Farvel til overtænkning, uro og stress  

8 ud af 10 kvinder og mænd der opsøger min hjælp er udfordret med bekymringstanker, overtænkning, tankemylder, dårlig nattesøvn, uro. Det kan føles hårdt, slidsomt og ofte ganske ensomt at kæmpe med tankerne og for mange tærer det på energien og selvværdet. Når tankerne kører i ring, oplever de fleste at miste både koncentrationen, nærværet og overblikket.

For meget fokus på tænkning og præstation, kan nemt udløse tristhed, stress, angst eller depression og i værste fald mister de også forbindelsen til dem de elsker. 

Men det findes der råd for 🧡

Med forskningsbaserede psykologiske værktøjer og skarpe redskaber indenfor psykoterapeutiske teknikker og metakognitiv terapi, kan du få hjælp til, hvordan du håndterer dine tanker og forbinder dig til dig selv og dem du elsker.

Jeg tilbyder individuelle basisforløb som indeholder de vigtigste teknikker og øvelser du har brug for til et bedre selvværd og som hjælper dig med at styrke dit personlige lederskab. Vi mødes 5 gange, enten online på video eller hos mig med ca. en uge mellem hver session. Du har mulighed for at få min sparring mellem sessionerne via mail så længe forløbet varer. Dette er med til at sikre at du får trænet de øvelser og teknikker der er vigtige for dig.

Ved at bruge mig som din sparrringspartner og støtte, sikrer du dig at du får trænet dine nye vaner. Når dit forløb er slut, er du velkommen til at knytte ekstra sessioner til dit forløb, dette er klart er en fordel i at sikre, at du holder fast i det nye du har lært.

Vi arbejder udfra 5 vigtige fokus trin

 • fokuseret bevidst vejrtrækning
 • omsorgsfuld accept af din frygt
 • kontrolleret tilgang til dine tanker
 • forbindelse til dine følelser, vrede, sorg, glæde, kærlighed, seksualitet
 • selvværd, accept og balance mellem din feminine og maskuline side

Inden du beslutter dig 

Hvis du er nysgerrig og tænker et forløb kan være noget for dig, så er du velkommen til at reservere en intro samtale. Her tager vi en snak om dine udfordringer og hvad der skal til for at nå i mål med dine ønsker til forandring. Intro samtalen, foregår som telefon eller videomøde, den varer ca 30 min

Du er også altid velkommen til at kontakte mig direkte på min telefon: 22 96 66 40

Sig farvel til overtænkning uro og stress med en fokuseret plan

I arbejdet med tanker og følelser og med konkrete redskaber, ny forskningsbaseret viden og et kærligere mindset, kan man på forholdsvis kort tid, vende frustration og tristhed til større livsglæde, det vigtiste er, at du får implementeret teknikkerne og bruger dem dagligt.

Laila Baltser tilbyder:

✅ intro samtale

✅ nænsom og professionel psykologisk hjælp

✅ online eller fysisk fremmøde

✅ proffesionel hjælp til følelsesmæssig og mental trivsel

✅ særligt individuelt tilrettelagt forløb enten online eller fysiske møder hos mig

✅ undervisning i forskningsbaseret teori

✅ konkrete redskaber inden for stress, angst og depression

✅ hjælp til DIN personlige udvikling og DIT personlige lederskab

✅ weekend og aftentider

✅  kort ventetid / fri parkering

Priser: intro samtale 0 kr. (video eller telefonmøde) – Basis forløb 4250 kr. 5 sessioner inkluderer konkrete redskaber og sparring mellem sessionerne (fysisk fremmøde eller telefon / videomøder) opfølgende sessioner 850 kr. 1 time

Få hjælp af en af danmarks dygtigste terapeuter inden for stress, angst og depression

Intro – samtalen foregår som video eller telefon møde. Her har vi en snak om dine udfordringer, hvad der skal til for at du kommer i trivsel og om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at reservere en intro samtale.

BOOK din tid HER 👇 eller ring på telefon 22 96 66 40

Laila er en utrolig dygtig psykoteraeut. Jeg kom til hende, da min dødsangst var på det højeste. Jeg kunne ikke gå uden for en dør, uden at få slemme angstanfald, det var en kamp for mig bare at skulle køre ud til hende. Jeg har altid været opdraget til at man klarer tingene selv og en psykolog ikke er nødvendig, men da min læge sagde at jeg skulle tage ud til Laila tænkte jeg : så lad mig da prøve… Det er det bedste jeg nogensinde har gjort i mit liv. De første par gange jeg var der ude, følte jeg at det blev meget værre, men efter et par gange kunne jeg gå i gang med de redskaber Laila havde givet mig.

Mand

Personlig udvikling handler om at skabe samarbejde mellem hoved og krop 

Med et særligt tilrettelagt forløb, får du hjælp til at …

 • styrke dit selvværd
 • stoppe negative tanker
 • regulere dit mindset
 • stå ved dine værdier, grænser og behov
 • følge din krops signaler og kommunikere klart og tydeligt

Vidste du –

 • det er nærmest umuligt at træffe gode sunde beslutninger, når først du er havnet i et spind af fremtidsbekymringer og overtænkning
 • det er muligt at få redskaber, der genskaber dit overblik, så du bliver i stand til at træffe gode sunde beslutninger og være mere i nuèt
 • når først du har knækket koden i, hvordan du forandrer det der ikke længere virker, så kan du meget bedre tage udgangspunkt i dine behov
 • når føst du kender dine behov og tør stå ved dig, så er det nemmere at være dig og nemmere at være dig sammen med andre
 • der er rigtig mange der oplever samme symptomer som dig, uanset alder, køn, social status og hudfarve

Et personligt udviklingsprogram med forskningsbaserede redskaber, hjælper dig trin for trin 

Programmet er med til at styrke …

 • Dit personlige lederskab og kærligheden til dig selv
 • Din mentale og følelsesmæssige trivsel
 • Din tillid til dig dig selv og det du mærker
 • Din selvtillid og dit selvværd
 • Samspillet mellem dig og dine kærlighedsrelationer

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at sende mig en besked via min kontaktformular, reservere en tid til en snak direkte i min kalender, eller kontakte mig på telefon: 22 96 66 40

Sig farvel til overtænkning uro og stress og bliv en bedre udgave af den du ønsker at være

Søger du hjælp hos en psykoterapeut med mange års erfaringer inden for stress, angst og depression ?

Så skal du vide at …

Hos psykoterapeut Laila Baltser er det dig der er i centrum, – behandlingen tager derfor altid udgangspunkt i dit liv og dine behov. Igennem et forløb vil du blive guidet og vejledt i at finde balance i forhold til din søvn, din kost, bevægelse, din vejrtrækning og kontakten til dig selv og dine relationer. Du vil ligeledes blive undervist og inspireret af den nyeste viden inden for stress, angst og depression

Det særlige ved et forløb hos Laila Baltser er, at du allerede ved din første samtale har en plan med indhold, pris og varighed. Et forløb indeholder de samtaler du har brug for, mindst 5 sessioner samt mailsparring så længe forløbet varer.

Hjælpen er kvalitetssikret og særligt tilrettelagt dine behov

✔ Sådan arbejder jeg, jeg arbejder udfra en metakognitiv og psykodynamisk vinkel. Terapien tager udgangspunkt i dit aktuelle problem og livssituation. Jeg hjælper dig med at se på succesoplevelser og mulighederne for at afhjælpe dine udfordringer. Terapien er helt individuel og der fokuseres på at give dig netop den kvalitetsviden og de redskaber du har brug for.

✔ En konsultation varer omkring 1 time. Vi har god tid til tale om dig og din baggrund og vi sammensætter indholdet af dit forløb, så det passer netop til dig og dine behov. Den første samtale bruges til at gå dybere ind i hvilke specifikke problemstillinger der er tale om og hvad der er vigtigt at arbejde med.

Du får sammenhæng i dit forløb

✔ Et sammenhængende forløb, at ændre sine tankemønstre er svært for de fleste, og det er uanset om man er ung, ældre, mand eller kvinde. Et sammenhængende forløb er med til at støtte dig i at fastholde din proces når det bliver svært. Du har også muligheden for sparring under hele dit forløb, dette sikre dig at du ikke står alene med øvelser og træning men kan gribe fat på mig når der opstår et behov, på den måde behøver du ikke vente til din næste aftale.

✔ Vælg mellem konsultation i min praksis eller onlineterapi, du vælger om du ønsker dine konsultationer skal foregå hos mig eller om vi mødes online. Video eller telefon konsultationer giver dig mulighed for at tale med mig uden at møde op i min praksis. Du kan frit vælge om alle dine konsultationer skal være video eller telefon møder, om det f.eks skal være hver anden konsultation, det er helt op til dig.

Forventninger 

✔ Forventninger til dig, du skal vide, at det tager tid at ændre vaner, derfor er det godt at du er indstillet på at gøre en indsats og have tålmodighed med dig selv og procesen. Når først du er i gang, så gør jeg mit allerbedste for at vedligeholde din motivation, bakke dig op og svare på alle dine spørgsmål. Det er en god ide at booke opfølgende samtaler med længere intervaller efter dit forløb, dette er med til at sikre, at du holder fast i dine nye gode vaner.

Psykolog eller psykoterapeut

Forkellen på en psykolog og en psykoterapeut, egentlig er der ikke den store forskel på psykoterapeuter og psykologer, begge faggrupper tilbyder samtale terapi. Hos nogle psykologer kan du bruge en lægehenvisning og få tilskud, det kan du ikke hos en psykoterapeut. Hos en psykoterapeut kan du være sikker på at vedkommende har erfaringer i relationsarbejde og har arbejdet med egne sår og personlige udfordringer. Hos en psykoterapeut får du konkrete redskaber, som hjælper dig med at forandre det der ikke længere virker for dig.  

Du er velkommen til at sende mig en besked, du vil blive kontaktet inden for 24 timer

Jeg er slet ikke i tvivl om at mit forløb hos dig har haft kæmpe betydning for mig og min tankegang i dag. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv! Men det er svært at sætte ord på præcist hvad der har ændret sig.

Kvinde

Sig farvel til overtænkning uro og stress fordi du fortjener et godt liv

Uanset hvad din udfordring er, er der hjælp at hente hos en dygtig psykoterapeut 

Det der hjælper dig er:

 1. At få sat navn på – og ramme omkring det der er svært
 2. At få øje på, at det svære handler om dele af dit liv – ikke hele dit liv

Med dette personlige udviklings – program, får du:

 • Sprit nye forskningsbaserede redskaber som hjælper dig til trivsel.
 • konkrete redskaber til håndtering af tanker, angst og stress.
 • Vigtig inspiration og viden til mental og følelsesmæssig forbindelse
 • Ide boxes til et mentalt og følelsesmæssigt sundt liv.
 • Sammenhæng mellem fortid, nutid og fremtid.

Måske genkender du dig selv i nogle af de følgende sætninger:

 • jeg føler mig ikke god nok – det er vigtigt at andre kan li mig.
 • mine tanker kører i ring og jeg kan ikke fokusere på det vigtigste.
 • jeg tager mere hensyn til andre end mig selv.
 • jeg har svært ved at sige fra – jeg frygter at andre bliver sure eller kede af det
 • jeg har svært ved at kommunikere med dem jeg holder af – jeg føler mig ikke forstået af dem.
 • jeg bliver ved med at gøre ting, jeg ikke burde – og det påvirker mine relationer negativt.
 • jeg føler mig forkert hvis jeg er usikker, vred eller ked af det.
 • jeg er kun noget værd, hvis jeg er dygtig og bidrager.
 • jeg er utryg ved konflikter, og gør alt for at undgå dem.

Sig farvel til tankemylder uro og stress, fordi det gør dig både stærkere og glad. 

Der er heldigvis noget du kan at gøre …

Det handler om at følge DIT hjerte og dit personlige lederskab

Med dette forskningsbaserede terapi forløb, er alle sejl sat ind på hvad det vil sige, at tage personligt lederskab – der sættes fokus på dig og din trivsel på alle planer, – uanset om du er kvinde eller mand, så kan du være med. Modulerne er sammensat ud fra en 5 trinsmodel, der er med til at give dig al den styrke du skal bruge for at leve nærværende og kærligt med dig selv og andre.

Min baggrund for at hjælpe

Jeg har mere end 20 års erfaringer i arbejdet med kvinder og mænd.

Siden 2015 har jeg haft terapien i Haderslev (syddanmark). Jeg har har hjulpet kvinder og mænd fra b.la. Haderslev, Sønderborg, Odense, Esbjerg, Kolding, Aabenraa, Tønder, Flensborg, Gram og Ribe, København.

Personligt har jeg arbejdet med mig selv og mit personlige lederskab gennem mere end 20 år. Jeg har som så mange andre gennemlevet kriser, som afsked ved død og skilsmisse. Jeg har oplevet svær stress belastning og angst som jeg har fået hjælp til at håndtere hos de dygtigste specialister. Jeg har arbejdet med især kvinder og mænd, børn, unge, parforholdet og familier som havde brug for støtte og hjælp til et liv i mental og følelsesmæssig trivsel siden 1994.

Derudover er jeg certificeret socialpædagog og psykoterapeut med speciale i stress, angst og depression. Jeg har gennem utallige kurser, videreuddannelse og personlig udvikling specialiseret mig i personlig udvikling og kommunikation.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne familie og spædbørn, psykiatri, misbrug og afhængighed, undervisning af anden etniske borgere, børn og unge, autisme og adhd, ledelse og supervison, musikterapi og undervisning.

Hvem er Laila Baltser se mere HER

Mini – kursus “slip dit irriterende pleaser(gen) og bliv bedste venner med dig selv” 280 kr

Kontakt Laila på telefon: 22 96 66 40

Læs også “det gode liv hvad er det” 

Virker metakognitiv terapi og hvordan ? se mere HER 

kontakt Laila Baltser 

Parterapeut & Psykoterapeut MPF

Facilitator med speciale i kommunikation

Telefon: 22 96 66 40