farvel til overtænkning, uro og stress  

Et forløb der styrker det personlige lederskab –

Med fokus på dig og din trivsel 

Er du udfordret mentalt og følelsesmæssigt og påvirker det dit humør og din måde at være sammen med andre og har du brug for hjælp til at håndtere det der spærre for din trivsel ?

At føle sig i underskud og træt alt for længe medfører ofte, både bekymringstanker, overtænkning. Det at havne inde i den onde cirkel hvor tankerne går i hårdknude og ledes ind i negative baner, forstyrrer ofte billedet af hvem vi er og hvem vi ønsker at være. Det er ikke spor rart at gå rundt med uro og overspændthed i kroppen det meste af tiden. Ensomheden i at holde tanker og følelser tilbage kan nemt udløse stress, angst eller depression.

Men det findes der råd for 🧡

Med dette personlige basisforløb, får du både de redskaber du har brug for og sparring med mig mellem sessionerne. Et intensivt forløb er med til at give dig de grundlæggende redskaber og teknikker du har brug for, til at stå ved den du ønsker at være.

Vi arbejder udfra 5 vigtige trin:

 • din vejrtrækning, dit nervesystem og din søvn
 • din kost og din væskebalance
 • dine tanker, følelser og dit mindset
 • fysisk bevægelse og aktivitet
 • kærlige relationer og kærligheden til dig selv

Inden du starter 

Hvis du tænker et forløb er noget for dig, så er du mere end velkommen til at reservere en intro samtale dirkete i min kalender. Her tager vi en snak om det du har det svært med og hvornår du kan komme i gang med dit forløb. Intro samtalen foregår som et telefon eller videomøde.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig direkte på min telefon: 22 96 66 40

8 ud af 10 kvinder og mænd der søger min hjælp, kæmper med tankemylder, uro, stress eller lavt slevværd.

Der er mange grunde til de føler sig anspændte og frustrerede. En af de primære årsager er, at de fokuserer alt for meget på deres tanker. De tror de skal løse problemer alene og ved at gruble eller spekulere for at opnå et godt resultat.

Det mange ikke ved er, at man mister kontakten til kroppens signaler og det vi reelt har brug for, når vi glemmer at holde pauser fra tankerne.

At sidde fast i tanker og bekymringer, skaber ubalance og uro i nervesystemet, med det følger ofte en forringet nattesøvn, øget alkoholforbrug eller anden form for misbrug, for meget skærmfokusering, vredesudbrud, frustrationer, konflikter og misforståelser med dem vi elsker, i sidste ende kan det være med til at ødelægge troen på at slå til og være god nok. Desværre er for meget fokusering på tænkningen bare nogle af konsekvenserne af den negative spiral.

I arbejdet med tanker og følelser med konkrete redskaber, ny forskningsbaseret viden og et kærligere mindset, kan man på forholdsvis kort tid, vende frustration og tristhed til større livsglæde.

Laila Baltser tilbyder:

✅ nænsom og professionel psykologisk hjælp

✅ en holistisk helhedsrettet tilgang

✅ proffesionel hjælp til følelsesmæssig og mental trivsel

✅ særligt individuelt tilrettelagt forløb enten online eller fysiske møder hos mig

✅ undervisning i forskningsbaseret teori

✅ fysisk fremmøde eller onlinemøder som telefon eller videomøder

✅ konkrete redskaber inden for stress, angst og depression

✅ hjælp til DIN personlige udvikling og DIT personlige lederskab

✅ weekend og aftentider

✅  kort ventetid / fri parkering

Priser: intro samtale 0 kr. (video eller telefonmøde) Forsamtale  950 kr. – Basis forløb 4750 kr. 5 sessioner inkluderer konkrete redskaber og sparring mellem sessionerne (fysisk fremmøde eller telefon / videomøder) supplerende samtaler 950 kr. 90 min. / 450 kr. 45 min.

Få hjælp af en af danmarks dygtigste terapeuter inden for stress, angst og depression

Intro – samtalen foregår som video eller telefon møde. Her har vi en snak om dine udfordringer, hvad der skal til for at du kommer i trivsel og om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at reservere en GRATIS afklarende samtale.

BOOK din tid HER 👇 eller ring 22 96 66 40

kontakt Laila Baltser

Certificeret psykoterapeut og medlem af psykoterapeutforeningen med speciale i stress, angst og depression

Telefon 22 96 66 40

=

Feedback på forløb 5 samtaler ung 17 år kvinde:

Godmorgen Laila, jeg vil gerne sige tusind tak for din hjælp til vores datter, vi kan se en stor forandring 🥰 Nu har vi fået en glad, selvsikker og skøn ung pige tilbage 🧡 Tak for alt og god weekend. KH …

Personlig udvikling handler om at skabe kontakt 

Med et særligt tilrettelagt forløb, får du hjælp til at …

 • styrke dit selvværd
 • stoppe negative tanker
 • regulerer dit mindset
 • stå ved dine værdier og beheov
 • følge din krops signaler og kommunikere dine behov

Vidste du –

 • det er nærmest umuligt at træffe gode sunde beslutninger, når først du er havnet i et spind af fremtidsbekymringer og overtænkning
 • det er muligt at få redskaber, der genskaber dit overblik, så du bliver i stand til at træffe gode sunde beslutninger og være mere i nuèt
 • når først du har knækket koden i, hvordan du forandrer det der ikke længere viker, så kan du meget bedre tage udgangspunkt i DINE behov
 • når føst du kender dine behov og tør stå ved dig, så er det nemmere at hjælpe og være der for andre
 • der er rigtig mange der oplever samme symptomer som dig, uanset alder, køn, social status og hudfarve

Et personligt udviklingsprogram med forskningsbaserede redskaber, hjælper dig trin for trin 

Programmet er med til at styrke …

 • Dit personlige lederskab og kærligheden til dig selv
 • Din mentale og følelsesmæssige trivsel
 • Din tillid til dig dig selv og det du mærker
 • Din selvtillid og dit selvværd
 • Samspillet med dine kærlighedsrelationer

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at sende mig en besked via min kontaktformular, reservere en tid til en snak direkte i min kalender, eller kontakte mig på telefon: 22 96 66 40

Sig farvel til overtænkning uro og stress og bliv en bedre udgave af den du ønsker at være

Søger du hjælp hos en psykoterapeut med mange års erfaringer inden for stress, angst og depression ?

Så skal du vide at …

Hos psykoterapeut Laila Baltser er det dig der er i centrum, – behandlingen tager derfor altid udgangspunkt i dit liv og dine behov. Igennem et forløb vil du blive guidet og vejledt i at finde balance i forhold til din søvn, din kost, bevægelse, din vejrtrækning og kontakten til dig selv og dine relationer. Du vil ligeledes blive undervist og inspireret af den nyeste viden inden for stress og angst

Det særlige ved et forløb hos Laila Baltser er, at du allerede ved din første samtale har en plan med indhold, pris og varighed. Et forløb indeholder de samtaler du har brug for, mindst 5 sessioner samt mailsparring

Hjælpen er kvalitetssikret og særligt tilrettelagt dine behov

✔ Sådan arbejder jeg, jeg arbejder udfra en metakognitiv og psykodynamisk vinkel. Terapien tager udgangspunkt i dit aktuelle problem og livssituation. Jeg hjælper dig med at se på succesoplevelser og mulighederne for at afhjælpe DINE udfordringer. Terapien er helt individuel og der fokuseres på at give DIG netop den kvalitetsviden og de redskaber du har brug for.

✔ En konsultation varer omkring 1 time. Vi har god tid til tale om dig og din baggrund og vi sammensætter indholdet af dit forløb, så det passer netop til dig og dine behov. Den første samtale bruges til at gå dybere ind i hvilke specifikke problemstillinger der er tale om og hvad der er vigtigt at arbejde med.

Du får sammenhæng i dit forløb

✔ Et sammenhængende forløb, at ændre sine tankemønstre er svært for de fleste, og det er uanset om man er ung, ældre, mand eller kvinde. Et sammenhængende forløb er med til at støtte dig i at fastholde din proces når det bliver svært. Du har også muligheden for sparring under hele dit forløb, dette sikre dig at du ikke står alene med øvelser og træning men kan gribe fat på mig når der opstår et behov, på den måde behøver du ikke vente til din næste aftale.

✔ Vælg mellem konsultation i min praksis eller onlineterapi, du vælger om du ønsker dine konsultationer skal foregå hos mig eller om vi mødes online. Video eller telefon konsultationer giver dig mulighed for at tale med mig uden at møde op i min praksis. Du kan frit vælge om alle dine konsultationer skal være video eller telefon møder, om det f.eks skal være hver anden konsultation, det er helt op til dig.

Forventninger 

✔ Forventninger til dig, du skal vide, at det tager tid at ændre vaner, derfor er det godt at du er indstillet på at gøre en indsats og have tålmodighed med dig selv og procesen. Når først du er i gang, så gør jeg mit allerbedste for at vedligeholde din motivation, bakke dig op og svare på alle dine spørgsmål. Det er en god ide at booke opfølgende samtaler med længere intervaller efter dit forløb, dette er med til at sikre, at du holder fast i dine nye gode vaner.

Psykolog eller psykoterapeut

Forkellen på en psykolog og en psykoterapeut, egentlig er der ikke den store forskel på psykoterapeuter og psykologer, begge faggrupper tilbyder samtale terapi. Hos nogle psykologer kan du bruge en lægehenvisning og få tilskud, det kan du ikke hos en psykoterapeut. Hos en psykoterapeut kan du være sikker på at vedkommende har erfaringer i relationsarbejde og har arbejdet med egne sår og personlige udfordringer. Hos en psykoterapeut får du konkrete redskaber, som hjælper dig med at forandre det der ikke længere virker for dig.  

Du er velkommen til at sende mig en besked, du vil blive kontaktet inden for 24 timer

Sig farvel til overtænkning uro og stress fordi du fortjener et godt liv

Uanset hvad din udfordring er, er der hjælp at hente hos en dygtig psykoterapeut 

Det der hjælper dig er:

 1. At få sat navn på – og ramme omkring det der er svært
 2. At få øje på, at det svære handler om dele af dit liv – ikke hele dit liv

Med dette personlige udviklings – program, får du:

 • Sprit nye forskningsbaserede redskaber som hjælper dig til trivsel.
 • konkrete redskaber til håndtering af angst og stress.
 • Vigtig inspiration og viden til mental og følelsesmæssig pleje.
 • Ide boxes til et mentalt og følelsesmæssigt sundt liv.
 • Sammenhæng mellem fortid, nutid og fremtid.

Måske genkender du dig selv i nogle af de følgende sætninger:

 • Jeg føler mig ikke god nok – det er vigtigt at andre kan li mig.
 • Mine tanker kører i ring og jeg kan ikke fokusere på det vigtigste.
 • Jeg tager mere hensyn til andre end mig selv.
 • Jeg har svært ved at sige fra – jeg frygter at andre bliver sure.
 • Jeg har svært ved at kommunikere med dem jeg holder af – jeg føler mig ikke forstået af dem.
 • Jeg bliver ved med at gøre ting, jeg ikke burde – og det påvirker mine relationer negativt.
 • Jeg føler mig forkert hvis jeg er usikker, vred eller ked af det.
 • Jeg er kun noget værd, hvis jeg er dygtig og bidrager.
 • Jeg er utryg ved konflikter, og gør alt for at undgå dem.

Samtaleforløb med en ung mand 20 år, jeg føler mig healet

Jeg føler mig helt healet, jeg er godt nok overrasket over hvilken lettelse der er for mig at have fået hjælp til at sætte ord på mine følelser, jeg går hjem med en følelse af at jeg er god nok og gør det godt, TAK !

Kvinde 43 år, fik den hjælp hun søgte og sagde efter sit forløb:

Det er det bedste forløb, hjælp til selvhjælp jeg nogensinde har været på og min unikke historie er helt essentiel. Jeg har tidligere skrevet det meste af det ned, men her kom alt med – også det jeg ikke er stolt af, men som er en del af min historie. Jeg oplevede at du havde den i baghovedet under hele forløbet, selvom vi ikke snakkede specielt meget om den. Mit specialdesignede mantra er stadig en god følgesvend. Jeg laver ikke så meget om på den mere.

Kvinde 63 år det at forløbet var kort gjorde en stor forskel 

Jeg kunne godt lide, at forløbet var kort og koncentreret og at det – selvom om der var en ramme – blev rettet til ud fra mine behov. Det gjorde samtalerne deres til, og jeg var glad for den opsamling jeg fik på mail efter hver samtale. Og også, at der var mulighed for at kommunikere undervejs – ja, det blev jeg opfordret til det.

Jeg kan godt lide, når der bliver henvist til andet materiale – bøger, øvelser osv. Afspændingsøvlsen hvor man skiftevis spænder og afspænder er god for mig. Lotus Turrells bog er helt fantastisk – biografi og selvhjælpsbog i et. Hvis jeg ikke på forhånd havde kendt til de 5 kærlighedssprog, ville det også have været meget relevant og altid godt at repetere.

SE HVAD ANDRE SIGER OM DERES FORLØB HER

Sig farvel til tankemylder uro og stress fordi det gør dig mere glad 

Metoden bygger på en psykodynamisk, metakognitiv tilgang

Sammenhæng og helhed mellem:

 • dine tanker og følelser
 • bevægelighed, fysik og dit nye mindset
 • din følelsesmæssige krop og din kostbare søvn
 • pauser i dit tankesystem og dit nye mindset
 • dine grænser, ærlige inspirerende relationer og kærligheden til dig selv

Mange mennesker oplever uro, tankemylder og stress og har svært ved at koble fra mentalt. For mange har det store konsekvenser.

Der er heldigvis noget du kan at gøre …

Hjernen har brug for reelle pauser så kroppen kan følge med. Sådan fungerer vi mennesker nu bare bedst, – vi er nødt til at hvile indimellem, sikre os tankepauser for at kunne navigere i JA og NEJ – og for at kunne være autentisk tilstede. 

Det handler om at følge DIT eget personlige lederskab

Med dette forskningsbaserede terapi forløb, er alle sejl sat ind på hvad det vil sige, at tage personligt lederskab – der sættes fokus på dig og din trivsel på alle planer, – uanset om du er kvinde eller mand så kan du være med. Modulerne er sammensat ud fra en 5 trinsmodel, der er med til at give dig al den styrke du skal bruge for at leve nærværende og kærligt med dig selv og andre.

Min baggrund for at hjælpe

Jeg hedder Laila Baltser. Jeg har arbejdet med især børn, unge, familier, par, kvinder og mænd som havde brug for støtte og hjælp til et liv i mental og følelsesmæssig trivsel siden 1994.

Jeg har brugt musik som pædagogisk redskab i over 20 år og har bekæftigte mig med musikken siden jeg var 6 år gammel.

Derudover er jeg certificeret socialpædagog og psykoterapeut med speciale i stress, angst og parterapi. Jeg har gennem utallige kurser, videreuddannelse og personlig udvikling specialiseret mig i familiens og parforholdets trivsel og kommunikation.

Jeg har blandt andet arbejdet inden for områderne familie og spædbørn, psykiatrien, misbrug og afhængighed, undervisning af anden etnisk herkomst, børn og unge, autisme og ADHD, ledelse og supervison.

Siden 2015 har jeg haft par og familieterapien v. Laila Baltser i Haderslev (Sønderjylland) hvor jeg hjælper hele familien tilbage i trivsel.

Jeg er stifter af onlineprogrammet “5 grundelementer til nærhed og intimitet med din partner”

For yderligere info kontakt Laila Baltser på:

Telefon: 22 96 66 40

Virker metakognitiv terapi og hvorfor det ? se mere om det HER 

Psykoterapi hjælper det ? se mere HER

Musik terapi hvad er det ? se mere HER

kontakt Laila Baltser 

Parterapeut & familieterapeut med speciale i stress, angst og kommunikation

Telefon: 22 96 66 40

Bliv kontaktet inden 24 timer

=
Terapi og parterapi i Haderslev, Sønderjylland og online v. parterapeut Laila Baltser

Ring direkte til Laila Baltser

Parterapeut & familieterapeut med speciale i kommunikation

på telefon

22 96 66 40 

Eller …

send en mail og bliv kontaktet inden 24 timer 👇

lailabaltser@gmail.com

eller book en tid der passer dig eller jer i min kalender 👇