, da min dødsangst var på det højeste. Jeg kunne ikke gå uden for en dør, uden at få slemme angstanfald, det var en kamp for mig bare at skulle køre ud til hende. Jeg har altid været opdraget til at man klarer tingene selv og en psykolog ikke er nødvendig, men da min læge sagde at jeg skulle tage ud til Laila tænkte jeg : så lad mig da prøve… Det er det bedste jeg nogensinde har gjort i mit liv. De første par gange jeg var der ude, følte jeg at det blev meget værre, men efter et par gange kunne jeg gå i gang med de redskaber Laila havde givet mig.

Utroligt nok så har jeg fået det MEGET bedre. Jeg har ikke kunne tro på at jeg nogensinde ville få det godt igen for hvorfor skulle lige netop jeg få et mere “normalt” liv?! Hvorfor skulle jeg være så heldig at det var mig der skulle bestemme over mit eget liv og ikke angsten. Laila er en super god psykoterapeut, hun er en dejlig person med humor og så er hun bare skide god til at hjælpe mennesker med problemer, det er helt klart hende der har fået mig videre i mit liv… Jeg kan blive ved, men bliver nok nødt til at stoppe nu. Jeg kan kun anbefale Laila Baltser, hun er den bedste.

Anonym kvinde:

Jeg var ganske enkelt nået til et sted i mit liv, hvor jeg var træt af ikke og have det godt, var 30 år, single og følte mig ensom, ked af det og vidste ikke hvor jeg skulle starte eller hvad det handlede om, jeg vidste bare, at jeg ikke kunne klare det selv og fandt derfor frem til Laila. Jeg har helt sikkert fået det jeg søgte. Jeg har igennem de sidste 10-12 år besøgt psykologer, coaches, hypnotisører osv., men hver gang vi nåede ind til det der gjorde ondt, stoppede jeg og jeg følte mig aldrig 100% set og hørt, men Laila gav hun mig modet til at fortsætte og var med mig hele vejen, på den mest ærlige, hjertevarme, omsorgsfulde og ligetil måde.

Hun støttede mig, gav mig en masse redskaber og sidst, men ikke mindst, gav hun mig den ro og tro der skulle til, for at jeg turde se de ting i øjnene jeg skulle, for at komme videre, og se fremad i stedet for at hænge i fortiden. Det har uden tvivl været den tro og Laila har haft på, at jeg godt kunne komme ud på den anden side og se fremad. Selv når det så mest sort ud og jeg havde det mest hårdt, så var hun der og gav mig virkelig en følelse og et håb om at jeg var på rette vej. Derudover har det betydet meget for mig, at Laila gav sig tid til mig, hun sad ikke efter en time og sagde, så nu er tiden gået! Hun har aldrig ladet mig tage derfra, uden at hun var sikker på at jeg var klar til det.

Uden tvivl – føler mig så tryg hos Laila, og vil til enhver tid søge hendes hjælp, hvis jeg har brug for det. Hun kender min historie og er på ingen måde i tvivl om, at hvis der er nogen der kan hjælpe og støtte mig til og kigge ind i mig, så er det hende. Håber det kan bruges til noget og give nogle andre modet til at søge hjælp hos dig! For det at have haft det forløb hos dig, er ganske enkelt det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg er godt klar over at jeg selv har gjort en stor del af arbejdet med mig selv, men jeg var på ingen måde nået hertil, hvis jeg ikke havde lært dig at kende – så selvom jeg har sagt det før, så tusind tak fordi du er som du er.

Anonym mand:

Jeg kontakter Laila i sommerferien, efter at have gennemgået et samlivsbrud. Jeg var ramt af stor skyld følelse og meget lavt selvværd primært pga. bruddet, og derved havde udviklet en depression. Allerede ved første samtale i telefon virker Laila meget åben, tillidsfuld og lyttende. Vi aftaler en tid få dage efter. Allerede ved første møde, kunne jeg fortælle hele “min historie” og Laila var lyttende og lod mig bare “læsse af”.

Ved de efterfølgende konsultationer begyndte Laila ved samtaler, at arbejde sig mere og mere i min depression og det lave selvværd. I starten havde jeg samtaler ca. hver 8-10 dag, i dag er jeg kommet så meget videre at jeg har samtaler hver 6 uge. Laila har en stor ære for at jeg er, hvor jeg er i dag og at jeg har det så godt. Hvor længe jeg vil fortsætte samtalerne ved jeg ikke, men så længe at jeg får et boost ved en konsultation, hvor Laila coacher mig og det derved øger min livskvalitet så vil jeg gøre det. Laila er yderst kompetent og jeg kan på det varmeste anbefale hende til at hjælpe dig videre, på det som nogen gange viser som livets svære og til tider urimelige vej.

Parterapeut i Haderslev Sønderjylland med super gode anbefalinger

Anonymt par: 

kvinde

Først og fremmest tak for nogle gode og udbytterige dage hos dig, vi er nu på vej i den rigtige retning hjemme i den lille familie. Jeg har fået hjælp til at sætte ord på hvad jeg føler og ikke gemme dem til senere brug. Og til at forsøge at stoppe tilspidsede situationer i hjemmet, når der evt skal markeres territorium. Begge dele kan jeg personligt mærke er forbedret. Hvad der virkede bedst for mig i forløbet var at få hjælp til at få ord på følelser og få Simon til at gentage, for virkeligt at se om vi forstod hinanden. Det sværeste for mig var helt klart at modtage pæne ord den dag vi skulle gå rundt om hinanden.

Det mest udfordrende var at få Simon til at forstå hvad jeg føler og tænker. Jeg syntes sådan set ikke der var noget der var nemt, men det mest givende undervejs for mig var at se at Simon og jeg, gerne vil os som familie og ægtepar, og vi er klar til at arbejde for det og ikke bare give op, fordi det er den nemmeste udvej. Det var rart med de lange dage hos dig, til rigtigt at kunne fordybe sig. Hjælpen og værktøjerne vi fik hos dig kan fremadrettet hjælpe os begge i tilspidsede situationer i hjemmet og få os til at tale mere sammen om hvad vi ønsker, tænker og føler. Personligt syntes jeg at et intensivt forløb er klart at foretrække, frem for en time en gang imellem.Tusind tak for et godt forløb hos dig, du er et dejligt og omsorgsfuldt menneske. Kærlig hilsen Sandra.

Mand

Jeg har fået hjælp til bedre at sætte ord på de følelser, som jeg tidligere ikke har kunnet og det har afhjulpet og mindsket konflikter. Jeg synes de lange dage og tiden til at kunne fordybe sig i længere samtaler virkede rigtigt godt. Det gjorde at vi kunne nå omkring mange ting og ikke skulle starte forfra over f. eks mange dage spredt ud. Jeg syntes det kunne være svært at sætte ord på nogle følelser og at høre nogle af de ting som gjorde pigerne kede af det. Men på den anden side virkede det også stærkt.

Det vigtigste var at få den dybere forståelse for at vi er forskellige og måske i høj grad også, skal give plads til det. Jeg synes jeg har fået nogle gode værktøjer, jeg kan bruge fremadrettet når noget spidser til. Jeg synes de lange sessions, gav rigtig god mening og var god udnyttelse af tiden. Tak for et super godt forløb. Simon.

Oplæg på Rømø i personligt lederskab

Det var et helt fantastisk oplæg ! tak for dig ! tak for inspirationen og ikke mindst motivationen , vi er så klar til nye udfordringer !! KH Susan og Thomas.

Anonym mand:

Jeg fik hjælp til at lære mine egne følelser at kende. Fandt ud af at det er okay at føle sig ked af det eller sur, men også hvad forskellen på sur og ked af det er. Jeg har lært at det er okay at være mig, jeg er god som jeg er, og har lært at sige min mening højt uden at skamme mig over den. I starten af forløbet var jeg stille og var vant til at svare “det ved jeg ikke” til alt jeg blev spurgt om, lige fra hvordan jeg havde det, til hvad jeg havde lyst til. I dag kan jeg svare lige præcis hvad jeg mener.

Der er dog situationer hvor jeg rent faktisk bliver nød til at svare, at jeg ikke ved det, men det har jeg lært heller ikke gør noget, når man ikke ved det lige med det samme. Laila har lært mig at jeg nok skal klare mig, og det hele nok går godt i sidste ende alligevel, og det har gjort at jeg er blevet en stærk person som kan stå fast i at være som jeg er. Ved at stå oprejst selvom der er nedture i livet, så ved jeg at det går over igen. Jeg kan bruge det til at komme frem i livet og tro på det hele vil ende godt.

Det vigtigste var, at jeg kunne sige lige præcis hvad jeg mente uden at det var forkert. Det var vigtigt at jeg ikke fik at vide at det jeg følte var forkert, men istedet at det var okay, og så kunne jeg så snakke om hvad den følelse betød for mig og lære noget af det.

Jeg har flyttet mig til at være mere udadvendt og ærlig, fra at være stille og indelukket. Er blevet god til at tale og sætte ord på mig og mine følelser, det har lært mig så meget. Har i dag en god/bedre forståelse for hvem jeg selv er og hvordan jeg har det i forskellige situationer.

Anonym kvinde:

Jeg havde været igennem et længere sygdomsforløb efter en backpackertur til Irland, da jeg tog kontakt til Laila. Forud for det, har jeg prøvet samtlige alternative metoder for at blive kureret – alt sammen for noget, som jeg ikke helt vidste hvad var. Så da jeg talte med Laila første gang, fortalte jeg hende bare hvordan jeg havde det, hvad jeg havde været igennem og hvad jeg havde brug for at hun hjalp mig med.

Vi fandt sammen ud af, at det jeg bøvlede med, var angst. Og så fortalte Laila mig, at det var en helt normal reaktion, når jeg havde været ude for alt det, som jeg nu havde, og allerede dér skete den første forandring. Derefter fik hun åbnet op for en masse ting, og lidt for lidt kunne jeg mærke at de bekymringer og symptomer der var forbundet med angsten, lettede som små skyer og symptomerne blev færre og færre.
Jeg har under hele forløbet følt mig utroligt tryg og godt tilpas hos Laila og måden hun har været på, overfor mig har været helt fantastisk. Inden hver session har vi talt om løst og fast, lige fra slankekure og make up til arbejde og studie indtil samtalen helt naturligt drejer sig ind på, hvad vi skal snakke om lige netop den dag. Vi har grint sammen, bandet og grint lidt igen og så har jeg grædt – uden at syntes det var flovt eller pinligt, men fordi det var rigtigt.

Laila har givet mig en forståelse for, hvorfor min krop har reageret som den har og det tager jeg med mig videre. Jeg er blevet meget bedre til at mærke efter og finde ud af, hvorfor min krop reagerer som den gør – og hvordan jeg så skal håndtere det. Laila har lært mig at jeg skal acceptere at mine oplevelser, gode og dårlige, er dem der har formet mig og derfor reagerer jeg som jeg gør. Og det er ok!
Jeg har flyttet mig fra at være en meget bekymret pige med en angst for at være rigtigt, rigtigt syg og ikke have muligheden for at nå alle de ting, jeg gerne ville nå til at forstå hvorfor min krop reagerer som den gør, og hvordan jeg skal håndtere det.

Afslutningen på sessionerne hos Laila skete helt naturligt, for da mine symptomer forsvandt trin for trin, havde jeg til sidst ikke mere at fortælle Laila og så endte vi med at snakke om løst og fast – og så blev vi enige om, at hvis der skulle komme et tidspunkt hvor jeg havde brug for hende igen, så skulle jeg bare ringe!

Det var på et tidspunkt en mand der sagde at de fleste kvinder gik til psykolog og at han ikke forstod hvorfor og at det sikkert var fordi, vi tænkte for meget over tingene. Dertil svarede jeg: ”Jeg tænker også for meget og derfor tager jeg hver tirsdag ud til en dame der hedder Laila, så snakker vi lidt sammen, så tager jeg hjem igen og så har jeg det bedre.”
Og det er præcis sådan, jeg vil beskrive mine sessioner hos Laila. Og som jeg sagde da vi sagde farvel sidste gang, så har Laila helbredt mig.

Anonym kvinde:

Jeg havde brug for at snakke med en, jeg ikke i forvejen kendte. Jeg havde brug for råd og vejledning, til at kunne se mig ud af hverdagens problemer og dilemmaer. Jeg valgte at søge hjælp lige præcis her, grundet kort ventetid og en masse gode anbefalinger.

Jeg vil uden tvivl, anbefale det til alle andre, der står i en svær tid, eller bare har brug for at få renset hovedet. Jeg gik altid glad derfra. Lige meget hvor dårlig dagen inden måtte have været, var der altid håb forude efter en samtale. Det har helt klart også været rigtig vigtigt for mig, at kunne snakke åbent om alt. Helt uden at skulle føle sig hverken skør eller dømt over det.

Jeg ved, hvis jeg en dag mangler et godt råd, eller har et vigtigt spørgsmål, så har jeg altid denne unikke mulighed.

Anonym mand:

Jeg ønskede hjælp, til at komme ud af en depression/angst mht en hjerteoperation på UHV Odense. Jeg fik i allerhøjeste grad hjælp og endda en meget hurtig hjælp. Da der ikke gik lang tid, før du øjensynlig fik ” afdækket” hvad der pinte mig psykisk. Det der hjalp mig bedst var at få snakket om begrebet dødsangst og angst for at blive ladt alene generelt.

Det hjalp mig også utrolig godt at få “åbnet op” for min livshistorie og fortælle den til et positivt lyttende menneske. Her blev der jo også afdækket flere interessante ting bl.a. Fra min barndom og omkring det at håndtere sine følelser, slet ikke vise nogen og korporlig straf.

Jeg kan yderligere utrolig godt li den måde du håndterer en samtale på. Du lytter meget, der er en tryg atmosfære, du spørger ind til og formulerer spørgsmål der rammer helt perfekt.
Du stiller spørgsmål som viser mig problemet i et andet lys! Som jeg måske opfatter det på, eks. Ved at være totalt blokeret af angst eller depression og netop denne taktik giver mig et værktøj til selv at kunne håndtere dette på hjemmebane og det er super.

Ja og så har du de menneskelige evner og den indsigt og erfaring der skal til for at få mennesker til at åbne sig op, fordi de føler sig i trygge hænder. Det er rart. Problemerne bliver bare lettere at bære og håndtere. Du udviser empati og det er rart at mærke, super!!

Du kommer aldrig med en ” løftet pegefinger” det er du for klog til. Jeg føler jeg har fået styr på det jeg ville, på en enorm god og respektfuld måde og det vil jeg gerne sige. Tak.

Anonym kvinde:

Da jeg kontaktede dig var det hovedsageligt af to grunde. For det første havde jeg rigtig meget dødsangst og blev ved med at tænke at jeg fejlede diverse sygdomme. For det andet var jeg et sted i mit liv, hvor jeg skulle til at beslutte mig for, hvilken retning jeg nu skulle tage i mit liv, og da jeg er en kæmpe tryghedsnarkoman havde jeg svært ved at tage det skridt der skulle tages for at komme videre. Jeg føler, at jeg har fået den hjælp, som jeg havde brug for ved dig. Jeg fik taget skridtet og fik flyttet til København og startede på studie og desuden er jeg blevet meget bedre til at håndtere min angst, når den opstår en gang imellem.

Jeg tror, at det som hjalp mig mest var, hvordan du hjalp mig til at strukturere mine tanker så de gik fra kaos til orden. Desuden synes jeg at du forstår at stille spørgsmål, så jeg kan se mine problemer i et nyt perspektiv, som jeg ikke selv havde tænkt over. Jeg synes desuden at du har en god ro over dig, som gjorde mig tryg ved at fortælle dig ting fra første øjeblik jeg satte mig i stolen overfor dig. Det har betydet meget for mig, at du nogle gange bare har sagt til mig, at jeg var helt okay og at jeg ikke var den eneste, som havde de tanker.

Jeg synes, at vi i vores forløb, hvor jeg kom hos dig hver uge fik vendt alle de ting, som jeg havde brug for at tale om. Du gav god mulighed for at jeg selv kunne lægge op til, hvad jeg havde brug for. Desuden vil jeg sige, at du har en meget fin fornemmelse for hvornår du skal stoppe vores samtale. Hvis jeg eksempelvis har været meget ked af det, så venter du til at du er sikker på at jeg er okay også selvom vi måske er gået over tid. Det skaber en stor sikkerhed.
Jeg har været meget glad for at få din hjælp gennem en tid, hvor jeg havde det hårdt og jeg vil fortsætte med at komme hos dig når mine problemer virker for uoverskuelige – også selvom jeg nu bor i København.

Anonym mand:

Hej Laila Nu er det vist på tide at rose……. Du gør simpelthen et fantastisk stykke arbejde med Tim, og det er begyndt at bære frugt. Tim er ikke længere så lukket overfor de ”nye”personaler i bofællesskabet– ja faktisk, har jeg ikke set ham så glad som i går, i meget lang tid. Du har totalt vundet hans tillid. Og Tim har flere gange sagt til mig ”hende Liaila, som du kender – hun er god nok” Så nu kan vi begynde at høste af de frø der er sået.

Anonym kvinde:

Jeg valgte, at begynde i terapi hos Laila hurtigt efter at min mand havde forlangt skilsmisse. Jeg kunne intet overskue, havde aldrig prøvet at leve alene og oveni troede og håbede jeg på at han nok “kom til fornuft”.

Det skete ikke og jeg kunne hurtigt fornemme at jeg havde brug for hjælp til at få styr på alle de følelser og tanker jeg havde både omkring skilsmissen men også om mange andre ting som havde hobet sig op i mig i løbet af de sidste mange år.

Laila hjalp mig til at åbne op og fortælle om ting som jeg aldrig havde snakket med andre om som f.eks. Konflikter med min mor, løgne og utroskab og jeg kunne mærke at for hver samtale hos Laila, fik jeg det langsomt bedre og fik troen på at jeg sagtens kunne klare at leve mit eget liv.

Og i dag, hvor der er gået 7 måneder siden skilsmissen og hvor jeg har afsluttet samtalerne hos Laila kan jeg sige, at uden Lailas hjælp, var jeg ikke nået så langt i mit liv som jeg er i dag. Jeg har det godt og nyder at leve mit eget liv og lære mig selv at kende og jeg tænker ofte på de samtaler jeg havde hos Laila og som bare har hjulpet mig så meget. Jeg håber, at alle der står i en livs krise, kontakter Laila. Jeg ved det hjælper og man kommer videre med sit liv også selvom det ser håbløst ud lige nu.

Det er svært, at forklare, hvad det er der gør, at jeg har det meget bedre i dag end jeg havde før. Jeg tror, det er de små ting som man lære hos Laila, men som alligevel har en stor betydning. Dét at lære at åbne sig op for andre, og fortælle hvordan man har det, selvom det kræver overvindelse lige inden man siger det. Dét at lære angstens mange ”ansigter” bedre at kende, så man ved hvornår den er der og vide hvordan man bedst håndtere angsten. For mit vedkommende er det, at berolige mig selv og puste ud og bare acceptere, at angsten er der lige nu og vide at den forsvinder igen, for som Laila siger, går der kun en vis tid inden en anden følelse opstår, og den er måske lettere at håndtere.

Derudover har jeg lært at sætte mere fokus på hvad jeg har lyst til og brug for, og derefter gøre dem eller sige det til mine nærmeste. Jeg har lært, at jeg har enorm kraft inde i mig som kan styrke min evne til at komme videre. Desuden har jeg lært mere om hvilke følelser jeg havde dengang årsagen til angsten opstod, og det har udfyldt nogle ”huller” fra dengang og fået mig til bedre at forstå hvorfor angsten kom. Alt dette har gjort, at jeg den dag i dag er gladere og alt føles ikke så hårdt og trist som det gjorde dengang. Derfor vil jeg anbefale at andre søger hjælp for dét bare at snakke om det og få en anden, som har mere viden end en selv til at lytte, gør en stor forskel.

Anonym kvinde:

Jeg er slet ikke i tvivl om at mit forløb hos dig har haft kæmpe betydning for mig og min tankegang i dag. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv! Men det er svært at sætte ord på præcist hvad der har ændret sig. Især fordi jeg lige nu har barsel, vi har fået en skøn dreng i november så de problemer jeg konfronteres med på arbejde har jeg ikke lige nu. Men jeg kan sammenligne med min sidste barsel: den brugte jeg på at bekymre mig over mit arbejde og have søvnløse nætter.

Denne her barsel bliver brugt på at opbygge netværk og søge andet arbejde. Og skulle det ikke lykkes mig at finde noget andet, så tager jeg tilbage til jobcenteret og tager det som det kommer (og fortsætter jobsøgningen) Jeg synes jeg er blevet mere handlekraftig. Jeg tør tro på at jeg kan finde andet arbejde og at der er andre der kan bruge mig. Jeg er blevet lidt bedre til at sige fra (øver mig stadig!) Og jeg er blevet bedre til at fralægge mig ansvaret. Nok det vigtigste i forhold til at overleve på min arbejdsplads.

Anonym kvinde:

Jeg har haft 3 måneders sangundervisning hos Laila. Jeg havde forskellige problemstillinger. En af dem var angst på forskellige niveauer. Dette gjorde jeg blokerede og havde svært ved at tro på jeg kunne synge. Musik har altid betydet meget i mit liv. Da angsten satte sig, forsvandt min stemme, min glæde ved musikken og mit selvværd. Da jeg havde hørt rigtig meget godt om Laila og hendes kunnen, besluttede jeg mig for, at prøve at tage timer ved hende. Jeg blev bestemt ikke skuffet.

Jeg lærte tværtimod rigtig meget om mig selv. Min krop, min stemme og anderledes teknikker som jeg har kunne tage med mig og bruge i mit videre forløb. Laila gav mig glæden til musikken igen og ikke mindst min stemme. De 3 måneders forløb endte ud med jeg stillede mig op på en Scene og sang for min mand til kobberbryllup. Efterfølgende er jeg stadig aktiv ved musikken og gemmer mig ikke længere, nu tør jeg bruge mig selv og min stemme. Jeg giver Laila de bedste anbefalinger og er kun ærgerlig over jeg ikke gjorde det noget før.

Liams mor:

Vi valgte forløbet da vi ikke kunne se vores søn på en alm. musikskole – Liam er 7 år – vi fik Laila anbefalet af en anden. Vores søn har udfordringer i hverdagen som Laila også har hjulpet ham med, igennem musik sanseforståelse og gode snakke. Vi har lært at vores søn slapper mere af ved at spille på instumenter for bla. at vise følelser. Vi oplever god kontakt mellem underviser og vores søn – vores søn er ikke åben overfor andre, men han tog imod underviserens rolige sind og åbnede sig allerede første gang.

Ung 13 år:

Vores søn har haft et skønt, udviklende og berigende forløb.
Han har arbejdet kognitivt med håndtering af svære følelser, hvor afmagt tidligere kunne blive til en form for aggressioner i affekt, kan han nu “træde” ud af situationen, holde tænkepauser og agere mere hensigtsmæssig. Han har været glad for at komme der og vi har fra dag 1 kunnet mærke en udvikling.
Vi har fået en dreng der har lært meget om sig selv, og hvordan han kan møde og håndtere verden omkring ham.
Kan varmt anbefales

Virker terapi ? 

Kontakt Laila Baltser HER

kontakt Laila Baltser 

Facilitator med speciale i kommunikation

Parterapi & psykologisk rådgivning (MPF)

Telefon: 22 96 66 40